tiistai 25. elokuuta 2009

Mop ja Gant

Olen suuri Mop-fani, mutta tämän syksyn naisten mallisto on aika pettymys. Toistaa itseään. Mulla on mittava kokoelma talven 2008/09 mallistosta kaapissani ja tässä uudessa mallistossa ei ole oikein mitään uutta.

Gantilla sitä vastoin on montakin must-have-juttua, osan kävin jo korjaamassa talteen. Etten vaan joudu olemaan talvea ilman vaatteita;)

Niin Gantilla, Mopilla kuin monella muullakin merkillä on paljon ruutua. En erityisemmin pidä ruuduista, mutta pienenä annoksena kelpaavat. Kuten näissa Gantin vajaamittaisissa farkuissa. Farkkujen malli on hieman löysä eli eivät ole ainakaan minun päälläni kovin edustavat, mutta tykkään silti. Menevät vapaa-ajalla tennareiden ja t-paidan kanssa, töissä korkokenkien ja paitiksen kanssa. Erityisen hyvin nämä farkut sopii lyhyen nahkatakin ja saappaiden kanssa.

Yritin tehdä teille kollaasin, mutta ei yllättäen onnistunut. Tässä erillään.




13 kommenttia:

  1. Kivat noi kaksi alinta mustaa-mitä-lie :)

    VastaaPoista
  2. Mä katselin MOP:n mallistosta harmaata (yllätys yllätys) neuletunikaa. Oli ihan sama malli kuin mulla oli viime talvena mustana.
    Mutta silti sen haluan. Oli ehdoton suosikki. Gantilla en ole vielä ehtinyt käydä, pitäisi käydä katsomassa sellaista neuletunikaa (kas yllätys sekin).

    VastaaPoista
  3. Tykkään tosissaan, hyvännäköiset.

    VastaaPoista
  4. Alimmat kuvat on mustaa-mustalla;) Ihan selkeät kuvat, sanoisin jopa taiteelliset... Okei, treenataan.

    Katri, kannattaa tsekata myös Repeat, siellä on paljon kivoja neuletunikoita.

    VastaaPoista
  5. Alimmista kuvista kiinnostaa, mitkä kengät sulla on?

    VastaaPoista
  6. Vanhana Bay City Rollers-fanina täytyy kyllä sanoa, että ihan kivat farkut! Eikun ihan oikeasti, näyttää vaihteeksi erilaiselta ja ihan hauskalta. Enpäs ole tainnut skottiruutua paljon Beijari-aikojen jälkeen käyttää, lähinnä lapsilla pakollisissa vekkihameissa - voisi ihan hyvin kokeilla taas.
    Repeat on ihan superihana, hyvät valikoimat on mm Stockalla (Hki) ja Nectarinessa. Repeatin cashmere ja lycra neuleet ja neuletakit ovat suosikkejani!

    VastaaPoista
  7. Mä kävin Gantissa Kämpissa, mutten ostanut mitään, kun siellä ei ollut takkia, jonka näin yhdessä heidän mainoksessa.

    Gloria, mulla on IKIIKIvanha, Repeatin casmere twinset, josta en ole raaskinut luopua ja casmerehulluus paheni viime vuonna äärilleen - ihanin casmereneule ikinä on Amerikan tuliainen J.Crew:lta! :)

    Ruutupaidat, mekot, hameet, mikään ei uppoa. Totesin sen jo viime syksynä Gina Tricossa, jossa sovitin yhtä mekkoa ns kotimekoksi. Mutta ihan yök, ei mitään countrylookia minulle, kiitos!

    t. Finette -kirjautumatta

    VastaaPoista
  8. Ja sitten taas AK eli aiheeton kommentti, mutta eikö joku voisi avata keskustaan pienen puodin, joka myy pelkästään casmereneuleita kaikissa sateenkaarenväreissä kaikille : Naisille, Miehille ja Lapsille! Se olis ihana. :)

    Toivossa on hyvä elää,
    Finette;)

    VastaaPoista
  9. Juu, moni kehuu noita J Crew cashmereneuleita ja vaikka Jenkeissä käydään ainakin kerran kahdessa vuodessa, en ole ikinä muistanut (?) hankkia. Omat perushyvät cashmeret (eli ei mitään superkalliita)ovat olleet Abercrombie&Fitch ja Ralph Lauren sekä Donaldson (RIP). Viime talvena ostin ihanan Repeatin cashmereponchon (tai mikälienee, vyötäröpituinen kuitenkin vaan). StTropezissa oli muuten tuollainen cashmereliike, en vaan muista nimeä. Ehkä siinä olisi mulle töitä ;-).
    Se voi muuten juuri olla tuo countrylook joka osittain häiritsee ruuduissa, nythän on isot ruutupaidatkin olleet muotia, eikä ole pudonnut. Olen suht kaikkiruokainen musiikin suhteen, mutta country on about se ainoa joka ei putoa. "I lost my job, my wife left me and then my dog died..."

    VastaaPoista
  10. Pettymys oli Mopin mallisto mullekin. Ainoastaan yksi hihaton neulemekko/tunika kiinnostaa, enkä ihan varma ole haluanko sitäkään. Viime malliston mekkoja löytyy kaapista joka mallia, joten ne mekotkaan ei jaksa enää kiinnostaa. Taidanpa vaihtaa suosikkimerkkiä...

    VastaaPoista
  11. Cashmerea voi haalia muuten second handeista hyvinkin edullisesti. "Vanha" cashmere on usein parempilaatuista kuin uusi massatuotettu, suosittelen lämpimästi.

    VastaaPoista
  12. BCR;)OMG, kuka haluaa uudenveroiset byysat?

    Mulla ei ole tainnut aikuisiällä olla mitään ruudullista vaatetta joten nämä on mun vaatekaappiin ihan uusi juttu.

    Repeat on mun kokemuksen mukaan (ja sitä kokemusta riittää neuletolkulla) paras hinta-laatusuhteeltaan.

    Marika, jalassa taisi olla musta semikorkeat kärjestä auki olevat "avokkaat".

    VastaaPoista
  13. Kiitos vinkeistä! Täytyy pitää tuo Repeat ja J.Crew mielessä.

    VastaaPoista