torstai 27. elokuuta 2009

Mustasukkainen

Varpaat palelee, kohta tulee syyskuu ja saa laittaa sukat jalkaan. Töissa mulla on aina ihonväriset sukat (onko niiden nimi nailonsukat?), vapaalla sukat on mustat. Aina. Tai ainakin lähes aina. Kuulun siihen ihmisryhmään, jonka mielestä hassunhauskat kuviolliset sukat aikuisilla eivät ole yhtään hauskoja. Sukkien pitää olla mustat. Ellei sukat ole asun SE juttu. Salmiakkikuviolliset polvisukat lyhyen tweedhameen kanssa voivat olla mun juttu. Luulisin.

Sukkahousujen ainoa oikea merkki on Wolford. (Ja merkin sukkienpesupussi ainoa oikea.)Paksummissa sukissa luotan Burlingtoniin. Aina vaan, 80-luvulta asti;)Lasten sukat ovat pääsääntöisesti MP:n ja Gantin.

Edit.
Joska kysyi paksuista sukkiksista. Käytän sukkiksia vain hameiden kanssa, en koskaan housujen alla. Ja talvella hameen kanssa riittää yleensä 60-70 den. Viime talvena ostin Bleuforet merkkiset paksut sukkikset. Ja saman valmistajan leggarit, niissä on kiva nirunaru takana lahkeensuussa. Tosi miellyttävät jalassa. Kaapista löytyi pari korkkaamatonta pakettia. En mä mikään hamsteri ole...

10 kommenttia:

 1. Käytätkö paksuja sukkahousuja, jos niin minkämerkkiset säilyvät nyppyyntymättä? Pitäisi taas päivittää sukkisvarasto näin syksyn alkajaisiksi.

  VastaaPoista
 2. Erittäin, erittäin harvoin. Housujen alla en käytä koskaan sukkahousuja, en edes ohuita.

  Kävin kaivamassa vaatekaappeja ja löysin Bleuforet merkkiset paksut sukkikset, voin lisätä kuvan. En tiedä miten nyppyyntyvät, noita on käytetty ihan muutaman kerran viime talvena hameen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Sama maku, mullakin on sukat mustia ja aika monet noita Burlingtonin. Lisäksi tykkään mustista lentosukista ja merkkejä on monia.
  Sukkahousuissa siis paksuissa tykkään Falkesta.
  Niklaksen sukkissa olen Gantin sukat todennut parhaiksi.
  Katri kirjautumatta

  VastaaPoista
 4. Mistä noita Bleuforeteja saa? Ihan uusi merkki mulle-tahtoo kokeilla!

  Mä olen se Amar-nainen. Aina;-) istuvat vaan meikän jalkoihin, ja kestävät käyttöä. Joskus kokeilen toisiakin merkkejä, mutta palaan aina tähän.

  Poikien sukissa hyväksi havaittuja merkkejä ovat olleet MP,Falke,Melton,Katvig ja Mini A Ture.

  VastaaPoista
 5. Meillä lapset hukkaa sukkia niin paljon että ne saa vain H&M:n halpiksia. Itse käytän kans Burlingtonin sukkia ja lentosukkia, joskus H&M :n miesten nilkkasukkia. Burlingtonin polvisukkia aloin käyttää joskus teininä kun ne oli niin hyviä ratsastushousujen päällä, sillon ei vielä erillisiä ratsastussukkia myyty niin kuin nyt myydään.

  VastaaPoista
 6. Wolford on ihan must! Wolfordin opaque-sukkiksia parempia ei vaan ole. Meikäläiselle tummanruskea on sama kuin monelle musta, joten ostan tummanruskeita ja mustia opaqueita.
  Noista Burlingtoneista on kai jäänyt joku kasaritrauma lukioajoilta...ei no, itseäni häiritsee niissä se, että noissa salmiakkisukissa on liikaa tekokuitua.

  VastaaPoista
 7. Samanlainen sukankuluttaja täälläkin - tosin joustan joskus pois mustasta, mutta Burlington on hyvä!
  Samoin lapsilla Gantin ja MP:n sukkia, BBY:n lasten sukat ovat myös olleet hyviä.

  VastaaPoista
 8. Bleuforeteja myy ihan Stocka ja Sokos.

  VastaaPoista
 9. Mulla ei muuten kestä ehjänä normaaleissa sukkahousuissa mitkään muut kuin wolfordit! Paksummat/legginsit on Falkia, ym ja jopa Norlynia. Burlingtonin pitkiä villaisia polvisukkia ei mikään voita lasten kanssa ulkoillessa, ohuet ja lämpimät.
  t. Finette

  VastaaPoista
 10. Meidän pojilla on paljon Po.Pin sukkia ja ne oikeasti kestää ja pitää kokonsa (moni puuvillasukka nimittäin kutistuu pesussa tai menettää kuosinsa) ja lisäksi ovat hinnaltaan tosi edullisia vrt Gant, ym!

  F edelleen kirjautumatta

  VastaaPoista