lauantai 1. elokuuta 2009

Voihan horoskooppi!

Tämä aihe ei ole mun alaa lainkaan, mutta kävi niin jännäksi nuo horoskooppiarvailut, että ansaitsee ihan oman postauksen.

Lähti siitä, kun kysyin Jarnalta (joka on selvästi perehtynyt aiheeseen) minkä hän veikkaisi mun horoskooppimerkiksi. Jarna veikkasi intuitiolla kalat. Mitä siis en missään tapauksessa ole enkä tunnista itsessäni mitään kalamaista. En ole herkkä, tunteellinen tahi taiteellinen. (Tunnusmerkit lainattu Vaahtokylvystä, koska itse en ymmärrä horoskoopeista tuon taivaallista).

Vaihtoehtoisesti Jarna, kuten muutkin, ehdotti oinas tai neitsyt. Nämä meni vähän lähemmäs, jokainen mut tunteva veikkaa ensiksi oinasta ja toissijaisesti neitsyttä. Erityisesti oinas, joka on itsenäinen, itsekäs ja aloitteellinen sekä rohkea, suorasukainen ja taipuvainen epäsovinnaisuuteen. Lähes kaikki oinaan merkit stemmaa, paitsi riippuvuus vaarallisiin nautintoaineisiin. Kahvia ja suklaata ei näihin lasketa;)

Neitsyt, no joo. Olen pedantti ja tehokas mutten mikään saivarteleva pilkunviilaaja. Olen aivan liian kärsimätön sellaiseen. Eli ei sekään osunut.

Kuten aikaisemmin olen todennut, niin en usko horoskooppeihin pätkääkään eikä tässä postauksesta ole iloa kenellekään muulle kuin mulle. Mutta kiinnostaa tuo tietynlainen läpinäkyvyys mikä mun teksteistä näköjään paistaa, koska pystytte tekemään samat analyysit kuin lähipiirini.

Arvauksia otetaan vastaan, mielellään muutaman sanan perustelujen kanssa. Eikä tarvitse pelätä, että loukkaantuisin, en ihan pienestä hätkähdä.

Oinas, neitsyt ja kalat siis poissa laskuista.

Edit.
Katri veikkaa skorpionia, Essi ja Violette leijonaa. Perusteluja;)?

Ihan vain huvin ja urheilun vuoksi jollei ole parempaa tekemistä. Palkintona mainetta ja kunniaa. Ja ehjä jotain muutakin…

18 kommenttia:

 1. Skorpioni kuten allekirjoittanutkin :)

  VastaaPoista
 2. No veikkasin intuitiolla kalat sen vuoksi, että usein hlö jonka horoskooppia on varsin vaikea arvata, saattaa olla kalat, sillä kalat sopeutuvat mihin vain ja ovat kameleontteja. Herkkä ja tunteellinen kalat on muutakin kuin eteerinen taiteilija, osaa olla tarvittaessa jyrä, saattaa olla manipuloiva, vie asian jota tahtoo vaikka läpi harmaan kiven jne. Mutta se siis kaloista.

  Oinaan määräävin ominaisuus on kilpailuvietti. Järki on se joka vie.

  Neitsyt on analyyttinen ja näennäisesti kylmä. Useat neitsyet ovat tarkkoja tyylistään ja arvostavat laatua ja sommittelua.Tämä johtuu usein pitkälti neitsye heikosta itsetunnosta.Minimalistinen ja pelkistetty tyyli on neitsyttä tyypillisimmillään.

  Kuten sanottu, en ole saanut persoonastasi kovinkaan paljon irti postiesi perusteella enkä tunne sinua ollenkaan, joten arvailu on sangen arpapeliä.

  Ymmärrän Katrin ja Violetten veikkaukset, sillä oinaan ja neitsyen jälkeen on ymmärrettävää valita skorpioni tai leijona, vahvat merkit, jos kerran samaistut pitkälti oinaaseen.

  Leijona rakastaa glamouria, loistoa ja on hyvin merkkitietoinen.On myös tulen merkki, kuten oinas.Mutta leijona rakastaa loistokkuutta ja kimallusta.Sellaista kuvaa en ole sinusta saanut.

  Skorpioniksi miellän sinut liian järki-ihmiseksi ja "materialistiksi", mitä skorpioonit eivät tyypillisesti ole.Skorpionit ovat erittäin syvällisiä ja anlyyttisä tunneihmisiä, veden merkissä kuten kalat. Huom! nämä ovat ihan pelkkiä hypoteeseja.

  Voisit ollakin kauris! Maan merkki, järki-ihminen. Työ on kauriille kaikki kaikessa mutta on myös lojaali perheelleen ja ystävilleen. Kauriit saattavat myös arvostaa laatua ja maanläheistä luxusta (esim.Gant), joka poikkeaa leijonan kullan ja kimalluksen haalimisesta olemalla hillitympää (kuten neitsyelläkin).

  Vesimies en usko sinun olevan missään nimessä.

  Härkä nauttii kulinarisista elämyksistä ja materiasta. Raha tuo hänelle turvaa. Häräksi olet mielestäni liian monitasoisen oloinen ja myös hoikka (monet härät ovat tukevia, koska rakastavat ruokaa).

  Rapu? En jotenkin usko sinun olevan rapu, vaikka mieluusti kotia laitteletkin.

  Kaksonen en usko sinun olevan. Kaksoseksi et ole riittävän hömppä.

  Jäljelle jää vielä jouskari, joka voisit olla kyllä. Jousimies rakastaa matkailua ja tuhlailee huoletta. Jousimies on levoton ja ostelee mieluusti ajankulukseen. Jouskari on myös tulen merkki, kuten oinaskin, mutta seikkailevampi ja häilyvämpi.

  Arvaan siis jousimies tai kauris...KAURIS!

  VastaaPoista
 3. Vaaka? Mä pidän horoskooppeja melkoisena hömppänä, koska meidän perheessä viisi kuudesta on vaakoja (ja yllättäen Joaskin on vaaka) ja kyllä niin erilaisia luonteiltaan kuin vain olla voi, että mikset sitten säkin? :)

  VastaaPoista
 4. Huh, mulla vaaka jäi kelaamatta kokonaan!  Vaaka vvoisit olla kyllä, mutta arvaan edelleen että kauris.

  VastaaPoista
 5. hih, mä en kauheasti usko horoskooppeihin, mutta olet jollain tapaa samantyyppinen kuin tätini, joka on skorpioni. Siitä siis ihan perusteluni:) Teillä on aika samanlainen maku ja sisustuskin näyttää samalta. Niin ja tätini on pitkä ja hoikka, mutta tuo tulee kyllä geeneissä (joita minä en isältäni ole perinyt). BTW: härätkin voi olla hoikkia, mieheni on härkä ja suht sutjakassa kunnossa ikäisekseen

  VastaaPoista
 6. Katri, tottakai on hoikkiakin härkiä=) Kuten on pyyleviä neitsyitäkin, mutta usein ovat hoikkia taas he.

  VastaaPoista
 7. Mun perustelut on lyhyesti ja ytimekkäästi että kommunikointityylisi on samanlainen (suht harvinaisen) suora kuin itselläni ja makusi on yhtä hyvä kuin minulla, joten koska olen itse oinas, ajattelin sinunkin olevan!

  VastaaPoista
 8. Ensimmäinen arvaukseni olisi ollut Oinas (kuten myös allekirjoittanut) mutta veikkaan uusien tietojen pohjalta sitten skorpionia :)

  VastaaPoista
 9. Joskus ysärin puolivälissä oli kausi, jolloin perehdyin horoskooppeihin tosissaan, mutta opit on aika lailla unohtuneet. Jarna osaa ja tietää huimasti aiheesta. Kaikille epäilijöille tiedoksi, että ei tämä horoskooppitiede ihan yksioikoista ole, pitäisi tietää myös nousevat merkit, kuumerkit...

  Ninalle heitin leijonan vähän liian pikaisesti. Itse asiassa olen kunnolla tuntenut vain leijonamiehiä, joten naisia en välttämättä edes tunnista.

  Ilmeisesti joku jäi kaivelemaan, sillä juuri ennen nukahtamista mulla välähti: Nina on härkä! Ja juu, Nina, kauheasti huvitti, että mietin blogiystäviä ennen nukkumaanmenoa:) Omat projektit on myöhässä ja ne kaivelevat, joten mieli etsii kevyempiä aiheita.

  Härkä siis. Koko elämäntyylisi viittaa tähän. Jalat maassa, raha-asiat hallussa, päässä koko ajan uusia unelmia. Rakkaus on ihan edellytys "hyvälle elämälle". Rahalla hankitaan pysyvää sijoitettavaa sekä elämän nautintoja, rakastat lahjojen antamista, lapsiasi yli kaiken. Nautit ylellisyydestä, gourmet´sta (toisen tekemästä), arjen estetiikasta, omaat hyvän maun, nuhruisuutta et voi sietää. Oma butler kelpaisi heti. Nopeat liikkeesi (äkkipikainen?) ei viittaa härkään, joten nouseva merkkisi on oinas, skorppari..? Tämä ei sitten ollut mikään luonneanalyysi, enhän oikeesti tunne sua. Mutta olet jättänyt vähän tämän suuntaisia johtolankoja, ja pyynnöstä yritän perustella väittämiäni hymy huulessa;)

  VastaaPoista
 10. Te olette kyllä fiksuja, tai mä olen vaan liian helppo. Jarna ja Violette ovat perehtyneet selvästikin aiheeseen.

  Sen enempää kantaa ottamatta itse horoskooppeihin, kaikkien analyysit luonteestani osuivat oikeaan.

  Olen äkkipikainen, jopa arvaamaton. Ja suora, joka periaatteessa on hyve mutta toisille suoruuteni on pelottavaa.

  Vaikka olenkin suora (kenenkään ei tarvitse miettiä mitä mieltä olen asioista, se näkyy kyllä)en kuitenkaan ole joka paikassa räksyttämässä mielipiteitäni julki. Jollei asia varsinaisesti minulle kuulu tai erityisesti minua kiinnosta, pidän suuni kiinni. Tämä sitten tulkitaan ylimielisyydeksi...

  Jalat maassa tukevasti. Vaikka välillä teenkin järjettömältä tuntuvia ratkaisuja, olen itse hyvinkin perillä missä mennään. Ainakin yleensä;)

  Kerron vastauksen huomenna:)

  VastaaPoista
 11. Mä veikkasin härkää. Omasta kotoa ja ystävästäpiiristä löytyy härkiä, ja muistutat monelta kohtaa heitä.

  Josset ole härkä, niin sitten vaaka ;)?

  VastaaPoista
 12. Mun veikkaus on kauris! Suora, tunnet oman tyylisi ja uskallat olla oma itsesi.
  Minä en kyllä näistä asioista mitään tiedä, puhdas arvaus vaan;)

  VastaaPoista
 13. Taustalukija täältä ilmoittautuu =)

  Blogisi kolahti minuun ensilukemalta. Ajatukset ja maut (sekä nimi) käyvät sen verran yksiin, että veikkaan sinun olevan KAURIS niinkuin minäkin!

  T.Nina

  VastaaPoista
 14. Älä enää pidä meitä jännityksessä...;)

  VastaaPoista
 15. Täälläkin odotellaan oikeaa vastausta! Jarna on kyllä etevä noissa horoskoopeissa. Ja sen verran kiinnostuin, että selvitin nousevan merkkini.

  VastaaPoista
 16. Katri, mistä selvitit nousevan merkkisi? Netistä? Onko antaa osoitetta? Mulla oli muinoin ihan paperilla ne, mutta ei enää. Kuumerkeistä (rakkausasiat) on kattavat tiedot yhden kirjan lopussa, ja kirja löytyy hyllystäni. Voihan horoskooppi, pitää saada se oma blogi pystyyn!

  VastaaPoista
 17. Vastaus on uusimmassa postauksessa;)

  VastaaPoista