sunnuntai 23. elokuuta 2009

Teini valitsee itse

On teiniydessä hyvätkin puolensa: mustat vaatteet kelpaavat;) Aikaisemmin Inka ei oikein perustanut mustasta ja harmaasta. Ostin niitä kuitenkin, koska uskoin, että sateenkaari-pukeutuminen menisi ohi, kunhan malttaisin odottaa. En ole koskaan pakottanut pukeutumaan mihinkään mistä ei pidä, olen vain hienovaraisesti ohjannut;)

Inka ei ole koskaan ollut kiinnostunut vaatteista, meillä ei ole koskaan ollut prinsessavaihetta. Hyvää on se, ettei häntä loppujen lopuksi ole kiinnostanut miltä vaatteet näyttävät (kunhan tuntuvat hyvältä) eli mun ostamat pääosin kelpaavat. Huonoa taas se, että välillä tosiaan huomaa, ettei voisi vähempää kiinnostaa, asuvalinnat ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Ja ei, kyse ei ole ollut "persoonallisesta" pukeutumisesta;) Ja ei, vaatteet eivät ole elämän sisältö, itse olen aina lähtövalmiina kymmenessä minuutissa, sisältää hampaidenpesun. Mutta asianmukainen, siisti ja puhdas pitää olla, oli ihan minkä ikäinen tahansa.

Tässä jotain Inkan itse valitsemaa, leggarit ja tunika jyllää edelleen.


Pitkä pritti t-paita H&M, leggarit Lindex (annoin periksi ja suostuin Lindexiin;)


Pitkä huppari Wesc ja siniset leggarit Only


Pepe Jeans harmaa paitis farkkujen kanssa käytettäväksi

9 kommenttia:

 1. Meillä samanikäinen tyttö, joka puolestaan on tarkka vaatteistaan ja tietään tarkalleen mikä kelpaa ja mikä ei. Yleensä parhaiten kelpaa se, mistä äiti ei pidä. Itse toivon, että käyttäisi värikkäitä vaatteita, mutta pitkään musta ja harmaa olivat ykköset. Viime aikoina hupparit ja t-paidat ovat onneksi voineet olla muunkin värisiä.

  VastaaPoista
 2. Vaihdetaanko lapsia?;)

  Mäkin yritän olla joustava. Tai olen lähinnä onnellinen jos ottaa edes jotain kantaa vaatteisiinsa. Onhan se vähän hassua kun äiti ostaa omatoimisesti kaikki vaatteet.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei aina mun ostamat kelpaa, molemmat teinit on tarkkoja vaatteistaan ja maku ei aina kyllä mene ihan yksiin. Henrillä on kenkiä iso kasa, mutta silti vetäsee jalkaansa ne kaikkein kuluneimmat. Niin ja on itse siis valinnut vaatteensa ja kenkänsä.
  Mulla on tänä viikonloppuna mennyt muuten hermot meidän neitiin, aukoo päätänsä ihan täysillä ja äiti on helisemässä. Mutta ei siitä sen enempää kuin että ei mikään niin rauhallinen viikonloppu...

  VastaaPoista
 4. Koeta Katri kestää, se on se ikä ja hormoonit, ja yhdeksän muuta hyvää;) Ajattele positiivisesti, vittuilun taito ei ihan tyhmiltä onnistu:D

  VastaaPoista
 5. Kyllä nämä kasvuhommat, yllätys yllätys, selvästi jotain kaavaa noudattaa, kun meillä on aika lailla samat kuviot ;-).
  Meillä oli hyvin, hyvin lievä prinsessakausi aikoinaan ja ennen ei musta kelvannut. Nyt taas pitäisi olla farkkuleggingssejä ja wetlook-leggingssejä jne ja selkeästi reilummin mustaa. Meillä nämä leggarit liittyvät myös paljon kilpatanssiharrastukseen, kaikki muutkin käyttävät koko ajan leggareita ja nyt, Conversejen lisäksi, varrellisia Reebokeja - niitä 80-hirvityksiä, jotka mullakin on ollut!
  Meillä tuo sama H&M silhuettipaita tanssiharrastuksissa ja kaupassa Wescin huppari oli pitkään käsissä. Vaatteista emme usein tappele, vaan paremminkin yhdessä yritämme keksiä jotain kivaa, voisi melkein sanoa että stailaamme asuja yhdessä (kuulostaapa harmooniselta). Saan myös ainakin vielä ostaa vaatteita ilman kantajan lupaa (kunhan ne menee Abercrombie, Juicy,Ugg-tyylin mukaan).
  Meillä muuten ylihuomenna koulukuvaus, joten saas nähdä mitä siihen tulee päälle...!

  VastaaPoista
 6. Kauniita vaatteita. Mulla ei olisi mitään sitä vastaan, että omat lapset valitsisivat tällaisia, jos olisivat teinejä.

  VastaaPoista
 7. Mä olen varmaan ikiteini, mutta tykkään Pepe Jeansin paidoista ja niin myös tästä tunikasta! :D

  Lisäksi olen siirtynyt myös kokoni puolesta lastenvaatteisiin... Huom. liika juoksu ei ole hyvästä!

  Ja jegginsit on tietysti tämän syksyn MUST! :)

  t. Finette jaksamatta kirjautua

  VastaaPoista
 8. Ja niille tiedoksi, jotka ei tiedä, mitä on Jegginsit, niin ne on ihan vaan farkkulegginsit. Ihanan mukavat ja näyttää hyvältä! Suosittelen. t. F:)

  VastaaPoista
 9. Jegginsit löytyy, Inkalla on Onlyn ja H&M:n, mulla Vilan. PBO:lla näytti myös olevan kivat, pitäisi vaan löytää jälleenmyyjä. Onkohan Filipalla, onko kukaan bongannut?

  VastaaPoista