torstai 20. elokuuta 2009

Othello

Kävin tänään kääntymässä Pikkuväessä ja hiplasin Ticketin talvihaalareita. Ticket se jaksaa yllättää, yleensä mitoituksellaan. Tällä kertaa yllätti Othello-haalari. Siis se Ticketin paksu ja kuohkea haalari. Eipä ole enää paksu ja kuohkea. On ohut ja litteä.


(kuva: Keltainen Kettu)
Materiaali on siis muuttunut täysin. On kuulemma (?) ihan yhtä lämmin kuin aikaisemminkin mutta materiaali on vain ohuempaa ja samalla huomattavasti kevyempää. Hyvä jos näin on. Ohut ja lämmin puku, ei sitä enempää voisi toivoa.

Meitä asia ei sinänsä kosketa, koska Othello on viimeiset kolme vuotta ollut aivan liian paksu Luksulle. Meillä on ollut pari viime talvea käytössä Baggie ilman vuorta.

Luksun ollessa pienempi meillä oli paljonkin Ticketin vaatteita mutta sitten aloin kypsyä laadun epätasaisuuteen. Jotkut ovat ihan helmiä, toiset täysiä susia. Ainoa mikä Ticketiltä tulee meille varmasti on juuri tuo irtovuorella oleva Baggie. Ja fleecevuorattu kumipuku.

Sen enempää en jaksa vielä talvea miettiä, ihmettelen myöhemmin syksyllä. Ja tulen tänne itkemään kun en löydä mistään sopivaa 128 cm:n talvihaalaria.

4 kommenttia:

 1. Toi lautailukuosi on magee. Mä en ole vielä jaksanut kallistaa kauheasti ajatuksia talvivaatteille, meillä on jo haalareita valmiina viime talvesta. Mutta luultavasti jossain vaiheessa panikoin ja sorrun uuteen pukuun. Skimbahousut ja kengät on ostoslistalla.
  Onpas Luksu pitkä, noita 128 cm haalareita ei taida kauheasti olla?

  VastaaPoista
 2. En mäkään vielä jaksa asiaa pohtia, toisaalta tuon ohuempi Othello (jonka en jaksa uskoa olevan yhtä lämmin kuin aikaisemmin) voisi toimia paksumpana haalarina.

  Viimevuotinen 116 cm Baggie on pieni, Baggiesta menisi varmaan 122 cm. Molon viimevuotinen 122 cm menee just ja just muttei koko talvea.

  Mini A Turen haluaisin, mutta siinä ei lahkeen pituus riitä varmaan 128 cm:kään.

  No, katellaan ja panikoidaan myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. mitä kuoseja ticketista oli tarjolla oliko sitä kukkakuosia?

  VastaaPoista
 4. En katsonut haalareita sen enempää. Tuo Othello oli ainoa mitä katsoin. Ei jaksa vielä talvihaalareita;)

  VastaaPoista