sunnuntai 30. elokuuta 2009

Säilytyspussukoita

Tässä niitä lupaamiani kuvia Steltonin koreista. Mä olen ihan käsi mitä ompelemiseen tulee joten en osaa mitään speksejä selittää. Ehkä joku muu osaisi? Saara on muistaakseni tehnyt ihan itse vastaavanlaisia.Kylppärissä on "sekalaista tavaraa" -korina tällainen:

Tuon saa kätevästi suljettuakin.

8 kommenttia:

 1. Ompelin eilen urakalla tuollaisia pussukoita lasten sukille, sukkahousuille ja pikkareille.
  Ei kyllä niin siistit saumat kuin noissa sun omissa, mutta kelpaa kaapissa. Pitikin postata aiheesta, mutta jäi vaan taas.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Onko noissa mitään suljinmekanismia, miten leivät säilyvät kuivumatta? Jostain syystä olen kuvitellut niissä olevan jonkinlaisen magneettisysteemin.

  VastaaPoista
 3. Viimeinen kylppäripussukka meni heti must have -listalle. Meillä on mökillä vähän laskutilaa, mutta roikkumaan mahtuu. Tota kehtaa pitää esilläkin. Mistä sitä saa? Älä sano, että vähän Haampurista etelään...

  VastaaPoista
 4. Joska, ne eivät ole varsinaisesti leivän säilytykseen, vaan tarjoiluun eli leipäkorin tilalle.

  VastaaPoista
 5. Kuten Gloria jo sanoikin, niin tuo on , tarkoitettu tarjoiluun. Meillä kyllä käytetään ihan leipäkorina, koska en ole löytänyt mieleistäni oikeaa leivänsäilytyssysteemiä.

  Mutta Joska, tee ihmeessä suljettava versio. Kävin kurkkaamassa sun blogia ja sulta se näköjään onnistuu:D

  Violette, älä nyt hermostu mutta tuo on Tanskasta. Jos en ihan väärin muista niin olen nähnyt samanlaisen siinä Yrjönkadulla (totaalinen blackout, mikä sen mestan nimi on?) sijaitsevassa sisustusliikkeessä. Olisko Benico? Siinä Piruetin vieressä.

  VastaaPoista
 6. Ja minä kun olen aina kuvitellut niiden olevan juuri säilyttämiseen. Voinpahan senkin pakkomielteen unohtaa. Kiitos kehuista, minulla vain on liian vähän aikaa suhteessa suunnitelmiin.

  VastaaPoista
 7. Ok. Tiedäthän, Nina, että seuraavalla Stuga-reissulla voit ottaa peräkärryn mukaan ja pistää pikku nettikaupan pystyyn löydöillesi. Lastenvaatteita ja sisustustuotteita, kaupan nimikin on valmiina, Inka's.

  Suljettavia pusseja en muista nähneeni, mutta en ole osannut etsiäkään. Kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa. Voisin ostaa enemmän kuin yhden, mutta katsotaan nyt, millaisia tästä maasta saa.

  VastaaPoista
 8. Violette, White On White kannatta tsekata, sieltä voisi löytyä vastaavia. Ja ehkä Papagenasta.

  VastaaPoista