torstai 20. elokuuta 2009

Hyvin kulkee

Juokseminen sujuu yllättävän hyvin. Olen vähän muokannut ohjelmaa koska kärsivällisyys ei riitä kävelyyn. Tänään muokattu ohjelma oli 2 min kävely-4 min juoksu - 2 min kävely - 5 min juoksu. En olisi uskonut reilu viikko sitten, että pystyn juoksemaan viisi minuuttia putkeen. Mutta hyvin sujuu kun ymmärtää pitää vauhdin kohdallaan eli kunnon mukaisena.

Apuna on Suunnon t3c sykemittari. Suunnon valitsin, koska se sopii kaikkiin liikuntamuotoihin. Polarilla on omat mittarinsa juoksuun, pyöräilyyn etc. Mustahan tulee hetkenä minä hyvänsä ihan pro-urheilija ja haluan selvitä yhdellä mittarilla. Seuraavana on ostoslistalla foot Pod joka mittaa juostua vauhtia ja matkaa.Ostoslistasta puheenollen, mun pitää järkätä vaatekaappi uudestaan, on niin paljon uusia vaatteita. Löytyy trikoota jos jonkinlaista. Ostin jopa juoksuhanskat (joita en tiennyt edes olevankaan), eipähän jää siitä kiinni. Hienot on!

Mitenkäs muilla menee?

8 kommenttia:

 1. Juoksuhanskat - wow:)! Saako niillä lisää vauhtia...?!

  Suunto näyttää pätevältä, oletko ollut tyytyväinen? Mäkin olen josks ihmetellyt sitä, että Polarilla on omat laitteet joka lajiin.. Markkinointikikkansa kullakin. Mä rikon sääntöjä ja juoksen, jumppaan, fillaroin ja luistelen (sikäli mikäli nyt joskus saan aikaiseksi..:) yhdellä ja samalla Polarilla.

  Tsemppiä treeniin:)!!

  VastaaPoista
 2. Joo, niissä on sellainen boost-nappi;)

  Tänään oli illalla sen verran viileä, että näpit jäätyi. Käteenhän en tietenkään hanskoja laittanut, kuluvat käytössä;)

  Suunto on ollut ihan jees, en vaan ole perehtynyt fiitsereihin sen tarkemmin. Otan aikaa ja kontrolloin sykettä...

  VastaaPoista
 3. Hyvin rullaa täälläkin. Hylkäsin tosin tuon ohjelman ja pyrin nyt juoksemaan kolme kertaa viikossa noin 30 min. Toistaiseksi on onnistunut.

  Sinulla alkaa olla ihan pro kamat. Minäkin käytän yhtä ja samaa Polaria kaikkeen, jos käytän. Aika pitkää oli saanut Polar maata kaapissa käyttämättömänä ennen tätä, muta sentään vielä muistin miten sitä käytetään.

  Sportstrackerin latasin puhelimeeni, että saan kuljetun matkan. Ja tulee siinä muutakin dataa suorituksesta. Aika hyvä ilmaiseksi jutuksi.

  Juoksutakki on vielä kaupassa. Sille alkaisi olla jo tarvetta ja varmaan kohta niille hanskoillekin, ainakin myöhemmin illalla. Ja mitä päähän? Onko sulla joku erikoispipo tähän tarkoitukseen?

  VastaaPoista
 4. Ei ole pipoa lainkaan. Itse asiassa pitäisi hankkia jotain korvien suojaksi. Asutaan meren rannalla ja tuuli on ottanut korviin jo useampana päivänä. Ja eikun ostoksille;)

  VastaaPoista
 5. Mulla sujuu kanssa hyvin. Nyt oon tosin kärsinyt alkuviikon ruokamyrkytyksestä ja olo on tosi heikko, kun mikään ei pysy paria tuntia pidempään sisällä. Oonkin juossut vähän kevennetyllä ohjelmalla eli n. 15 minuuttia kerrallaan. Mutta taukoa en pidä edes sairastelusta huolimatta, sillä muuten ne jää taas tavaksi!

  VastaaPoista
 6. Arki iski tuulettimeen täällä niin rankasti ensimmäisen viikon jälkeen, että viime ja tällä viikolla olen käynyt kerran tunnin lenkillä, puoliksi juosten ja kävellen. Ensi viikon jälkeen pitäisi helpottaa (jep, jep...) ja yritän tarttua ohjelmaan taas mukaan. Onnea itsellesi ohjelmassa pysymisestä!

  VastaaPoista
 7. Kuten jo silloin alussa sanoin, en seuraa juoksuohjelmaa, vaan olen muokannut siitä itselleni urheiluohjelman ;-).
  Viime sunnuntaina juoksin toistaiseksi pisimmän lenkkini, noin 5,5 km ja siis koko ajan juosten. Eikä tuntunut missään sen aikana, sen jälkeen eikä seuraavana päivänä - ihmeellistä!
  Tällä viikolla olen, ma-pe: aerobic - 3,5 km juoksu - body pump - 5 km kävely - 5 km kävely. Vain body pumpista tuli takareidet ja takamus kipeiksi, argh.
  Tänään suuntana Nike Store kamppi josta ostan aerobic tossut, juoksutakin ja clima cool-lippiksen!
  Taitaa silti tuo Espoon rantamaraton (1/2) silti tulla turhan pian (20.9)!
  Hyvä ystävä muuten lähtee Pariisiin "naisten kympille" syyskuussa (ja on itseasiassa vain noin 6,5 km tms.) Tällä kertaa en ehdi mukaan, mutta ensi vuonna menen taatusti! Loistava syy lähteä Pariisiin!

  VastaaPoista
 8. Gloria, infoa meitä muitakin sitten ajoissa, niin päästään kaikki Pariisiin juoksemaan!

  VastaaPoista