tiistai 4. elokuuta 2009

Varaslähtö

Juu ei, en lähde lenkille, ihan niin innokas en ole. Mennään Inkan kanssa huomenna katsomaan Madonnaa Tallinnaan jotta osataan olla ihmisiksi torstaina. Sain Tallinnan keikalle "vippiliput", mitä se sitten ikinä Madonnan tapauksessa tarkoittaakaan, eikä niitä käyttämättäkään voi jättää.Tämä on Inkalle ensimmäinen iso keikka, itse olin aika samanikäinen kun pääsin ekalle keikalleni katsomaan Duran Durania;) Ja olin samanikäinen kuin Inka nyt sillon kun Like A Virgin oli hitti. Näin se aika lentää...

12 kommenttia:

 1. Me ollaan menossa torstaina Sofian kanssa. Tänään tuli ohjeita miten pukeutua ja liikkua.
  Ja mä olin tosi kova Madonna ja Duran Duran fani silloin nuoruudessa.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä:)!
  Kivaa keikkaa!!

  VastaaPoista
 3. Olitko Duran Duranin keikalla Kulttuuritalolla silloin aikoinaan? Siellä minäkin. Oujee!
  Minulle riitti eilinen Madonnan Argentiinan konserttitaltiointi tv:ssä, en ole konserttien ystävä. Niissä on aikoinaan tullut ravattua erilaisten tilaisuuksien kutsuvieraana ja hyvilläkin (aitio)paikoilla, mutta silti en ole lämmennyt. Nytkin olisi liput helposti saatavilla Madonnaan, mutta ei jaksa, ahdistaa ajatuskin koko päivän projektista vääntäytyä sinne ja sieltä pois.
  Miehen vanhemmilla on parveke sopivasti lähellä ja konserttilavan suuntaan, jos veisi lapset ilmaiskeikalle ;-DDD.

  Gloria

  PS. Odotan vielä että kerrot minkälaiset ne terassihuonekalut ovat, joita haet?! Vai löytyikö jo?

  VastaaPoista
 4. Ooh, Duran Durania en ole nähnyt keikalla, mutta muistan vieläkin, mitä mulla oli päällä kouluni DD-aiheisissa bileissä. Voi kun löytyisi valokuva jostain;)

  Odotan vielä tytärten kasvamista keikkaseuraksi, joten otan mukaani vastahakoisen miehen Madonnaa katsomaan. Katri, millaisia pukeutumisohjeita olet saanut? Mä kun luulin, että tärkeintä on hyvät kengät, joilla kävellä ja seistä koko päivä... Mulla on tuo ihanuus vielä tuplasti edessä;)

  Ninalle ja tyttärelle hauskaa matkaa! Voit sitten ohjeistaa meidät muut, niin osaamme käyttäytyä.

  VastaaPoista
 5. Naurattaa noi pukeutumisohjeet! Tietty mahdollisimman tiukkaa ja kiiltävää, kun on Madonnan konsertista kyse ;-D.
  Ei no, suomalaisista ohjeista kun on kyse niin varmaasti lukee että mukavat kengät ja sateen varalta tuulitakki...

  VastaaPoista
 6. Duran Duranhan oli niin ihqu! :) Ja Madonnaa olen fanittanut (ja odottanut Suomeenkin) sitten 80-luvun, joten ilman muuta torstaina konserttiin! :) (Liput hommasi ihana ystävä:)

  VastaaPoista
 7. Gloria, torstaina ei tarvita muuten sadetakkia eikäs tuulitakkia, mahtavaa säätäkin on luvassa, YES YES! ;)

  VastaaPoista
 8. Mutta sitten vielä ASIAAN - anteeksi. Voisitko blogata koulun alusta? ;-)Olen ihan paniikissa, kun kunnon kilpavarustelumammana, olen vain nauttinut kesästä, miehestä tai siis hänen lomasta ja kaikesta kivasta ja unohtanut täysin esikoisen kouluun lähdön. No, paniikissa, raahasin hänet viime viikolla pikaisesti Stockalla ja kävin toisen reissun kaupungilla itse, mutta edelleen pelkään, että meiltä puuttuu ties mitä ja Armas vain naureskelee, että kaupathan tunnetusti menee kiinni 18.8. eikä sen jälkeen aukene. :D Höh, mistä tuki? Blogiystäviltä. Tiedätte, mitä huippuvarusteltu ekaluokkalainen tarvitsee? (huom. huumoria mukana;)))

  VastaaPoista
 9. Niin ja eksyin Piuccaan, kun menin lapselle ostamaan... hmmmm, surkea mamma.... :D

  VastaaPoista
 10. Tere! Madonna nähty. Keikasta jäi vähän ristiriitaiset tunnelmat. Kyllähän se näkemisen arvoinen oli ja kyseinen rouva tietää miten showta tehdään. Mutta yleisö oli aika hankala. Paikalla oli virolaisten ja suomalaisten lisäksi huomattavan paljon latvialaisia ja venäläisiä (vironvenäläsiä?). Mun havaintojen mukaan suomalaiset ja virolaiset olivat hommassa mukana, mutta loput katsojat eivät oikein päässeet fiilikseen.

  En tiedä, tunnelma oli jotenkin väsynyt, tjsp.

  Joka tapauskessa, passaan huomisen spektaakkelin vaikka tunnelma uskoakseni on parempi. Mua hirvittää se Jätkäsaari keikkapaikkana niin paljon, että no thanks.

  Tallinen Laululava on paikkana ihanteellinen. Katsomo on nousevan mallinen, joten takana olevatkin näkevät, josseivat lavaa niin screenit ainakin. Lisäksi maa on nurmea ja sopivan kovaa hiekkaa, joten seisominen (ja istuminen) on siedettävää. Toisin kuin tasaisella asfaltilla oleva Jätkäsaari.

  Oikeasti, hyvät kengät jalkaan. Vaikka ne lenkkarit. Tuolla Tallinnassa en nähnyt yksiäkään korkokenkiä eli jossei virolaiset, latvialaiset ja venäläiset niitä laita, niin silloin on tosi kyseessä;)

  Gloria ja Finette, palaan. Lupaan. Nyt väsyttää + kolmen viikon pyykit pesemättä ja postit avaamatta.

  VastaaPoista
 11. Ei kuulu asiaan, mutta ihana tuo Fineten eksyminen Piuccaan ;) Toivottavasti löysit jotain itsellesi.

  Btw. minityylissä oli juttua kouluvarustuksesta.

  VastaaPoista
 12. Joo bloggaa vaan koulunaloituksesta! Sillä siihen samaan voi kai laskea eskarinaloituksen :)! Meillä siis on koko eskari unohdettu aivan täysin! Toivottavasti tyttö vielä itse muistaa, että aloittaa siellä... No, hyvin se menee, kun saavat olla siskon kanssa samassa koulussa. Sisko huolehtii jollei muuten ;)!

  Juu ja vielä... Luulin, että me ehdittiin lomalla kaikenlaista! Kaikkea mm. sun mainitsemaa on kyllä juu sitten ehdittykin paitsi hankkia upeeta stugaa Tanskasta :)! Siis tosi mahtava! Tahtoo samanlaisen!!!!

  Joo no tota oli meillä maalaisilla tarkoitus vierailla lomalla myös siellä Ipanapanaariojameissa vai mikä se puoti ikinä olikaan nimeltään mutta sinne ei koskaan ehditty ;)! Onneksi Ranskasta löytyi samanmoisia! Ja teini on onnellinen :)!

  VastaaPoista