keskiviikko 19. elokuuta 2009

Talika detox contour gelOstin pari viikkoa sitten Talikan silmänympärysgeelin. Olen valehtelematta kokeillut lähes kaikki markkinoilla olevat tuotteet ja tämä toimii oikeasti. Silmäpussit on edelleen, mutta eivät enää kipeät. Nukun mahallani ja sen kyllä huomaa, aamuisin silmän aluset on todella, todella arat. Tämä tuote vie ainakin paineen tunteen. Ja tuo puikko on todella kätevä käyttää. Säilytän jääkaapissa. Tai hotellihuoneen minibaarissa;)

3 kommenttia:

 1. Yksinhuoltaja isän tyttönä en ole koskaan oppinut näihin kauneusjuttuihin. Silmänympärysgeeli, ranskalainen lakkaus, tuuhennetut ripsit...Kiehtovaa. Jos jaksat, voisi tarkemmin kertoa mitä teet ulkonäkösi eteen päivittäin, viikottain, kuukausittain...Vaatteesikin ovat kivoja eli niitäkin näkisin mielelläni lisää.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tehokkaalta. Merkin ripsienkasvatusaine on legendaarinen.

  VastaaPoista
 3. Heh, mä en ole mikään pro näissä "naisten jutuissa". Rakennekynnet, ripset etc on ihan vaan elämää helpottamaan koska olen äärimmäisen laiska laittamaan itseäni.

  Mä en esim. koskaan ole föönannut hiuksiani, ei hermo kestä kun siinä menee niin kauan aikaa. Eikä mulla koskaan ole ollut huulipunaa, en tykkää käyttää. Jos jotain erityistä menoa on, niin käyn ammattimeikkajaan/kampaajan kautta. Tai sitten kaverit laittaa mut.

  Äidin opin mukaan pidän huolen pohjatyöstä eli ihon (niin kasvojen ja vartalon) hoidosta.

  Mutta joo, voin ehtiessäni postata omista rituaaleistani.

  Ja Laura, olen kuullut siitä mut mä en tarvii;))

  VastaaPoista