sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kello

Meinasi unohtua. Yksi juttu minkä pienet koululaiset tarvitsevat. Rannekello. Onhan puhelimissakin kello, mutta luulen, että pienimmät eivät sisäistä ajan kulumista kännykän kellosta. Tai sitten mulla on tavallista hölmömmät lapset.Inkalla on tällainen. Kelpaa edelleen.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin kello tuli ensin (kun se viime syksynä eskarin alussa opeteltiin) ja kännykkä myöhemmin. Meillä siis tulevalla ekaluokkalaisella Flik Flakin poikien kello (=Swatchin lastenkellomallisto).

  VastaaPoista
 2. Sitten kouluun lähtöön kysymys: Käytetäänkö nykyään koululiikunnassa verkkareita? Siis niitä perinteisiä, ulkoliikunnassa. Miten Inka? :) Meillä on tästä kotona kädenvääntö. Ostin ekaluokkalaisellemme kunnon juoksutossut ja hänellä on pelipuku (helle-ulkoliikuntaan), mutta käykö muuhun sitten collegehuppari-housut vai pitääkö ostaa perinteiset verkkarit ja jos kyllä, niin mistä TYYLIKKÄÄT? :D Armas ei puutu meidän pukeutumiseen ja harvoin arvostelee mitään, mutta mitään verkkareita hän ei voi sietää. Joten siitä kädenvääntö. Epäilen, että lapsi tarvitsee? Vai tarvitseeko?

  VastaaPoista
 3. Ei sellaisia perinteisiä verkkareita tarvitse. Meillä ei ainakaan sellaisia ole.

  Inkalla on ollut sisäliikunnassa jazzhousut (vai mikä niiden oikeaoppinen nimi onkaan)tai joogacaprit sekä urheilutoppi (Nike, Röhnisch). Pojat taitavat käyttää shortseja tai collegehousuja ja t-paitaa.

  Ulkoliikunnassa mennään niillä kahisevilla housuilla ja capreilla, niissäkin taitaa merkkinä olla Nike. Ja sitten joku huppari jos on viileämpi.

  Tässä olisikin erillisen postauksen aihe...

  VastaaPoista
 4. Okei, kiitos. :) Huojentavaa. Armas saa siis pitää tahtonsa.

  VastaaPoista