keskiviikko 12. elokuuta 2009

Syksy tulee.

Ja pimeä. Tarvitsee valoa. Vuoden olen näitä suunnitellut ostavani ja nyt toteutan suunnitelman.

Olohuoneeseen tulee kaksi Moooin Random Lightia. Valkoisena.Stuga jäi kovin vaiheeseen ja se hivenen ahdistaa. Toisaalta ensi keväänä on enemmän aikaa. Ehkä.

Olen etsinyt terassille alla olevan tyyppistä pöytää. Tämä kyseinen Driaden Thali alumiinipöytä maksaa lähes puoltoista tonnia, ihan niin paljon en terassipöydästä suostu maksamaan. Tuolit on hakusessa, mulla on niistä vahva visio, mutten tiedä onko sellaisia edes olemassa.

(kuvat ambientedirect.com)

11 kommenttia:

 1. Oi miten upea toi Random Light!

  Tulee vähän mieleen se Habitatin lasten kuulamppu. Olin jo kassalla sen kanssa, kun myyjä kertoi, ettei valaise ts. on tarkoitettu yölampuksi. Stockalle siis jäi.

  Mutta tommonen vois kotiutua meille!

  VastaaPoista
 2. Telepatiaa! Päätin juuri eilen että meille tulee Random Light joko valkoisena tai mustana tulevalle kesäpaikallemme.
  Meillä on itse asiassa ihan samanmallinen pöytä kotiterassillamme, sillä erotuksella että lankut ovat tiikkiä ja runko/jalat galvanoitua terästä, valmistaja Inno. Ihana tuo alumiininen!

  VastaaPoista
 3. Ja meillä on sitten samanlainen pöytä kotiterassilla kuin Glorialla. Tämähän menee huvittavaksi.

  Mutta kehtaanko edes myöntää, että lastenhuoneessa on ihan perinteiset riisipaperipallolamput (stockalla 8,90 :), voisi olla upgraden aika...

  VastaaPoista
 4. Julis, eikä! Onpas huvittavaa (ja varmaan tuolit kans'). Huomasin muuten ettei sitä suorakaidetta enää ole Innon sivuilla (meille pöytä tuli viime keväänä).

  Riisipaperilamput on kyllä ihan klassikot, ihanan pehemä valo ja sopivat hyvin lastenhuoneeseen!

  VastaaPoista
 5. Hieno työ himoitsemasi pöytä..:) Mutta aika hintava tosiaan.
  Vepsäläisellä on hiukan samanhenkisiä alumiinipöytiä tiikkikanneella... Jos siis puu sopii joukkoon.

  En ehtinyt kommentoimaan aikaisempaan bloggaukseesi, mutta jos jaksat, niin bloggaisitko uudesta Suunnostasi:)?!

  VastaaPoista
 6. Ei oo totta, samaa Random Lightia olen ihaillut alusta asti! Ensin ajattelin vain valkoista, viime aikoina mustakin on käynyt mielessä. Näkee sitten aikanaan.

  Kun muutamme väliaikaiseen asuntoon, meillä on siellä pieni valaisinongelma, niitä ei nimittäin ole tarpeeksi. Halogeenit jää vanhaan kotiin ja irtovalaisia ei ole tarpeeksi. En haluaisi ostaa väliaikaisratkaisuja, mutta mistä tiedän, mikä meille seuraavaan kotiin sopii sitten joskus. Juliksen riisipaperipallot ratkaisi heti pari ongelmapaikkaa, kiitos! Sen verran viitsin satsata väliaikaisiksi. Wau, on tää niin hienoa, kun kaikki pulmat ratkeaa!

  VastaaPoista
 7. Gloria ja Julis, tiedän millaisesta pöydästä puhutaan. Haluaisin kuitenkin kokonaan alumiinisen mutta sellaista on ollut yllättävän hankala löytää. Tuoleissa on sitten enemmän valinnanvaraa mutta pitäisi se pöytä saada ensin. Inka ihastui Toy-tuoleihin mutta mä luulen, että niihin kyllästyy aika nopeasti.

  On meilläkin riisipallo, Luksun huoneessa. Hyvin toimii.

  VastaaPoista
 8. Juu, ihana tuo Random Light!!! Tosin sitä näkee nykyisin paljon sisustuslehdissä (liiankin suosittu?). Viimeksi bongasin Ruotsin Plazasta elokuun nrosta.

  VastaaPoista
 9. Ja eihän se tietysti ole niin hirveän huono asia - mä kuvittelen vaan löytäväni jotain, mitä muilla ei olis - heh, tuskinpa. :D

  Toi pöytä olis kyllä sellainen. Kaunis malli.

  VastaaPoista
 10. Ihan oikeassa olet, se on nykyään ihan jokaisessa sisustuslehdessä. Samoin kuin Vitran tuolit ja Kartellin lamput.

  Mä itse asiassa vähän kaunistelin, olen tuota lamppua suunnitellut jo pari vuotta. Viime syksynä olin tilaamassa mutta se kaatui johonkin epäselvyyteen.

  Tämän illan agendassa etsiä halvin nettikauppa.

  VastaaPoista
 11. Tuo pöytä olisi kyllä hieno. Ottaisin meillekin.

  Ja meilläkin on riisipaperilamppu lastenhuoneessa. Ei tule iso vahinko, jos vaikka joku joskus sattuisi jotain heittämään sitä päin, vaikka eihän niin voi käydä...

  VastaaPoista