maanantai 10. elokuuta 2009

Tehtävä suoritettu

Meinasi tulla kiire. Huomasin töissä, että kello on kahdeksan ja piti käydä vielä se sykemittari ostamassa. Kävin noukkimassa sen (Suunnon) ja söin autossa matkalla kotiin, samalla kun opettelin käyttämään mittaria.

Juoksu itsessään oli helppoa enkä ulkoisesti erottunut muista lenkkeilijöistä. Mutta kunto on todella surkea, syke oli kokoajan yli 150, vaikka yritin kuinka himmailla. Siis ekan juoksuetapin jälkeisen kävelyn aikanakaan syke ei laskenut kertaakaan alle 140. Jotain tässä nyt mättää, kunto.

Kaiken kaikkiaan jäi hyvä maku (ei veren) suuhun, kyllä tämä tästä. Kunhan pumppu ei sano sopimusta irti.

Siitä kävelystä, millä sykkeellä se olisi optimaalisin suorittaa?

8 kommenttia:

 1. Minäkin kävin lenkillä, mutta taidan livetä rivistä -petturina joudun sanomaan etten ole tarpeeksi rapakuntoinen tuohon ohjelmaan. Juoksin 5km/29min ja syke oli 141. Onko joku löytänyt jostain juoksukoulun kakkosluokkaa?

  Ja katellisena luen teidän uusista kamoista: juoksutrikoot, iPod, sykemittari yms. löytyy mutta hauskempaahan se olisi aloittaa uusi elämä uusilla kamoilla. Mutta lenkkarit päivitän huomenna, sen olen ansainnut!

  VastaaPoista
 2. Tanja (saariston-lapset.blogspot.com)taitaa olla edistyneempää kastia.

  Jos Tanja jaksaisi kehitellä teille oman porukan? Tai ainakin oman ohjelman.

  VastaaPoista
 3. Mäkin aloitin vähän eri ohjelmalla...juoksin 10minuuttia + 5 minuuttia kävelyä + 10 minuuttia juoksua. En vain voinut jättää juoksua niihin kahden minuutin pätkiin. Ajattelinkin aloittaa ohjelman suoraan joltain 3. tai 4. viikolta, kun kuitenkin on tullut nyt kesällä juostua satunnaisesti pieniä lenkkejä (jotka on kuitenkin jääneet viikon innostuksen jälkeen).

  VastaaPoista
 4. Mun sykemittarista puuttuu edelleen paristot, se pitäs kuulemma lähettää Polarille, joten luultavasti käyn huomenna safkiksella ostamassa uuden vähän kehittyneemmän mittarin.
  Ja mun iPod lagas, joten sekin pitänee uusia. Tulee paljon alkukustannuksia tän treenin kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Minäkin aloitin vähän reippaammin, noin 20 min juoksua ja harkitsin ohjelman aloittamista vähän pidemmältä kuten Saara.

  Toisaalta voin kyllä juosta tuotakin ohjelmaa porukan mukana. Ohjelmanmukainen lenkki aina minimivaatimuksena.

  VastaaPoista
 6. Onnea nyt kuitenkin! Tuo syke kuulostaa kyllä korkealta, mutta millainen on leposykkeesi, vaikuttaahan sekin?

  Mulla on niin matala leposyke, että kertaakaan lenkillä en pääse enää yli 150. Juoksen tällä hetkellä vaihtelevia 10-15 kilometrin lenkkejä.

  VastaaPoista
 7. Hyvä naiset!

  Päivä kaksi suoritettu. Hiki tuli kävellessäkin. Untuvikko lähti kengät paljaissa jaloissa. Kotiin tulin kantapäät verillä. Tyhmyydestä sakotetaan. Kesällä sukat on nounou ;)

  Jaa, että HCM ja Tukholman vastaava? Miten olisi HCR( http://www.helsinkicityrun.fi/fi/index.html)?

  VastaaPoista
 8. No tuonnehan me mennään, puolimaraton alle kolmeen tuntiin on just se, mitä olen suunnitellut:)

  Mulla on varrettomat juoksusukat...

  VastaaPoista