sunnuntai 16. elokuuta 2009

Airforce ja 717

Hollantilaisen Airforcen vaatteita olen etsinyt pitkään. Sen jälkeen kun Pompii lopetti, niin Airforcea ei ole Suomesta saanut. Ja aika huonosti muualtakaan, jollei Hollantiin ole ollut asiaa. Googlettaminen on ollut tuskaisaa, osumina kaikkien maiden ilmavoimat muttei yhtäkään hakemaani. No sinnikkyys palkittiin, osoite on air-force.nl. Sitä kautta löysin mainion hollantilaisen nettikaupan kleertjes.comin. Täältä löytyy vaatetta teineillekin.

Inkalle kotiutui Airforcen paita ja Vinginon hipstersit.Pikkuveli sai pari Airforcen ja SevenOneSevenin paitaa. SevenOneSeven on ihan uusi tuttavuus mutta ihastuin heti.

4 kommenttia:

 1. Suurkiitos vinkistä, itsekin olen Airforcea yrittänyt etsiä tuloksetta. Pitää viikolla selailla nuo sivut läpi ajatuksella.

  VastaaPoista
 2. Nuohan on tosi kivoja. Kiitos nettikauppavinkistä!

  Postasin itse joku aika sitten, että olemme menossa Amsterdamiin syyskuun alussa. Sieltä voisi katsella noita. Onko antaa vinkkiä mihin siellä kannattaa suunnata? Osaan tietty kysyä googleltakin, mutta oikean vastauksen löytäminen sieltä ei ole aina niin helppoa.

  VastaaPoista
 3. Airforcea on tulossa syksyllä Unq:iin! Tällaisen uutisen kuulin pari viikkoa sitten...

  VastaaPoista
 4. Kuulin myös tuosta unq:sta mutten usko, että palvelee meidän tarpeita. Koot tod. näk. pienempien.

  PikkuSanna, olen asunut Hollannissa mutta Damissa olen ihan turisti. Eli olen pyörinyt siinä keskustassa kartta kädessä kuten asiaan kuuluu.

  Katrilta voisi irrota ajankohtaista infoa?

  VastaaPoista