lauantai 8. elokuuta 2009

Sykemittariviidakossa

Nyt konkarit, tarvitsen apuanne. Mä olen ihan sekaisin noiden sykemittarien kanssa, minkälainen? Oi auttakaa. Ovat järjestään niin rumia ettei ulkonäönkään perusteella voi valita.

Polar vai Suunto? Malli? Ei mitään megapro-mallia mutta jotain siihen varmaan tarvitaan ajanoton ja sykkeenmittauksen lisäksi?5 kommenttia:

 1. Mulla on ollut polar jo varmaan 4 vuotta, eikä oo ollu mitään ongelmia. Malli oli joku f11 tai sinnepäin. Voi ohjelmoida omia harjoitusohjelmia, sykerajoja jne jen..mutta en oo kyllä käyttänyt läheskään kaikkia niitä hienouksia. Hinta oli silloin joku 150 euroa. Oon ollu urheiluliikkeessä töissä, ja hirveen paljon tuli takasin noita suunnon mittareita. Jotain vikaa niissä oli...mutta makuasiahan se on. Polar on myös sirompi ja sopivampi naisen käteen..niin ja värit on ihania. Itellä on oranssi!! :)

  VastaaPoista
 2. Minusta Polar, mutta muihin en ole tutustunut, joten jäävi vastaamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on Polar. Se on tosin tuolla jossain kaapin pohjalla ollut käyttämättömänä aika kauan ja on siis varmaan jo ihan passee malliltaan, mutta ajaa varmaan asiansa. Perus sykerajat ja ajanotto siinä on. Muita hienouksia ei tullut aikanaan käytettyä.

  Pitääkin kaivaa se tuolta kaapista huomista varten.

  Varsinaiseen asiaan en kuitenkaan osannut auttaa.

  VastaaPoista
 4. Polar - simppelimmin pelkkään kuntoiluun tehty.
  †äällä voi aika kätevästi vertailla.
  http://www.polar.fi/fi/tuotteet/vertaile
  Hyviä ja käyttökelpoisia toimintoja ovat sykkeen ja ajan lisäksi automaattinen sykerajojen määritys, kalorilaskuri, tiedot treenin jälkeen, lisäksi esim. kalorilaskuri motivoi kummasti. Mutta suosittelen sulle semmosta mallia, jossa on se automaattinen sykerajojen määritys, jos sulla on tapana mennä liian kovaa muuten:)

  VastaaPoista
 5. Tosi vaikea valinta.Polarin mittarit on tosi rumia, Suunnon jotenkin siedettäviä. Itselläni on ollut molempien mittareita. Nyt käytössä Suunto Lumi ja joku t4 tai t6. Noihin mulla on gps, jonka voi laittaa käsivarteen. Polarin mallia ei enää ole saatavilla. Sen valikko on loogisempi. Ja sykevyö kommunikoi myös juoksumaton kanssa.

  Vanhoilla siis mennään :) Tekisi mieli kirmata jo tänään, mutta himmaan ja lähden lenkille sovitusti vasta huomenna!

  VastaaPoista