tiistai 11. elokuuta 2009

Day 2

Tämän päivän ohjelma suoritettu. Ohjelmassa oli 30 min kävely, joka venyi tuntiin. Lähdin etsimään kävelyreittiä työpaikalleni ja eksyin matkalla *todella nolona*. Matka kotoa työpaikalle on linnuntietä noin kolme kilometriä, mutta niin sitä ihminen saa siitäkin reitistä aika paljon pidemmän.

Sinänsä ei harmittanut yhtään, ulkona oli todella kiva ilma, lämmin muttei liian kuuma. Olisin voinut kävellä vielä toisenkin tunnin. Tulin siinä tarpoessani siihen tulokseen, että kävelen normaalistikin yhtä lujaa (en yhtäjaksoisesti niin pitkiä matkoja tietenkään). Eli pyrin pitämään sykkeen 120 tietämillä ja samalla vauhdilla kävelen ihan normaalistikin, korkokengät jalassa. Hapenottokyky on yhtä paska kuin eilenkin, siihen pitää nyt tosissaan panostaa.



Eilen sykemittariostoksilla mukaan tarttui Niken juoksutoppi jossa on integroidut rintaliivit ja Haglöfsin lyhyet juoksutrikoot. Ennestään mulla on vain kokopitkät juoksutrikoot, joten jotain lyhyempää piti saada. Kaupassa kyllä mietin, että tuleekohan näin lyhyitä pidettyä, mutta tällä ilmalla ne ovat erittäin toimivat.

1 kommentti: