maanantai 10. tammikuuta 2011

Tähtitossut


Crocsien valtakausi sisäkenkinä on vihdoin ohi.

EDIT.

Plankkasin Luksun kenkiä. Poika halusi itse auttaa. Muuten meni ihan putkeen, mutta plankkia levisi myös pohjiin. Saako sitä pois mitenkään?

10 kommenttia:

 1. Ihanat tossut :), mistä ne on?

  VastaaPoista
 2. Moi! Suakin näkee:). Ostin loppusyksystä Tanskasta. Olen kyllä bongannut jostain nettikaupoistakin. Osaisiko joku auttaa Helea?

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Tääkin haluu vaikka crocsit jyrää meillä edelleen :) Ja auts sun häntäluutasi... minuakin houkuttaisia lautailu mutta ehkä en kuitenkaan edes yritä ;D

  VastaaPoista
 4. Marja, joo en suosittele, sitä lautailua;). Luksu itse halusi jotkin muut kuin Crocsit päiväkotiin. Ihan hyvä, johan niitä on neljä vuotta katseltukin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossut! Meille tuli samalta merkiltä hieman erilaiset. Kivat nuo saappaatkin. Toivottavasti saatte pohjasta värin pois.

  VastaaPoista
 6. Meillä samat tossut ja itse asiassa saappaatkin. Ja tykätty on! Tossuja saa ainakin Gaudete Kidsistä.

  VastaaPoista
 7. Onpa täydelliset tossukat; kävin ihan kuvaa suurentamassa ja eikös noi ole Sofien mallistoa? Rupeaisitko sä meille muillekin tossutrokariksi kun alvariinsa ravaat siellä naapurissa;-)?

  Hyvin on sulla opit mennyt perille, nahkakengät on hyvä välillä putsata. Mitä se lankki siellä pohjassa haittaa,kyllä se siitä kuluu pois ajan kanssa!

  VastaaPoista
 8. Hele, tuolta löytyisi puoleen hintaan. Tietty kun maksaa postarit niin saa täyteen hintaan:)

  http://www.prinsesserogpirater.dk/shop/sofie-schnoor-p103815-79618p.html

  Maria, joo, ne teidän on söpöt:)

  Mamma Mia, meilläkin on tykätty. Ainoat siistimmät kengät jotka laittaa jalkaan oma-alotteisesti;) Ja Gaudetessa on tosiaan muutamaa kokoa jäljellä.

  VastaaPoista
 9. Aamunkukka, no tottahan toki alan;) On ne Sofien mallistoa, kummatkin. Kovasti on Luksu kiitellyt, että on hyvät jalassa.

  Niin, kyllähän se siitä tosiaan kuluu, tosiaan. Näyttää nuo sivut nyt vaan aika hölmöiltä.

  VastaaPoista
 10. Kiitti=)) Täytyy laittaa tilaus vetämään samantien :))

  VastaaPoista