torstai 6. tammikuuta 2011

Hestra

Oman kokemukseni mukaan lämpimimmät lasketteluhanskat löytyy Hestralta ja Peakilta.


Kummaltakin merkkiä löytyy aikuisten ja lasten mallisto. Peakin Hipet ovat aavistuksen sirommat, itse käytän mieluummin niitä, mutta ääriolosuhteissa Hestrat voittavat. Meillä on kaikilla Hestran hanskat, joissa on irrotettava vuori. Toimii.

Luksulla on ihan pk-käytössä nämä Hestrat. Pesee Po.P:t, Rasavilit ja Reimat mennen tullen. Nämä ovat sisältä sormikasmallia, mutta ulkopuolelta vain peukalo ja etusormi on erikseen.Tietenkin voisi viritellä niitä aluslapasia, mutta eihän se käytännössä toimi. Ei 6-vuotias muista niitä lapasia laittaa, kun on skaba päällä, kuka ehtii ekana ulos. Asian muistaa siinä vaiheessa kun näpit on jäässä, mutta ei siitäkään viitsi aikuiselle mainita.

9 kommenttia:

 1. Nyt tuli asiaa, kerros vielä mistä noita näppärimmin saa ostaa?

  Meidän kuopus tuli tänään kädet jääkylminä kotiin, käsissä oli Pop:n TALVIRUKKASET. Poika oli ollut luistelemassa alle tunnin.. isä oli skipannut Mini A Turet jotka oikeasti ovat ne kaikista lämpimimmät meidän rukkasrintamilla;-).

  VastaaPoista
 2. Hestrat on todella hyvät eikä mene käytössä mikskään. pompun viimesimmät on jo pienet ja nyt on parit popit kokeilussa, seuraavaksi varmaan taas Hestrat. Viimeksi näin Top Sportissa, urheiluliikkeestä näitä kätsyimmin löytäää.
  Itselläni on nahkaiset irtovuorella. Lappirukkasten lisäksi ainoat joissa ei ole sormet jäässä, olen skimbannut 2,5 -vuotiaasta eli KAIKKI on kokeiltu. Näitä en vaihda ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kaikilla Hestraa ja lisänä muutamat Peakit ja Roxyt.
  Itse olen kyllä sellainen jäänäppi, että pitäisi siirtyä rukkasmalliin (sormikasmalli on vaan niin kätevä, rukkasen kanssa on ihan handicap-olo). Tai sitten ananan mainitsemiin täysnahkaisiin.
  Nuorimman Hestrat kastuvat jostain syystä turhan herkästi tai sitten se vaan osaa liottaa käsiään lumessa extratehokkaasti.
  Tuo yhdistetty rukkas/sormikasmalli oli mulle uusi, kuulostaa hyvälle, mistäs löysit?

  VastaaPoista
 4. Hestra se olla pitää, ja ei vähintään siksi että meijän pappa on kyseisen kylän kasvatti :o)

  VastaaPoista
 5. Aamunkukka, urheiluliikkeet ovat varmin vaihtoehto. Tai jos joku laskettelukeskus osuu matkalle, niin niiden shopeistakin usein löytyy. Ja Stockalla on jotain, en tiedä onko enää tässä vaiheessa talvea.

  Meillä saattaisi olla jossain Luksun viimevuotiset, hyväkuntoiset. Taisi olla kokoa 5, nuo nykyiset on kokoa 6 (ei mene koot ikävuosittain). Yritän metsästää.
  Anana, mäkään en vaihda:)

  Gloria, ostin viime vuonna Verbieristä. Voisin kuvitella, että täältäkin löytyy. Meillä aikuisilla (Inka mukaanlukien) on hansikasmalliset, joissa sisäosa on sormikasmalli. Eli ei niin kömpelöt, mutta kuitenkin lämpimät. Niissä on kiinteä vuori. Ne irtovuoriset on todella massiiviset, mutta myös todella lämpimät.

  Ellas Mirakel, oman kylän poikii, siis:)

  VastaaPoista
 6. Oo, taas näitä pro-urheilijapostauksia ;-)
  Mutta tulen sitten tänne katsomaan parhaimmat ulkovaatevinkit, kun se mun uinuva ulkoilma-DNA herää horroksestaan!

  VastaaPoista
 7. Hestrat on meilläkin hyväksi havaittu, tosin ärsyttävää on, että pienimmät koot on tehty ihan selvästi ohuemmista materiaaleista kuin esimerkiksi aikuisten. Varmaan siksi että eivät olisi niin tönköt mutta meillä on moni hyvä päivä pohjoisessa mennyt pilalle tyttöjen palelevien käsien takia.

  Noita hanskoja, joissa etusormi on erikseen on juniorikoossa ainakin Partioaitassa.

  VastaaPoista
 8. Oho! n. 12 tuntia sitten iltalenkille lähtiessä mietin kuinka monet Peakin hanskat olen tänä vuonna ostanut... seitsemät? Ja vielä yhdet mustavalkoiset odottelee Stockalla. Hestraa miehellä. Mun makuun liian pitkät varret. Tällä nahkahanskat. Vähän niinkuin laittaisi Uggit käteen.

  Sormikkaat hanskan sisällä. BTDT. Ei kiitos. Jäätyy näpit ja menevät vinkuralleen niin, että lapset eivät saa niitä takaisin... ja sitten lämpenee äitikin.

  VastaaPoista
 9. Jassu, älä suotta omia vermeitä osta, mä voin lainata sulle omiani. En niitä ihan hetkeen tarvitse:(.

  Julis, niissä on tosi paljon erilaisea malleja, eri fyllingillä. Luksulla on yhdet, muka talvihanskat, mutta käyttää niitä futistreeneissä. Tarpeeksi ohuet sinne, mutta ei niillä ulkona tarkenisikaan.

  Viidenaiti, mulla on ne mustavalkoiset, aika söpöt;). Ostin muuten mutsille joululahjaksi Uggin hanskat, kovasti on niitä kehunut.

  VastaaPoista