maanantai 17. tammikuuta 2011

C-vitamiinia iholle

Mulla on pintakuiva sekaiho, näin ikääntyessä ja pakkasilmoilla entistä pintakuivempi. Olen kokeillut aika montaa kasvorasvaa eikä oikein mikään tunnu toimivan. Tarpeeksi tuhdit vetävät huokoset tukkoon, ja kevyemmistä ei ole mihinkään. Olen kokeillut useampaa kosteuttavaa seerumia voiteiden alla, eikä nekään oikein toimi. Iho on eloton. Ei auta naamiot eikä poppakonstit.


Ostin 21 päivän Filorgan Meso –C multivitamiinikuurin iholle. Kolmas päivä menossa ja tämä tuntuu toimivan ihan tosissaan. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihoa ei kiristä.


Seerumia laitetaan aamuisin päivävoiteen alle. Voide on samaa sarjaa, Stockalla on kampanja, jossa seerumin kylkiäisenä saa 15 ml:n hoitovoiteen kaupan päälle. Itse kuuri maksoi 66 euroa. Ei paha näin toimivasta kamasta.

LABORATORIES FILORGA mainostaa Cosmesotherapie sarjan ihonhoitotuotteita ensimmäiseksi esteettisestä lääketieteestä kehitetty kosmetiikkasarjaksi. Enemmän mainospuheita, ja varmasti jotain faktaakin, löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma ihon kanssa. Mikään ei talvella tunnu auttavan ja turha sanoakaan, että meikkaaminen on melko haastavaa. Innostuin tilaamaan tuon saman kuurin täältä: www.pharmashopdiscount.com
  Postikulut ei ole hirmuiset ja kun mukaan ottaa muutakin tuotetta, tuo Ranskan hinta on vähän edullisempi. Nyt vaan odottelen pakettia ja ihmeitä tekevää seerumia ;). t.Taru (joka taustalla lueskelee blogiasi silloin tällöin)

  VastaaPoista
 2. Taru, kiitos tästä:). Hinnat tuntuu olevan hiukan (jos kaksikymppiä kuudestakympistä on hiukan;) halvempia.

  Toivottavasti auttaa, kaksi mun kaveria ovat myös aloittaneet just kuurin ja todenneet, että toimii.

  VastaaPoista
 3. Moi vaan, piti tulla vielä kertomaan, että kyllä toimii! Loistotuote, olen tässä tilailemassa saman sarjan voiteitakin kevääksi, kunhan nuo muut purkit on loppuunkulutettu.
  terkuin Taru

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu!:) Mitä meinasit tilata? En ole saanut aikaiseksi tilata tuolta, mutta meinasin hyödyntää Stockan kantiskupongit noihin voiteisiin.

  VastaaPoista
 5. Tilaus lähti vetämään tänään: tutustumispakkaus, jossa Meso-Mask, Sleep and Peel ja Iso-Age. Lisäksi tilasin toisen satsin tuota seerumia, on se vaan ihme tuote. Mulla on kuivat läiskät iholta hävinneet kokonaan, ihon väri on tasoittunut ja ihohuokoset poskissa pienentyneet ihan silminnähden. Tällaiselle neljääkymppiä lähestyvälle äiti-ihmiselle aina tarpeellista ego-buustausta :).
  Stockan kantiskupongit ajattelin itse tuhota ihan klassisesti vaatteisiin...
  terkkusin Taru

  VastaaPoista