maanantai 4. lokakuuta 2010

Teinihuumoria.

Inka ei kiroile, mutta nuo ovat sisällöltään kovin osuvia.

7 kommenttia:

 1. Mä törmäsin myös töissä tähän kiroilevaan siiliiin..:) Hauskoja juttuja vaikkakaan musta kirosanat eivät sovi juuri kenenkään suuhun.

  VastaaPoista
 2. Hei tuo ylinhän on mun käyttämä SSDD! :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla on pari kuvaa jemmassa, vähän samaa tasoa. Kehtaan julkaista, kun säkin;)

  VastaaPoista
 4. No joo, mä laitan paremmaksi. Meidän pojat ovat valitettavasti oppineet tämän P-sanan ja sanoisinko että meidän perheessä asuu "häpeilevä siili" sen jälkeen. Kaikki kunnia sulle, miten mä saan nuo kaverit pysymään ruodussa kun siihen teini-ikään on vielä iäisyys?!

  Siili ei oikein uppoa meikäläisen huumoriin, vaikka suomalaista luomutuottetta onkin;-) mutta teinijuttujahan nää ovatkin?!

  Mukavaa päivää, oletko sä jo "tauditon tapaus"?

  VastaaPoista
 5. Nyt on julkaistu. Ei oo edes paha.

  VastaaPoista
 6. Tanja, osa noista on ihan hauskoja, oikeassa asiayhteydessä. Se autoon tarkoitettu "ei tartte päälle ajaa saatana", on hauska silloin, kun se on teipattu Ford Ka:n puskuriin ja puikossa on seitsemääkymppiä käyvä rouva turkishattu päässä:)

  Jassu, mulla kävi kanssa sama mielessä, jos hankkisi omalle työpöydälle:)

  Katja, arvatenkin tuttuja;)

  Aamunkukka, mun lapset ei ole jostain syystä kumpikaan kiroilleet. Ainakaan mun kuullen. Inka ei käytännössä koskaan ja Luksullakin on rajoittunut siihen kolmevuotiaana käytyyn pissa-kakka-sanailuun, joka jäi aika pian pois. Tai kiroileehan L silloin kun se laulaa Lily Allenia tai matkii Mimmi Lehmän Varista;) Kiitos kysymästä, viikon kuumeetta, putket rohisee edelleen.

  Violette, tottakai kehtaat:)

  VastaaPoista