tiistai 19. lokakuuta 2010

Ei enää koskaan

Tämä on kyllä niin vihoviimeistä hommaa. Luksun turvavyöistuin lähti kiertoon, joten pesin päälliset ensimmäistä kertaa. Puhdasta tuli, mutta en mä niitä takaisin saa.

Sivutukien päälliset sain takaisin...

...jos laittais tuohon vaan tyynyn päälle?
Onneksi ei tarvitse enää koskaan tehdä tätä.

5 kommenttia:

 1. Ei pidä koskaaan sanoa, "ei koskaaan" ;)

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta, miten ne tolla lailla kutistui? Sinut tietäen pesit varmasti ihan pesuohjeiden mukaan;-) aika ikävä juttu, ei tuosta taida enää kovin miellyttävää istuinta saada.

  Meidän 5v. muuten on istunut jo puolisen vuotta sellaisella korkeammalla korokeistuimella. Poika haluaa istua etupenkillä ja ton korokkeen kansaa turvavyöt tulevat ihan oikealle kohdille. Niin ne lapset kasvaa.. meidän kuopuksellakin on niin pitkät jalat, hän ei millään olisi mahtunut istumaan selkä menosuuntaan istuimissa,joten esikoisella ollut vst. kuin teillä on on nyt hänellä takapenkillä. Ja hei,ajattele kohta ne ajaa jo ITSE autoa:=D
  Mutta mehän ei vanheta, lapset vain kasvavat.

  Onnea muuten uudelle blogille ja iso kiitos kutsusta!

  VastaaPoista
 3. Oho! Eli multa taitaa sit jäädä istuin pesemättä sitäkään ekaa kertaa...

  VastaaPoista
 4. Meillä on kanssa Recaron penkki, päällinen jotain sileää samettia, on pysyny tosi siistissä kunnossa. Kuran kuivuttua hiekka irtoo tosi kivasti. Ei siis pesuja ;D.

  VastaaPoista
 5. I-A, no ehkä saatan lastenlasten penkkejä pestä.

  Aamunkukka, joo, ei ainakaan mun pesutaidoissa ole vikaa:)

  Jassu, juu ei kannata.

  Mari, tämä on eka pesu meilläkin, on pysynyt tosi siistinä. Ajattelin nyt kuitenkin pestä seuraavaa käyttäjää varten. Huono idea.

  VastaaPoista