torstai 7. lokakuuta 2010

Hyväksi todettu

Ostin toissa syksynä Mopin hupullisen paksun villatakin. Ensin beigen, ja kun oli niin kiva, niin kaveriksi mustan.Löysin tänään Hullareilta saman harmaana. Pakkohan se oli saada. Tai saman ja saman, periaatteessa sama malli, muutamassa yksityiskohdassa oli vedetty mutkat suoriksi. En toki oletakaan, että siellä ihan samaa myytäisiin melkein puolet halvemmalla. Kiva se on silti.

10 kommenttia:

 1. Me like. Mä en ole vieläkään päässyt Hullareille, ehkä sitten viikonloppuna ehdin.

  VastaaPoista
 2. Mä hypistelin ja menin takaisin ja lähdin kuitenkin - ilman tota. Nyt jo harmittaa.

  VastaaPoista
 3. Katri, kiitos. Emmä tiedä oliko siellä oikein mitään, paitsi niitä Name Itin vuorellisia läpihyppyhousuja:)

  Anni, olisit vaan ostanut. Nuo on ehkä mun käytetyimpiä ja monikäyttöisimpiä neuleita. Se huppu on ihanan iso, ei tartte pipoa kun vetää sen päähän.

  VastaaPoista
 4. Mä en aikaisemmin ole ollut niin huppujen fani, mutta olen viime aikoina kääntänyt pääni asiassa. Pitääpi ehdottomasti tsekata Suomessa!

  VastaaPoista
 5. Kiva että löysit jotain mieluista - niiden läpihyppyhousujen lisäksi:).
  Turussa taas tangot tyhjeni sitä vauhtia, että näitä ei enää klo 8.10 ollut tangossa kuin muutama L ja XL.. Muuten olisi kotiutunut meillekkin. Nyt ostan kyllä normihinnalla sitten, koska viime talvena jätin ostamatta ja harmittelin koko talven..

  VastaaPoista
 6. En ollenkaan edes huomannut tuollaisia Tapiolassa, muutenkin siellä niin ahdasta ja ryysistä. Tosi hyvän näköinen ja varmasti laadukas!

  VastaaPoista
 7. Mimmihan ravaa taajaan hulluilla -just taisin nähdä vilaukselta sut Tapiolan Stockalla ?;)

  Toi on IHANA, miks et kertonu mulle et olis ollu tommosia, oisin ostanu sen Tommyn kaveriks -villatakkeja ei voi olla liikaa, etenkään hupullisia.

  VastaaPoista
 8. Jäin tuota ilman viime talvena, kun mietin liian pitkään ja taas jäin ilman, koot olivat meidän Stockalla loppu ja aamusella:( Mutta kiva, että ainakin sinä sait yksinäiselle kaverin! Muista vinkata meille ilman jääneille, jos tulee vielä täksi talveksi, ettei jäädä enää kolmatta kertaa ilman:)

  VastaaPoista
 9. Tuo näyttää ja kuulostaa hyvältä. Minä ohitin vaateosastot kokonaan. Kaksi kertaa olen tehnyt mutkat kosmetiikassa ja delissä. Sukatkin on keskustassa viety yläkertaan niin niitäkään ei jaksanut lähteä hakemaan. Tulipa kerrankin halvaksi.

  VastaaPoista
 10. Mizumi, tässä iässä;), osaa arvostaa kaikkea kylmyydeltä suojaavaa, kuten isoja huppuja.

  Tanja, Jassu ja Riikka, tämä on kyllä toissa vuoden mallistoa, mistä lie näitä taikoneet;).

  Anana, en tiennyt, tuli vasta torstaina myyntiin. Kai...

  Sanna, ja taas säästetty:)

  VastaaPoista