lauantai 9. lokakuuta 2010

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!


Paljon onnea! Mulle!

Myöhästyneet onnittelut myös Joas ja Saara! Muistin kyllä, mutta en ”ehtinyt” (kun on niin mahdoton kiire) onnittelemaan.

Mulla oli eilen syntymäpäivä. Kiitos kaikille onnitteluista! Ja illan yllätyksestä:). Kivaa oli! Mittarissa nyt 39 ja täytyy sanoa, että ei tunnu missään. Mulla ei ole mitään ikäkriisejä ollut, kolmenkympin jälkeen lopetin laskemisen ja nyt on aivan sama onko 32 vai 39. Ihan rehellisesti sanottuna, elämä on luvattoman helppoa. Töissä on tietty kiire, mutta niin on kaikilla muillakin, että olisi aika väsynyttä nurista siitä. Lapset on jo niin ”isoja” ja itseohjautuvia, että mulle on langennut lähinnä assarin, tai autokuskin, paikka. Jopa siinä määrin, että kädet hakkaa tyhjää. Mitähän sitä alkaisi?

Ja koska oli syntymäpäivä, ostin itselleni lahjoja. Monta. Ihan vaan siltä varalta, että muut eivät muistaisi ja jäisin ilman. No en jäänyt. Äidiltä sain tuolin, näitä voi alkaa keräillä. Mun äiti on maailman paras lahjojen antaja, koskaan ei ole mennyt lahjavalinnat pieleen. Lähes kaikki astiat, klassikkoasusteet ja muut keräilykohteet ovat äidin antamia, kyllä äiti tietää.


Fritz Hansen uutuus: Nap Chair. Suunnittelija Kasper Salto. Saan itse valita värin (valkoisen) ja nojallisen tai nojattoman version väliltä.

Niin, sain toki mieheltäkin lahjan. Se meni kyllä todella pieleen. En sitä vielä paljasta, tokkopa koskaan, sen verran pureskeltavaa asiassa on. Lahjan saatuani, ensimmäinen kommenttini oli spontaani ”Mitä helvettiä?” Kyllä, kiroilin, sen verran pommi se oli. ”Mutta kulta, sähän rakastat yllätyksiä..” ”Ensinnäkin, en tällaisia yllätyksiä, ja toisekseen, tämän jälkeen en todellakaan ole sun kultasi”. Nyt jo hymyilyttää:).

15 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut täältäkin!

  Heti aloin miettimään, mitä miehesi antoi :D Ruma taulu, vaaka, selluliittihoito? :D

  Nap chair näyttää upealle. Meiilä ei ruokapöydän tuolivalinta mennyt ihan nappiin (ja niitä on kahdeksan... ei kaikki täällä mukana tosin), tuo voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Ei kyllä mikään kertaostos :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Sama lukema tuli mittariin itselläni 4 päivää sitten :)

  VastaaPoista
 3. **** ONNEA ONNEA! ****
  Ja hyvä, että hankit itsellesi lahjoja, vaikka ainakin äitisi antama olikin loistava.

  Ja kyllähän sä arvaat, että sun on niin paljastettava se epäonnistunut lahjakin :-D
  Mun veikkaus on joko yleiskone tai golfmaila?

  VastaaPoista
 4. Kiitos teillekin:) Ja onnea Neiti Kevätauringolle!

  Ei, se ei ole yleiskone eikä ruma taulu. Ja bägin sain pari vuotta sitten, arvatkaa olenko käyttänyt? Golfaaminen on muuten niin turhanpäiväistä puuhaa, ettei ole tosikaan. Ja ihan niin paljon ei ole mullakaan luppoaikaa:)

  Mizumi, selluliittigeeliä sain parhaalta ystävältä, ja hän on edelleen paras ystäväni:)
  Se ansaitsee oman postauksen, kunhan järkytykseltä toivun. Siihen toipumiseen saattaa mennä tovi;)

  Nina

  VastaaPoista
 5. :))) Oot saanut kävelysauvat ;) Ja tuulipuvun...

  Laura V

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Ja onnea sullekin! Mäkin ostin itselleni aika monta lahjaa :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Nina!
  Et kai saanut luomi- tms. leikkauslahjakorttia?

  VastaaPoista
 8. Eh, viitaten äskeiseen, selvennys: et TODELLAKAAN ole sellaisen tarpeessa.

  VastaaPoista
 9. Onnea!

  Loistava maku sun äidillä. Tuo tuoli näyttää tosi hyvältä.

  Minuakin mietityttää, mikä voi olla noin järkyttävää mieheltäsi. Pakko sinun on se paljastaa, kun aloitit.

  VastaaPoista
 10. Voi apua, mitä ihmettä sä sitten sait? Villi veikkaukseni; jonkin nelijalkaisen kotieläimen ehkä? "tyhjenevän sylin täytteeksi" "Luksu salaa toivonut koiranpentua?"- en oikein usko että se mitään "maallista" tavaraa on, eiköhän miehesi jo aika hyvin tiedä mitä sulle uskaltaa tuoda;-) Hei, ehkä se olikin jättikokoinen akvaario, täynnä kaloja? Joita pitäisi hoitaa?!

  Jokatapauksessa, hurjasti onnea Ihanainen Nina! (ps. kun tokenet järkytyksestäsi, niin please, päästä meidän kidutuksesta ja paljasta paketti..) Tuolitkin ovat ihanat, kumman valitset?

  VastaaPoista
 11. Onnea! Ja sähän olet nuori, muakin puoli vuotta nuorempi:) Eli erinomaista vuosikertaa.

  Mä yritän miettiä pääni puhki mitä sä oot siipaltasi saanut, ettei vaan mitään lahjakorttia Rolfille? Et kyllä tartte, mutta tuli vaan mieleen.
  Ei saa kertoa hulluille ja sitten pitää jännityksessä

  VastaaPoista
 12. Onnea! Syntymäpäivästä ja upeasta tuolista!

  Ja pakko sun on päästää hullut piinasta ja kertoa miehesi antama lahja! Oma ukkokultani tarjosi kaksosten imettämisen loputtua mahdollisuutta rintojen kohotukseen. En väitä ettei olisi tarvetta mutta ehkä asian voisi esittää toisinkin... Pistätkö paremmaksi? ;)

  VastaaPoista
 13. Joo joo, palaan tähän. Te olette kyllä melkoisen uteliasta väkeä, teiltä ei pysy mikään salassa;) Ja ihan kärryillä.

  Ja Katri, mikä ihmeen puoli vuotta? Kun sä synnyit niin mä olin vielä pilke isäni silmäkulmassa. Olet melkein päivälleen samanikäinen kuin serkkuni, joka on ollut mulle se puuttuva (iso-)sisko:)

  Julis, okei, tota ei voi nokittaa;)

  Thx buddies:)

  VastaaPoista
 14. Onnea:)!!

  Sun äidillä todellakin taitaa olla pettämätön Maku! Mutta hyvä tierysti, että ostit lahjoja varalle, JOS... koskaan ei voi olla varma;)! "Hieman" uteliaana täälläkin odotellaan, että mikä voi mennä noin pieleen.

  VastaaPoista