maanantai 25. lokakuuta 2010

Mutrusuu

Peikkolasta harmittaa, kun äitipeikko pakottaa suihkuun treenien jälkeen. Omasta mielestään ei ole pesun tarpeessa.Tämä kuva on otettu uudella kameralla, ilman salamaa. Tuossa kohtaa eteistä ei ole edes kattovaloa, eli paikka on ihan hämärä. Kuvan laatu ei ole kummoinen, mutta olosuhteisiin nähden loistava. Vanhalla pokkarilla samoissa olosuhteissa otetussa kuvassa ei olisi näkynyt edes kasvonpiirteitä.

8 kommenttia:

 1. Vanhan pokkarin omistajana en voi kuin myötäillä puheitasi. Mieletön suoritus, olihan se kukkakuvakin ihan kiva mutta kyllä sun mutruhuultasi mieluummin katselee;-)

  Mukavia treenejä, kera kameran&PT:n!

  VastaaPoista
 2. Vai pakottaa äiti peikkolapsen pesulle :-) Kyllä pieni likakerros näin talvea vasten on hyvä kerätä, ei sitten pakkasilla palella niin helposti. (Ainakin näin pultsarit kuulemma sairaalaan joutuessaan perustelevat pesemättömyyttään)

  Hyviä kuvia uudella kameralla!

  VastaaPoista
 3. Kiitti A!

  Jassu, tuota spurgukorttia se ei vielä ymmärräkään käyttää;)

  Katja, ja ne viirut näkyvät:)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Me äidit ei kuulemma ymmärretä, että turha peseytyminen vie katu-uskottavuutta! Meillä lätkätreenien jälkeen on ongelmana viirujen sijaan hajuhaitat..Isoveli tietää jo, etten voi sietää hikisten jäkishanskojen hajua - se tarttuu käsiin aika tehokkaasti..

  VastaaPoista
 5. Voi mikä nipo äiti... Kaikki katu-uskottavuus lähtee... :)
  Ihana mutrusuu:)!! Mä en tajua, miksi aina hämmästyn Luksun vaaleutta, kuvittelen herraa tummaksi - tai ainakin tummemmaksi...

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä kuva, en mä tiedä miksi mäkin olin ajatellut luksun tummemmaksi aikaisemmista kuvista.

  VastaaPoista
 7. Kyllä se on aina blondi ollut:)

  VastaaPoista