torstai 9. heinäkuuta 2009

TomTom

Olen erittäin GPS vastainen ihminen. Ainoa tekninen laite josta en innostu. Sen käyttö kuvastaa mielestäni uusavuttomuutta parhaimmillaan. Siis maailman sivu on ilmankin pärjätty, ja niin pois päin;)

Kunnes näin tämän. Ehkä voisin sittenkin taipua, kenties. Onhan se ainakin makean näköinen.TM:n arvio:

"Hollantilainen TomTom on tehnyt erityisesti naisille sopivan navigaattorin nimeltään White Pearl. Se perustuu valmistajansa uusimpaan malliin, mutta ulkonäkö poikkeaa totutusta mustasta. Valkea helmiäispintainen laite työnnetään käsilaukkuun silkkisessä suojapussissa.

TomTom White Pearl -navigaattoriin on ladattu valmiiksi kiinnostavia osoitteita, kuten vaatekauppoja, ravintoloita, kahviloita ja teattereita. Muuten helminavigaattori sisältää samat ominaisuudet kuin mustatkin mallit.

Siinä on muun muassa Map Share -teknologia ja Apua-valikko. IQ Routes taas laskee nopeimmat reitit aitojen ajoaikojen perusteella, ja edistynyt kaistaohjaus auttaa monimutkaisissa moottoritieliittymissä.

Perinteisesti navigaattoreita ovat ostaneet miehet. TomTomin tuoreen tutkimuksen mukaan navigaattorihyllyjä tutkii kuitenkin 13 prosenttia enemmän naisia kuin miehiä.

White Pearl -navigaattori tulee kauppoihin kesäkuun lopulla. Se on saatavilla vain tietyistä liikkeistä - Suomessa Gigantista. Hinta on alle 200 euroa. Lisätietoja saa TomTomin suomenkielisiltä internetisivuilta."

Nyt kartta käteen ja Giganttia etsimään.

5 kommenttia:

 1. Tuo sopisi aivan loistavasti sen sun miniläppärin tyyliin ;-)
  Ihana.. "silkkinen suojapussi"; "helmiäispinta",no kuka nainen tuollaista nyt voisi vastustaa?!

  VastaaPoista
 2. Meillä on navigaattori hankintalistalla. Kävisiköhän tuo miehelle?

  VastaaPoista
 3. Hei, mahtava bongaus. Sopis hyvin meidän Volvon vaalean nahkaverhoiluun;). Mäkin voisin taipua tämän hankintaan.

  VastaaPoista
 4. Niimpä - kuka nainen voi todellkaan vastustaa tuota. Ompa ihana:)!!!! Hauska löytö!!

  VastaaPoista
 5. Mä olin pitkään Navisgaattoriin, mutta nyt se on rikki ja en ole saanut hankittua uutta. Toisaalta mun kännyssä on GPS, joten silläkin navigoin tarvittaessa. Olen siis totaalisen uusavuton ja huomaan että olen joskus luottanut aivan liian sokeasti GPS:n antamiin ohjeisiin...
  Toi on kyllä kaunis ja TomTomit on mielestäni navigaattoreista parhaimpia.

  VastaaPoista