torstai 9. heinäkuuta 2009

Hississä

Hauskuutin itseäni tänään kameran kanssa hississä. Oli muuten yllättävän vaikeaa. Yrittää sihdata itsensä kuvaan samalla väijyen ettei hissiin tule muita. Ei siinä paljon ehtinyt asentoa miettiä tai vatsaa sisään vetää.

Hauskuutan teitäkin. Ja joo, mulla on petrattavaa. Aika paljon. Kuvia ei ole modifioitu, leikkasin ainoastaan pään pois.

Eka otos. Ok, liian hämärä.Hissihauskaa. Jäin muuten jälkeenpäin miettimään, että mahtaa olla vartijoilla ollut ihmeteltävää jos ovat mun touhuja turvakameroista seuranneet.
Hame on Espritin. Ostin sen Ruotsista viime viikolla kun puhtaat vaatteet loppuivat kesken. Halvallakin saa ihan kivan näköistä, vaikkei tuo ehkä ihan ominta minua olekaan.

Paita on Filipan perustrikoopaita. Kamera on armoton, paita ei ole luonnossa noin haalistunut. Ja musta saa ottaa sen viisi kamerakiloa pois;) Koru Mopin.

7 kommenttia:

 1. Mistäs susta voi ottaa viisi kiloa pois? Höpöhöpö :). Tosi nätti koru!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, halvat huvit sulla:) On varmaan vartijat miettineet mitä täti touhuaa hississä.
  Niin ja mistä muka ne viisi kiloa voisi ottaa pois?

  VastaaPoista
 3. Hyvät naurut :) Kiitos. Eksyin blogiisi kiertoteitä ja onpa hauskoja juttuja. Jaan kanssasi Gant, Linum, Himla & Lexington faniuden. Petivaatteita, lakanoita, tyynyjä, keittiö- kylpy- ja käsipyyhkeitä ei voi olla koskaan liikaa. Eihän? Muistan viime kesältä päivän kun löysin 34 puolikäytettyä kylpypyyhettä uima-altaaan ja kodinhoitohuoneen väliseltä matkalta! Kaikki siis meidän omia pyyhkeitä ;)

  VastaaPoista
 4. Päivän asuun liittyen kysymys eli mitkä mielestäsi ovat kestävimpiä perustrikoopaitoja ( ja muutkin saavat siis vastata)?Tarkoitan tällä siis ihan perus toppeja, t-paitoja jne. joita voi käyttää töissä, neuletakin alla jne. ja joita kuluu ja kuluu sekä perusväreissä että kirkkaammissa.Itse pidän Gantin ja Filippa K:n paidoista mutta esim. Marc O'Polo oli mielestäni vuosia sitten paljon napakampaa materiaalia kuin nykyään.Mitä suosikkeja teillä muilla on?

  Aada

  VastaaPoista
 5. Aada: minäkin tykkään Gant- ja Filippa K- perustopeista. Erityinen suosikki on FK:n "sillkimäinen" pitkä toppi, joka on kuin aluspaita ja -mekko samassa. Lisäksi ystävän suosituksesta uskaltauduin ostamaan hihattoman pitkän topin ginatricotista. Aivan loistava. Hinta-laatusuhde todella kohdallaan(9, 90e)! Värejä paljon. Suosittelen varauksesta kokeilemaan yksivärisiä :)

  VastaaPoista
 6. Gant ja Filippa eivät petä, Mopin kanssa saa olla varovainen, osa toimii, osa ei. Inkalla on paljon junior-malliston trikoopaitoja ja ne ovat mielestäni tasalaatuisempia kuin naisten malliston trikoot.

  Boomerang ja Oui ovat testaamisen arvoisia. Samoin Turnover ja Sand. Repeat myös hyvä, joskaan ei ole niin napakkaa matskua.

  VastaaPoista