tiistai 21. heinäkuuta 2009

Kesä on...

uimista,


huvipuistoja,


potkulautailua,


sekä jalkapalloa ja jäätelöä.(Ja näitä kuvia en saa ladattua.)
Mitäpä sitä 5-vuotias poika muuta kaipaa?

Olen ollut nettikatveessa. Eikä ole edes tehnyt tiukkaa. Yhteys toimii silloin tällöin, miten sattuu. Ehkä olisi pitänyt myöntää paikalliselle ”mokkulakauppiaalle” etten ymmärrä tanskaa. No, en tietenkään voinut myöntää vajavaisuuttani vaan pistin perunan suuhun ja esitin aboriginaalia.

Palataan paremmalla ajalla;)

4 kommenttia:

 1. Hei! Kiva kuulla, että kesä maistuu.

  Te autoilette paljonkin ja Luksu on käsittääkseni aika eläväinen;), onko sinulla mitään vinkkejä miten saa vilkkaan leikki-ikäisen pysymään hermostumatta takapenkillä?

  nimimerkillä "kaikkensa yrittänyt"

  VastaaPoista
 2. Hehhee, joo tanskalainen aksentti on omaa luokkaansa ;-) mäkin ymmärrän tanskalaisia kollegoitani parhaiten engelskaksi!

  Mukavaa loman jatkoa ja kivoja kuvia nuoresta herrasta!

  VastaaPoista
 3. Heh, itse olen ollut joskus ennen muinoin Tanskassa töissä ja peruna piti laittaa kuumana poikittain suuhun, huuhdella osa siitä alas yhdellä tai kahdella Eino Grönillä (tuborg), niin sitten puhe luisti:)
  Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia :)
  Sitä se kesä on, matalalentoa touhukkaiden lasten kanssa.
  Meillä on kaksi lasta joista toinen on unelmaautomatkustaja ja toisen takia harkitsemme vakavasti korvatulppien hankkimista. Olenkin tullut tulokseen että se on luonnekysymys.

  Meillä on autossa dvd ja kasa kirjoja... tosin esikoinen ei näitä ole varsinaisesti ikinä tarvinnut, kuopusrääkyjän kanssa emme todellakaan tiedä mitä tehdä kun ei vain tykkää istua autossa pidempiä matkoja.

  VastaaPoista