keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Päivän asuista

Tuossa alemmassa postauksessa tuli toivetta päivän asuista. Ensireaktio oli paniikinomainen ”Ei” mutta asiaa hetken pohdittuani reaktio muuttui ”Ehkä” -muotoon. Tottahan se on, että ihania päivänasuja blogeissa on paljonkin mutta tuntuvat olevan enemmän alle kolmekymppisten juttu. Ja vaikken kovin tanttamaiseksi tunnustaudu niin kyllä lähes nelikymppinen pukeutuu eri tavalla kuin kaksvitonen. Toivottavasti ainakin.

Jos nyt en vielä lupaa mitään, mutta lupaan yrittää (minkä poliitikon maailma mussa menettääkään). Entä toteutus? Haluaisitteko nähdä vaatteet mun päällä vai kelpaako ilman mallia? Voin toki kuvata päälläkin mutta rehellisesti sanottuna itseni kuvaaminen tuntuu hieman vieraalta ajatukselta…

Palatakseni vielä päättömään pygmiin. Paita on alla oleva Gantin valkoinen tunika. Housut taitavat olla Filipan ja kengät hyvin palvelleet Timberlandin sandaalit.Tuosta tunikasta näkyy läpi, kuten valkoisista yleensäkin. Alle en viitsi mitään toppia laittaa koska silloin ohuen ilmavan paidan funktio vesittyy. Olen ostanut ohuiden avokaulaisten valkoisten paitojen kanssa käytettäväksi Marie Jo:n valkoiset t-paitarintaliivit. Liivien jujuna ovat vaaleanturkoosit tikkaukset ja niskan ympärille tuleva nauha. Eli ei haittaa vaikka liivit edestä näkyykin, koska näyttää siltä, että mulla olisi jokin koruviritys kaulassa killumassa. Näin ei toki töihin mennä, mutta vapaa-ajalla toimii. Tai kukaan ei ole ainakaan mitään kehdannut sanoa.Marie Jo:sta voisin joskus joutaessa tehdä ihan oman postauksen. Ehkä, kenties, mahdollisesti…

9 kommenttia:

 1. Aika kiva idea..vois myös kuvitella että sulla on joku toppi alla jossa nuo siniset nyörit..

  VastaaPoista
 2. Kiva jos viitsit laittaa päivän asu postauksia=)Vaatteista on helpompi saada mielikuva jos ne ovat päällä mutta ymmärrän kyllä jos se ei tunnu luontevalta.Muistelenko oikein että joskus aikaisemmin kerroit ostaneesi netistä Juicyn vaatteita?Vai oliko se joku muu?Mistä olet tilannut?

  t.innokas lukija

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, jos alat postaamaan päivän asuja! Ehkei joka päivä, mutta joskus. Minua ainakin kiinnostaisi enemmän yli kolmekymppisen pukeutuminen kuin kaksvitosten. Suuri osa muotiblogeista tuntuu olevan kakskymppisten ja jopa nuorempien ja niihin ei ihan voi samaistua, vaikka hauska niitäkin on lukea. Onko antaa vinkkiä muista "yli kolmekymppisten muotiblogeista"?

  Vaatteista sa paremman kuvan päällä, mutta ymmärrän kuvaamisongelman.

  Ja Marie Jo, ah, postaa toki siitäkin.

  VastaaPoista
 4. Kannatetaan päivän asuja! Bloggaa silloin kun siltä tuntuu ja joko vaatteet päällä tai sitten vaikka roikkumassa. Toki päällä niistä saa paremman kuvan, mutta en kyllä itsekään olisi valmis vaatteita päälläni kuvaamaan.

  VastaaPoista
 5. Katrinkin päivän asuja olisi kiva nähdä joskus. Vieno toive siihenkin suuntaan... (tosin ehkä ihan väärä paikka esittää toive).

  VastaaPoista
 6. Marie Jo on tosiaan niiiin paras. Enpä ole aikuisiälläni muita hankkinutkaan.
  Ja tosi mukavaa nähdä asuja! En ole sellaista '+-35uraäitimuotiblogia' löytänytkään. Vinkatkoon ken tietää :)

  VastaaPoista
 7. En tiedä onko 35+ blogeja ollenkaan. Siis suomalaisia, ruotsalaisia varmasti löytyy.

  Muutaman ihan kivan 25+ blogin olen bongannut mutta siihen se sitten on jäänytkin.

  Onko kenelläkään lukijalla antaa vinkkejä? Niin, ja mä tiedän, että moni lukee tätä "salaa";)

  VastaaPoista
 8. Vinkki:

  http://go4itvol2.blogspot.com/

  Terv. Salainen lukija

  VastaaPoista
 9. Loistavaa; no just tällaista muoti-bloggausta toivoinkin sulta!

  Sulla on kyllä harkittu, laadukas, oma tyylisi, jota todella kelpaa "esitellä" vaikka näin päivän asun muodossa -
  Ja todella hersyvän mukava tapa ilmaista itseäsi kirjallisesti;-)

  VastaaPoista