maanantai 6. heinäkuuta 2009

Eka lomaviikko takana

Loman ensimmäinen viikko on takana ja huomenna olisi tarkoitus mennä töihin. Ei kyllä nappaa yhtään:( Toisaalta, kun viikon kärvistelen töissä niin kolme ja puoli viikkoa lomaa vielä edessä. Loman pätkiminen ei sinällään haittaa, onnistuin tämänkin viikon aikana nollaamaan itseni jokseenkin hyvin.Olimme Ruotsissa ja Tanskassa, Skånen ja Jyllannin meri-ilmaa haukkomassa. Ostoksillakin käytiin, tai niiden takia mentiinkin. Hengailtiin Ystadissa, Århusin Ikeassa ja muutamassa virastossa;) Ostoksista myöhemmin, tässä pari kuvaa, jotka tähän hätään löysin (muistikortti on kadonnut mystisesti johonkin).Tämä se on elämää, 5-vuotiaankin mielestä.Ei ne omput kauhean pitkälle puusta singahtele. Jos minä en ole kummoinen kuvaaja, niin ei ole tytärkään. Multa puuttuu pää ja jalatkin on halkaistu;)

9 kommenttia:

 1. Höpsistähöö, kuvathan ovat hyviä! Alimmaisesta pidän erityisesti ;)

  Ja on se jännä miten aika vie ja päivät kuluvat... kohta loppuu lomat täälläkin päässä ja arki palaa.. puhumattakaan syksystä =D

  VastaaPoista
 2. Täysin ohi aiheen mutta jokin aika sitten hyödynsin hyvän vinkkisi kunnon "kynsipaikasta" ja tuloksena uudet ja kauniit kesäkädet:) Nyt vain pitäisi löytää uusi paikka, jossa saada sääret ym. sileäksi.Missä itse käyt sokeroinnissa/vahauksessa?Espoossa mekin asustellaan.

  -Tuuli-

  VastaaPoista
 3. Hyviähän kuvia nuo ovat, tuolla on kyllä mahtavat oltavat, mun suosikkimestoja.
  Täällä vielä kärvistellään toimistolla kaksi viikkoa ja sitten alkaa loma.

  Tuuli: mä varasin sokerointiin ajan FreshUp:sta (on Mannerheimintien alkupäässä, Ruotsalaista teatteria vastapäätä)

  VastaaPoista
 4. Hei Nina, tuosta alimmasta kuvasta tuli mieleen, voisitko laittaa omia päivän asujasi? Missään ei tunnu olevan "aikuisten" naisten blogeja, sinultahan se sujuisi?;)

  VastaaPoista
 5. Kannatetaan anonyymin ehdotusta!
  Mä tunnustaudun myös blogisi ihailijaksi, ja paljon hyviä vinkkejä täältä olen bongannut.

  Kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu; ja tuo alin kuvahan on mainio:-) tytär taitaa kuvata kuvaavaa äitiään;-) Ja ihana helleasu sulla kuvassa!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin ääni päivän asullesi!Muotiblogeja kyllä löytyy mutta ne ovat usein suht nuorten kirjoittamia (tai niin no, kuka on nuori ja kuka ei).Mielelläni minäkin katsoisin vinkkejä omaan pukeutumiseen sellaiselta jolla on jo vähän elämänkokemusta ja arvostaa laatua pukeutumisessa.

  VastaaPoista
 7. Voi elämä teidän kanssa... Jaa, siis levitänkö aamulla vaatteeni lattialle ja kuvaan? Vai puen vaatteet päälle ja kuvaisin itseäni? Älkää viittikö, vanhaa ihmistä...

  No joo, kyllähän tuota rekvisiittaa löytyisi, ettei sillä. Katsellaan, katsellaan. Mulla on vaan niin monta lunastamatonta lupausta jo ennestään...

  Ja tuo kuva. Reissussa tuli puhetta, että lapsista on kuvia vaikka kuinka, muttei aikuisista juuri ollenkaan. Inka sitten innostui ja kulki kamera kädessä pari päivää. Tuotakin kuvaa hierottiin 10 minuuttia ja lopputulos on mitä on, päätön pygmi. Mulla ei ole kameraa kädessä vaan jäätelö. Onneksi vanilja-sellainen, koska sulaahan se ehti, rinnuksille tietenkin;)

  VastaaPoista
 8. Tuuli, kävitkö siis Suskilla vai Marjalla? Mä olen tainnut mainostaa kumpaakin. Marjalla on kollegana Vivian, joka tekee myös sokerointeja. Siellä käyn esim bikinialueen siistimässä koska siellä voi kiroilla rauhassa;)

  Jos en sinne saa aikaa niin käyn milloin missäkin sääriä sokeroimassa, se on kaikille nykyään niin rutiinipuuhaa ettei paikalla niin väliä. Pyrin suosimaan pieniä yhden/kahden naisen firmoja ketjujen sijaan.

  VastaaPoista
 9. Sulla on kyllä mahtavan rento ja mukava tyyli kirjoittaa! tv. hymy suupielessä

  VastaaPoista