torstai 9. heinäkuuta 2009

Keittiöpyyhe

Tiedättekö mikä tässä meidän stuga-projektissa on kaikkein surullisinta? Mulla on 80 neliötä tyhjää tilaa jotka joudun sisustamaan. Rentoon tanskalaiseen tyyliin. Niin masentavaa. Itken itseni uneen joka ilta.

Koska homma on niin vastenmielistä, aloitin keittiöpyyhkeestä. Gantin ruutua. Keittiöpyyhkeissä suosin Gantia ja Linumia. Lexingtonistakin pidän mutta niiden keittiöpyyhkeet, samoin kuin lakanat, rypistyvät luvattoman paljon.Olen jo ammoisina aikoina päättänyt, että jos joskus saan oman möksän, sinne ei mitään keräilyeriä viedä. Kaiken ei tarvitse olla uutta mutta toisiinsa sopivaa kuitenkin. Kotoa löytyy paljon Gantia/Lexingtonia ja sitä viedään stugaankin. Tyyli tulee olemaan aika samanlainen kuin kotonakin, kuitenkin astetta pehmeämpi. Meri otetaan tietenkin sisustuksessa huomioon. Asumme meren rannalla mutta kerrostalossa se ei tunnu samalta.

Vien mökille nämä Villeroy&Bochin lautaset, jotka ovat pölyttyneet kaapissa. Näitä ei ole käytetty aikoihin mutta olen ne kuitenkin säästänyt.Kuten ehkä huomaatte, käyn vähän ylikierroksilla. Olen tehnyt 12-tuntista työpäivää ja sen jälkeen roikkunut netissä.

Lakanapostaus tulossa...

5 kommenttia:

 1. projektisi kuullostaa suorastaan unelmalta! mahtaisiko vinkkejä löytyä kirjasta "Koti meren rannalla" vai onkohan se liian brittityylinen? taidat kyllä olla ihan pro ilman kirjojakin :o) kiva seurata tätä stuga projektia!

  VastaaPoista
 2. Voi kateus, loma-asunnostanne tulee varmaan ihana! Juuri noin ajattelen myös mökkiasioista, pitäähän siellä myös silmän levätä.

  VastaaPoista
 3. Voi sua parkaa, kyllä on huonosti asiat, otan osaa;).

  Ihana projekti!! Mäkään en voi ymmärtää, että mökille raahataan aina kaikki jämät. Koitan saada muutosta aikaan meidän mökillä.. Toisaalta ymmärän äidinkin ajatusmaailmaa, joka on peräisin ajalta, kun olin pieni - rahaa ei ollut ylimääräiseen ja muutenkin piti olla säästäväinen...

  Meilläkin suositaan Gantin keittiöpyyhkeitä, ovat kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 4. Palasin juuri Köpiksestä 3 päivän ex tempore hupireissulta ja voih! kun siellä oli hyvät alet! Magasin du Nordissa oli valtavat valikoimat Gant Homea -70%. Koristetyyynyjä, torkkupeittoja, pussilakanoita, pyyhkeitä, tabletteja, servettejä jne jne. Onneksi matkalaukku oli suht tyhjä sinne lähtiessä. Olisin voinut sisustaa tulevan kesäpaikan tekstiilipuolen kertahujauksella, mutta koska meillä ei ole talonrakennus edes vielä alkanut, maltoin sentään.
  Mutta aivan ihana työ sulla edessä - it's a dirty job, but somebody's gotta do it!
  Gloria

  VastaaPoista
 5. Vaatehuonetta siivotessani muistin tän sun pyyhejutun. Meillä on Linumin ja Lexintonin keittiöpyyhkeitä, mutta Lexintonin pyyhkeet menee ihan törkeen ryppyisiksi. Tällä hetkellä parhaiten ovat kestäneet ja suoristuvat Åhlensin omat pyyhkeet. Joskus olen noita ostanut Ruotsista ja ovat edelleen tosi hyvässä kunnossa. Ja mikä parasta, eivät rypisty ja hinta on ainakin ennen ollut superhalpa.

  VastaaPoista