maanantai 24. lokakuuta 2011

Falken sukkia

En pidä sukista. Siis sellaisista puuvillasukista , joita lapset ja miehet käyttävät. Enkä varsinkaan paksuista sukista. Jos on pakko laittaa sukat jalkaan niin vaihtoehtona on joko ihonväriset 20 denierin sukat tai kylmemmillä säillä mustat ohuet merinovillaiset sukat. Wolfordin, joista olen paasannut täällä ja täällä. Tästä on poikkeuksena äidin kutomat yksiväriset villasukat, joita käytän talvisin.Viime talvena innostuin sukista (hullulla on halvat huvit ja niin ees päin), jotka ihan reilusti näkyvät kengän ja lahkeensuun välissä. Trendi johon lähdin ihan täysillä mukaan. Kuten pipotrendiinkin. Miettikää kuinka viisas lämmin muoti onkaan.


Ostin viime viikolla Falken Striggings "cable knit” -sukkia. Mustat, valkoiset ja harmaat. Näyttävät paksuilta neulesukilta, mutta tosiasiassa sukkaosa on melko ohut. Menin lauantaina ostamaan lisää valkoisia, mutta ne oli loppuunmyyty. Ei ollut. Loppu. Paniikkihan siinä iski ( ei iskenyt, mutta kuulostaa paremmalta). Menin valmistajan sivuille etsimään jälleenmyyjiä, ja kappas, merkillä on nettikauppa, joka toimittaa Suomeen. Toimarit ovat 9 euroa (minimitilaus 30 euroa), mutta sukat itsessään useamman euron halvemmat kuin Suomessa, joten kolmen parin ostamalla tekee silkkaa säästöä. Ostin jopa saman sarjan sukkahousut (sukkahousuinhoni on vielä syvempi kuin sukkainhoni).

Samaan hengenvetoon suosittelen Falken Active -sarjan sukkia, erityisesti lapsille. Luksulla on useampi pari Active Warm sukkia, jotka ovat kokemukseni mukaan markkinoiden ohuimmat lämpösukat,  mahtuvat nappistenkin kanssa.


6 kommenttia:

 1. Meillä on pojilla noita Active Warn sukkia ja ovat minustakin hyviä, mutta ongelma on ollut se, että molemmilla on ollut samaa väriä. Tunnista siinä sitten sukan omistajaa pesun jälkeen. Mutta nyt sekin ongelma on ratkaistu kun tuolta nettikaupasta näkyy löytyvän useita erilaisia värivaihtoehtoja. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. ostin saman tyyppiset sukat lindexilta: hyvät ekaan pesuun asti:(

  mistä olet ostanut nuo maiharit?

  t. annu

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tykätty noista Falken sukista lapsilla. Ja nyt oli tullut tälle kaudelle lapsillekin kunnon polvimittaiset hiihtosukat, pakko oli Pikkuväestä napata mukaan.

  Ja sä olet koukuttanut mut siihen Wolfordiin - ne on NIIN hyviä...

  VastaaPoista
 4. Pito vielä tulla kiittämään vinkistä ja linkistä, sinne lähti tilaus. Onko noi sun sukat siis overknee?

  VastaaPoista
 5. Sanna, ole hyvä:)

  Annu, harmi, eivät siis kovin monikäyttöiset:( Kengät ovat teinin, parin vuoden takaisesta Timben mallistosta.

  Tanja, ne polvimittaiset toimivat myös syndien kanssa. Ja nuo mun sukat ovat polvisukat.

  VastaaPoista
 6. Nina sä oot ihana, kiitos linkistä. Meillä on Falket suosikkeja ja just noi active warm sukat Nikellä. Ja tuolta löytyi miehelle kotisukat, ne nahkapohjaiset:)

  VastaaPoista