torstai 26. toukokuuta 2011

Mummosukkia

Tiedän toistavani itseäni, mutta pakko taas hehkuttaa. Kävin ostamassa uusia sukkia, vaikka sukaton kausi onkin alkanut. Wolfordeja tietenkin. Pure Energyt (30 den) ovat vanha tuttavuus ja erittäin toimivaksi todetut. Ostin kokeeksi parin Individual tukisukkia (10 den) ja olen ihan myyty. Olen tänäänkin seissyt käytännössä koko päivän, ensin töissä (siellä vähän istuinkin), sitten päiväkodin kevätjuhlissa ja illalla vielä kolme tuntia kentän laidalla. Ja jaloissa ei tunnu lainkaan. Siis nämä ovat niin hyvät.

Kokeilkaa, lupaan että ette pety.

5 kommenttia:

 1. Pitäsköhän testata noita lentomatkalle? Mä oon jo kuukauden kulkenut ilman sukkia...

  VastaaPoista
 2. Joo, voisi toimia. Mäkin olen periaatteessa ollut ilman sukkia, mutta jotain tukea on oltava, jos on koko päivän jaloillaan korollisissa kengissä. Ei vanha muuten jaksa..

  VastaaPoista
 3. Sä oot jo kauan sitten koukuttanut mut Wolfordeihin - kiitos siitä. Toimivat poikkeuksetta ja kestävät lastenkengänpotkujakin paremmin kuin monet muut. Näitä ei ole vielä tullut testattua, pitänee..

  VastaaPoista
 4. Tekeekö muuten kukaan muu _kunnon_ sukkia kuin Wolford? Ovat siis niiiin hyviä, että on pakko käyttää. Mainitsemasi tilaisuudet seisoskella tuntuvat muuten pahalta yöllä ja seuraavana pvänä :) Ja sitä paitsi jos on samat, vaikka hyvin sisäänajetutkin kengät koko päivän niin jossain vaiheessa ne alkavat jossain vaiheessa aiheuttamaan ongelmia( hiertymiä, rakkoja yms.) Siis jos ei sukkia...

  VastaaPoista
 5. Tanja, just niin. Vaikka maksavatkin enemmän kuin normi-Amarit, niin kestävät myös ihan eri tavalla.

  Viidenaiti, ei. Toiset ovat sitä mieltä, että esim Falke olisi samaa tasoa, mutta itse en ole samaa mieltä. Falket ovat ihan hyviä, mutta eivät kuitenkaan laadultaan yhtä hyviä. Jep, mä seisoskelen melkein joka päivä yhtä paljon. Kengät vaihdan duunipäivän jälkeen matalampiin. Olen odottanut kauhulla suonikohjujen ilmestymistä, mutta ei ainakaan vielä ole näkynyt. Ja hiertymien välttämiseksi käytän avokassukkia, W:n nekin:)

  VastaaPoista