sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Parasta ennen?

Kaivoin kaappien kätköistä itseruskettavien voiteiden putelit. Vähän siinä emmin, että onkohan näissä jokin parasta ennen päiväys (nuo ovat kaikki muistaakseni vuodelta 2009 tai vanhempia). Ei löytynyt, joten päätin kokeilla onneani. Mies ehdotti, että kokeilisin tahnoja johonkin ei-näkyvään paikkaan. ”Se ei pelaa, joka pelkää” –mottooni luottaen, vedin riskillä ihan niihin näkyviin paikkoihin. Ei tullut keltaista tai vihreää ihoa, mutta eipä tullut mitään muitakaan tuloksia. Pakko tästä on ostoksille lähteä.
Dovessa on erinomainen hinta-laatusuhde, se levittyy helposti eikä tee ihoa läikikkääksi. Plussaa kahdesta eri tummuusasteesta. Lancomen kasvoille tarkoitettu on myös hyvää, ja anti-age toiminto on ihan ehdoton (en kylläkään ole huomannut mitään liftaavia vaikutuksia). Lancomesta on olemassa myös vaaleampi versio. Itse olen sen jo verran päivettynyt, että tuo tummempi käy hyvin.

Onko kukaan perehtynyt tämän vuoden tarjontaan? Onko tullut mitään uutuuksia, mitä mun olisi ihan pakko kokeilla?

10 kommenttia:

 1. "No-minen- tiedä mittään kun olen maalta;-)" meillä on saanut tänään nauttia ihan luomusäteistä, mahtava päivä takana. Meillä on itseasiassa aurinkosuojarasvojen osto edessä, ainostaan pojilla on enää täydet pullot aineita! Hyvä postaus,kuten aina.

  ps. Sulle olisi pientä iltapuuhaa tiedossa tuolla viikareiden puolella, jahka ehdit;-).

  VastaaPoista
 2. Tuote ei ole uusi, mutta erittäin hyvä, Chanelin kasvoille tarkoitettu itseruskettava, SPF 8, monessa blogissa suositeltu. Värejä on kaksi. Ostin talvella sen vaaleamman ja sain näytteen tummemmasta, joka oli mulle liian tumma, ainakin silloin talvella. Ihan parasta, että tässä voiteessa ei ole sitä kaameaa itseruskettavien hajua, vaan tuoksuu toffeelta. Tosin en innostu toffeesta naamassani, mutta parempi näinkin. Pieni pullo ja erittäin riittoisaa.

  Vartalolle tarkoitetut on mullakin menneiltä vuosilta, joten niitä en voi vinkata.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on vain vanhoja puteleita.

  VastaaPoista
 4. Ei voiteita vaan aerosolisuihkeita! Ihan mahdotonta saada mitään rajoja aikaan tai muutenkaan sössittyä hommaa. "Levitys" kestää minuutin ja kuivuminen kaksi sekuntia. Tuoksu ihan ok! L'orealilta löytyy kasvoille ja kropalle omansa.

  VastaaPoista
 5. Onkohan moiset tökötit muutenkaan mitää terveellisiä?? Ite en käytä, enkä aurinkorasvaa. Sopivassa määrin aurinkoa, varjoa, d- ja a-vitamiinia. :)

  Mukavaa kesän alkua! ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jaana, käyn jossain välissä noukkimassa:).

  Vee, tuota Chanelia on ystävätkin suositelleet, taidan ostaa sen.

  Sanna, ne saattaa olla epäkurantteja;)

  Mirja, tuo Biotherm on suihke, en vaan ole osannut käyttää sitä, suihkinut lähinnä kylppärin kaakeleihin..;)

  Pieni Lintu, ei ne varmaan sen epäterveellisempiä kuin muukaan kosmetiikka. Eivätkä ainakaan vanhenna kuten aurinko. Kiitos samoin!:)

  VastaaPoista
 7. Mä komppaan Mirjaa ton L'orealin suhteen. Tykkään siitä geelistä, mutta kärsivällisyys ei aina riitä ihan viimeisteltyyn lopputulokseen, joten pitänee harkita tota spraytä:)

  VastaaPoista
 8. kaikissa kosmetiikkatuotteissa on siellä sellaisen avonaisen purkin kuva takaetiketissä, missä lukee sisällä esim. 3M, 12M, 18M (M=months) eli se on tietty siitä avaamispäivästä etiäpäin.

  VastaaPoista
 9. Sara, tosiaan, niinhän siellä lukee. Ja vielä kun muistaisi, koska on minkäkin purkin avannut..;)

  VastaaPoista