lauantai 28. toukokuuta 2011

Kaikkea keittiöön

Kävin lempikaupassani, Korkeavuorenkadun Eiringissa.

Jokaiselle jotakin.

Mulle kahvia, parasta mitä Suomesta saa.

Mantelikeksejä ja mangomysliä lapsille.

Sitruspuserrin miehelle.

Pieni kauppa, iso valikoima ja suurenmoinen palvelu. Suosittelen!

Eiringin kotisivuilta:

Eiring on sekä kauppa että toimiva keittiö Helsingin keskustassa design-korttelin sydämessä. Myymälässämme on tarjolla keittiötarvikkeita laatutietoisille ruuanlaittajille, design-tuotteita sekä lahjatavaroita niin kotiin, kuin keittiöönkin.Tuomme maahan napolilaista kahvia (Passalacqua) ja pastaa (Setaro) ainoana Suomessa. Setaron käsintehty pasta kuivatetaan hitaasti viileissä olosuhteissa. Kuivattamismenetelmä antaa pastalle maukkaan aromin sekä vahvan rakenteen, joten pasta pysyy hyvin koossa keitettäessä. Passalacqua on perheyritys joka on valmistanut napolilaisten lempikahvia jo vuodesta 1948. Muitakin Välimeren tuotteita on tarjolla: esimerkiksi pohjois-italialaisen tuottajan principato di Lucedion laadukasta riisiä aitoon risottoon, tai vaikkapa 'riso rossoa' – punaista, herkullista riisiä esimerkiksi oliiviöljyn, kapriksen ja valkosipulin kanssa.


Meillä on myös suuri valikoima Tuttocalabria-merkkisiä pastakastikkeita ja alkupaloja Etelä-Italiasta sekä balsamiviinietikkaa Modenasta. Esimerkiksi balsamietikka-viikunahillomme on vuohenjuuston kera taivaallista!


Myymme Syroksen saarella Kreikassa kasvaneita villikapriksia. Oliiviöljyä tuotamme Kreikasta ja Italiasta ja erikoisuutena voimme tarjota asiakkaillemme myös saksanpähkinäöljyä, joka valmistetaan Dordognen maakunnassa Ranskassa.


Suklaan tuomme Pariisista (Charles Chocolatier). Sen valmistukseen ei käytetä lainkaan maitoa, eikä muita eläinperäisiä rasvoja.


Tuotteemme eivät yleensä sisällä lisäaineita.


Tervetuloa tutustumaan ja maistamaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana kauppa. Nyt tuli vesi kielelle!

  Näin jotain maagista mantelikeksipussin kyljessä: Gränna. Mulla on rakkaussuhde siihen pieneen pikkukaupunkiin. Ai siellä tehdään tollasiakin? Milloin tulee se kesä, kun pääsen sinne taas...

  Violette
  (kirjautumatta, koska muuten menee jorinat harakoille aika monen blogissa edelleen)

  VastaaPoista
 2. Vee, keksit on jo syöty:) Ja itse asiassa L bongasi nämä edellisellä reissulla Eiringistä "Äiti, ostetaan tuota hyvää näkkäriä.."

  VastaaPoista
 3. Ruotsalaiset osaa tehdä kunnon näkkäriä..

  Violette

  VastaaPoista
 4. aika hauskaa etent mà tunne yhtààn noista italialaimerkeistà :D mutta se ei meinaa mitààn, siis esim tuo kahvi voi hyvinkin olla napolilaisten ehdoton suosikki ja tààllà sisiliassa aivan tuntematon, tààllà on monesti asiat niin paikkakuntakohtaisia :)

  VastaaPoista
 5. Anna, taitaa olla pelkkä markkinointislogan:) Mutta hyvää se on silti, tuota voi käyttää ihan normikahvinakin, ei tarvitse välttämättä espressomoodia. Älä välitä, en mäkään tunne kaikkia suomalaisia paikallisia merkkejä.

  VastaaPoista