torstai 19. toukokuuta 2011

Pocket Tank Dress

Jatketaan maksimekko teemalla. Katria peesaten, sama mekko eri hinta:)


Ostin tämän Filippa K:n maksimekon (mustana). Maksoi reilun satasen.


Stockalla oli Cristelle &Co:n mallistossa lähes identtinen mekko (vain musta). Maksoi alle kolmekymppiä.

Laadulla voi eron selittää. Tai sitten ei. Cristellen trikoo on hintaan nähden hyvää. Tuntuvat päälle lähes samalta, ja näyttävät ihan samalta. Kaiken muun hyvän lisäksi Cristellen mekko on hieman pidempi. Tulikohan tehtyä tyhmät kaupat?


P.S Stockalla on loppuviikon kaikki naisten mekot -20 pinnaa. Myös verkkokaupassa.

7 kommenttia:

 1. Hyvä löytö, siis toi alempi. Mulle toi ei sopis, tai sitten helma toimis samalla pölyrättinä:) Kyllä noilla kelpaa kesää odotella.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen ollut tyytyväinen Cristellen sekä uudemman E'nyn laatuun. Jotenkin luulisin kuitenkin, että kyllä Filippa pesee ne laadussa mennen tullen..
  Ei muuten tulisi kuuloonkaan, että meikäläinen vetäisi päälle tuollaisen mekon. OMG - tulisi aika monta onnittelua tulevasta perheen lisäyksestä! :-D

  VastaaPoista
 3. Ai miten mulla on mennyt ohi, että ale on kaupassakin; koitin eilen nettikaupassa tihrustaa menisiköhän mikään kaapu mun päälle, kun ois parit juhlat tässä vielä. Thang you, roikkuu rivassa heti ysiltä :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on harmaa maximekko, joka on muistaakseni Tiger of Swedenin ja se on ihanaa matskua, mutten osaa käyttää. En tiedä, miksi. En ole koskaan käyttänyt. Yritän ehkä tänä kesänä.

  Valkoista Barcelonasta ostettua maximekkoa (merkkiä en muista) olen sen sijaan käyttänyt, vaikka jälkimmäinen on varmaan monen mielestä enemmän yömekko, kun toi harmaa. Mutta se on kiva mustien asusteiden kanssa tai konjakinväristen gladiaattoritossujen, jne.

  Finette

  VastaaPoista
 5. Kävin katsomassa sitä Cristelleä, ja olisin varmasti ostanut, ellei koko S olisi ollut noin 25 cm liian pitkä minulle, siis, lattiaa pitkin...

  VastaaPoista
 6. Heh heh, tää on just sitä kategoriaa naisten vaatetuksessa jonka jätän suosiolla teille missinmittaisille ladyille;-) mutta fanitan silti täysillä näitä sun vaatepostauksia, lisää näitä kiitos. Ja kesäkenkiä, kiitos!

  Hyvää viikonloppua!

  ps. Teidän L on niin söpö jotta mikään hattu sitä pois vie;-) iso poika tietää kyllä mitä haluaa!

  VastaaPoista
 7. Katri, löytö tosiaan. Mallailin kumpaakin päälle, eikä eroa oikeasti huomaa.

  Jassu, mulla ei ole E'nysta kokemusta kuin yhden kietaisumekon verran ja se on muutaman käyttökerran pysynyt erittäin kuosissaan.

  Anni, löytyikö mitään?

  Finette, pitkästä aikaa. Kivaa:) Jos se tänä kesänä uppoaisi paremmin;)

  Anana, ihan varmasti on sulle liian pitkä, koska pituus riittää mullakin nilkkoihin. Ehkä korollisten kenkien kanssa?;)

  Jaana, niistä missinmitoista en tiedä mitään, ehkä mulla kyse on enemmänkin itsekritiikin puutteesta:)). Kiitos!

  VastaaPoista