keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Silmä tottuu, vai tottuuko?

Rumahan se on. Käppi siis. Mutta kaikkeen tottuu, eiks vaan?

12 kommenttia:

 1. Ai teilläkin, niin meilläkin;)
  Mun silmä ei ole vielä tottunut, kai se joskus tottuu, kun on pakko. Vaikka olenkin vanhaa polvea "mitä käyrempi lippis, sen kovempi jätkä";)

  VastaaPoista
 2. Söpö poika. Ei yksi lippis rumenna:-)

  VastaaPoista
 3. Joo, onhan ne aika kolhoja, mutta eiköhän tuohonkin silmä totu. :-D
  Ja niin kuin edellinenkin kommentoi, noin suloinen poika kyllä kompensoi lätsää loistavasti!

  VastaaPoista
 4. Voihan käppi. Siis neuvokaa nyt mistä mä ostan moisen? Keskusteltu on, lupasin kesäksi. Olen pulassa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä siihen silmä tottuu..parissa viikossa :) Meillekin nimittäin moinen rantautui, ja ne skedet on myös saatava. Sanoi kuusi vuotias. Näillä mennään siis.

  VastaaPoista
 6. Kyllä siihen tottuu, jos ei muuten niin sitten sitä lapsen iloista ilmettä katsellessa :-) Meillä tosin riesana vielä se että kaveri on perinyt isältään ison (siis oikeasti ISON) pään vaikka onkin muuten mahdoton ruipelo, tuo suora lippa kun jotenkin suurentaa päätä entisestään ja lopputulos näyttää lipputangolta..:-D

  VastaaPoista
 7. Pakkohan siihen on tottua. Pikkuveljenkin piti saada, kun isoveljelläkin on. Eikä muut lakit kelpaa enää.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa kerhoon!
  Näitä suoralippoja saa nykyisin joka putiikista, Prismasta alkaen -alkavat siis selkeästi olla vähän passee ;) Pitää vaan katsoa että on aito New Era, lipassa pitäisi olla hologrammitarra jota EI SAA ottaa pois ;)
  Ei lippis poikaa pahenna...

  VastaaPoista
 9. Tottuu siihen. Hieno lippis ja viileä merkki :)

  VastaaPoista
 10. Riikka, kyllä se silmä varmasti tottuu. Toivotaan ainakin:).

  Ano, kiitos. Samaa sanoi äitini (joka tuon kapineen osti).

  Jassu, todellakin toivon sitä;).

  Sokrutin, niitä on ihan joka paikassa. Tuntuu, että suoralippaisia on nykyään paremmin saatavillä kuin perinteisiä käyriä. Ainakin isompien poikien mallistoissa.

  Pia, skedet joo. Ensin kengät, sitten lippis ja lopuksi itse lauta. Joka ei kylläkään lähtenyt lentoon, jotenkin arvasin sen, vaikka sitä on pitkään kinuttu.

  Ano, ihan totta puhut. Meillä ilme oli jopa haltioitunut kun sen sai. Ekan yön nukkui se päässä;). L:llä on myös iso pää, tuo on se isompien poikien (aikuisten?) koko:).

  Sanna, tosiaan, teillä on tuo isoveli (tai iso ja iso, mutta ymmärrän pointin). Meillä ei ole isoveljeä, mutta skeittaava kakskymppinen serkku löytyy;).

  Anana, ... ja rumat ne vaatteilla koreilee:))

  Sari, okei, uskon:). Ei mitään käsitystä merkistä, mummi osti. Olisin muuten halunnut olla kärpäsenä katossa kun mutsi 65 vee on ollut käppikaupoilla. Pisteet siitä, että valitsi musta-valkoisen (ihan kuulemma mun sietokykyä ajatellen;)). Mun piti muuten kommentoida siihen sun kuka valitsee postaukseen, mutten ehtinyt ja sitten unohdin..

  VastaaPoista
 11. Mä voin huokaista hetkeksi (vuodeksi ehkä pariksi - toivon mukaan). Meillä meni tuo jo Henkalla oli, odotan koska iskee Nikkeen. Ja ei hattu miestä pahenna vai miten se nyt menikään. L on sen verran suloinen että kompesoi ton lätsän:)

  VastaaPoista
 12. Kyllä tottuu, meillä on totuttu (kahdella vanhemmalla 6 ja 9v, nuorin tahtois myös:) ja kohta noi on tosiaan jo muodista pois, vanha juttu.

  Aurinkoista viikonloppua,
  Finette

  VastaaPoista