maanantai 9. toukokuuta 2011

pientä ja Tarpeellista

Methodin tuoteperhe on täydentynyt Steel For Real Wipes:lla. Flushable wipes -liinat ovat olleet hitti meidän perheessä ja ruostumattomille teräspinnoille tarkoitettu Steel For Real on vähintään yhtä toimivaa. Kyllä kuulkaa tulee keittiön terästasoista kiiltäviä.Biothermilta, kuten monilta muiltakin merkeiltä, on tullut taas kesäksi matkakokoisia tuotteita. Itseäni ilahdutti erityisesti luottotuotteeni Lait Corporel vartaloemulsion 100 ml:n kompakti koko. Aikaisemmin myös vartalotuotteita on löytynyt matkakoossa, mutta 15 ml:n vartaloemulsiotuubi on lähinnä naurettava. Ainakin minusta löytyy pinta-alaa sen verran, että tuolla 15 ml:llä on saanut juuri ja juuri kädet rasvattua.


P.S Miten ihmeessä saan tuota leveyttä lisää? Siis blogiin? Nakkasin tuon kuvankin, että olisin sen avulla onnistunut laajentamisyrityksissäni. Pah. Html-koodia muokkaamalla?

15 kommenttia:

 1. Mä oletan että sä käytät Bloggerin uutta designeria? Kun oot valinnu design-fliikin, mulla on sellanen kohta kun "malldesigner" på svenska. Kun oot sen valinnu niin pääset siihen itse designeriin. Siinä on kolmantena kohta "justera bredder" på svenska. Sitä painamalla sun pitäs päästä leveyttä muokkailemaan :o)

  Loogisesti selitetty eiks vaan? Toivottavasti :o)

  VastaaPoista
 2. Siis levennät niit wräppereitä sopivaks, mulla taitaa olla 600 px tms.
  Tässä jotain juttua kommenteissa
  http://charmingcava.blogspot.com/2010/12/joulun-tunnelmaa-kuvissa.html

  VastaaPoista
 3. Kiitti E M. Onko nyt leveämpi?

  Anana, anteeksi? Wräppereitä?

  Mites mä saan nuo kuvatkin isommiksi?

  VastaaPoista
 4. No se oli joku semmonen nimi palstoille :D
  Kun lataat koneelle, ni pienennät vaikka Fast Image Rezizerilla kokoon 800*600. (Ja sit tosiaan laitat sen palstan leveydeks esim. 850 px.) Ja sit ku oot ladannu ne bloggaukseen ni meet kuvan päälle ni pitäs tulla sellanen et minkä kokoseks ja mihin kuvan haluut ja laitat "alkuperänen koko".

  VastaaPoista
 5. Mä kaipaisin myös jotain rautalangasta väännettyjä ohjeita... tai voisko vaikka susanna tulla muokkaamaan munkin blogin;)???

  Mistä hankit teidän Methodit?? Stockalta? Vaikuttaa houkuttelevalta. Ellenkin varmasti tykkää;) Sorry, olen vähän levoton, mutta näyttö meni vihdoin läpi:)

  VastaaPoista
 6. Nyt on leveempi juu. Duktig flicka :o)

  Ja Tanja, tuun toki! Kerro vaan mitä olis toivelistalla

  VastaaPoista
 7. A, kiitti, en ymmärtänyt sanaakaan;). Kuulostaa monimutkaiselta...

  Tanja, Grattis!:) Joo, Stockaltakin saa.

  VastaaPoista
 8. E M, älä vielä kehu;). Odota, kun alan säätämään noiden kuvien kanssa..

  VastaaPoista
 9. Ai niin, jos sä tarkotat tota yläosan kuvaa, niin se on vähän hassun kokonen mahtuakseen kivasti suhteessa noiden kahden muun palstan leveyteen. Headeriksi sopii parhaiten kuva joka on levee ja matala. Ei siis korkee ja kapea :o) Tuossa kuvassa on se vika, että jos saat sen leveyden sopivaksi niin siitä tulee niin korkee, että se peittää puoli ruutua ennen kuin itse blogitekstit alkaa...

  Kuvien kokoa itse blogiteksteissä pystyy muokkaamaan niin, että kun oot liitänyt kuvan postaukseen niin klikkaat sitä kuvaa. Se muuttuu siniseksi ja alapuolelle ilmestyy rivi juttuja mitkä vaikuttaa kuvaan, sieltä vaan valitset sulle mieleisimmän koon.

  Ei kun testailemaan :o)

  VastaaPoista
 10. Tuo Biotherm oli muuten tarjouksessa jossain 9,90. Mutta missä, auttakaa!

  Methodilta kaipaisin lasipyyhkeitä. Kun viime viikolla päätin kirkastaa "kattokruunumme" ruokapöydän päältä uuteen uskoon, olisin kaivannut jotain wipesejä. Irroitin sitten joka vaijerin erikseen ja laitoin fairy-veteen. Ei tarvii varmaan lopputulosta kertoa... Nimim. Vaijerit solmussa jo toista viikkoa...

  VastaaPoista
 11. E M, en tarkoita bannerikuvaa, sen poistan kokonaan, kunhan tästä tokenen. Voi mennä joku tovi:)

  Tickler, mun käsittääkseni se 9,90 on normihinta. Eli olen ostanut noita kahdesta paikasta samaan hintaan. Toinen oli Stocka:) Ja ihan totta, lasipyyhkeet olisivat tervetulleita. Jollain merkeillä on lasipyyhkeitä, kannattaa tsekata seuraavalla kauppareissulla.

  VastaaPoista
 12. Siinä olisi nyt keskikoko ja iso. Mutta pitäisi saada leveämmäksi. Onnistuisi varmaan Ananan ohjeilla, mutten ymmärtänyt niitä...

  VastaaPoista
 13. Siis lataat semmosen ilmasen ohjelma kun fast image rezizer (google). Ja sit siihen saa asetettua sen koon mihin haluut pienentää (mulla se em.) Ja kun lataat kuvat bloggeriin ni teet just noin: meet kuvan päälle ja klikkaat sitä "alkuperäinen koko". Sit se tulee siihen kokoon blogiin mihin oot sen pienentäny.

  VastaaPoista
 14. Ja se on muuten fast Image Resizer....

  VastaaPoista
 15. Mut jos sun palsta on kapeempi ku se kuvan koko, ni ei nöy kokonaan. Siks sun pitää laittaa se "Main jotain" leveyteen 800-900 px sieltä html:stä.

  VastaaPoista