lauantai 14. toukokuuta 2011

Ainakin yritin

Kuvata housujani. Ei taas mennyt ihan putkeen, mutta tarkoitus pyhittää lopputuloksen.


Olen hieman järkyttyneenä lukenut, joka siunaamasta muotifoorumista, että leveät, siis todella leveät, lahkeet ovat tämän kesän hitti. Ihan kiva. Mulla riittää kintuissa sen verran pituutta, että leveät lahkeet sopivat hyvin, varsinkin korkealla vyötäröllä höystettynä. Mutta: mä reppana olen kulkenut näissä leveissä lahkeissa jo muutaman kesän. Ja kuvitellut olevani kovinkin tyylikäs.


Nämä ovat pellavaa. Erittäin mukavat jalassa. Lahkeiden pituus riittää vain balsujen kanssa pidettäväksi, mikä ei tietenkään optimoi mielikuvaa pitkäsäärisestä ihmisestä (joka sinnikkäästi kuvittelen olevani). Ja vyötäröllä oleva vyö luo optisen harhan (varsinkin edestäpäin) litteästä vatsasta.


Mulla on parit muutkin leveälahkeiset pellavahousut, ja niissä on niin pitkät lahkeet, että pituus riittää kahdeksan sentin korkoihin (tai siis vaatii ne korot). Yhdet ovat turkoosit. Kirkkaat värit ovat kuulemma tämän kauden juttu. Olen kulkenut niissä liehuvalahkeisissa turkooseissa housuissa ihan pokkana useamman kesän.

10 kommenttia:

 1. Mun piti tähän kommentoida että...
  en ole ikinä käyttänyt sellasia tulppaani? housuja, enkä leggareita, enkä kyllä sellasia superleveitäkin. Olen joka vuosi, paitsi sitten sinä yhtenä, älyttämän epämuodikas ja käytän boot cut farkkuja sekä tuollaisia "leveämpiä" pellavahousuja. Tosin matalalla vyötäröllä...
  Että kuule hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Jonkun pitää näyttää tietä;)!
  Hyvältä näyttää!
  Ja lopeta se kitinä siitä vatsasta, se ON litteä!

  Mä kaipaisin pellavahousuja. En vain ole päässyt selville, kandeeko niistä maksaa, vai kävelenkö hm:lle. Tuolla ruotsalaisketjussa sovittelin eivätkä ne ainakaan heti vakuuttaneet. Mun ohgelma on se, että jos housut ovat reisistä edes sinnepäin sopivat, niin vyötäröön jää tilaa ainakin yhden koon verran:(

  VastaaPoista
 3. Sinähän olet siis trendsetter ;) !

  Tulen aina niin hyvälle tuulelle vieraillessani täällä!

  VastaaPoista
 4. Nuohan ovat isot sekä paita että housut, roikkuu vyötäröltä. Muuten näyttää kivalta:-)

  VastaaPoista
 5. Silti mä sanon, että vitsit sä oot laiha!
  Tanjalle pakko kommentoida, että mulla ainakin pellavahousuissa ei hinta ole tuonut lisää laatua, jackpotin malli on mulle ollut hyvä (ja tarpeeksi lyhyt), mutta tosiaan ei yhtään sen laadukkaampi kuin joku halpiskaan.

  VastaaPoista
 6. Tanja, Vero Modassa on tositosi kivat. Mutta ne ei siis ole sellaset "siistit", vaan vähän rennommat. Ne myös loppuu yleensä ennen juhannusta kaupoista.

  VastaaPoista
 7. Anni ja Anana -. kiitos vinkeistä, näillä kyllä pärjätään:)

  VastaaPoista
 8. Anana, nythän se bootcut on taas pop. Eli mitä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan, takaisin tulee kuitenkin;).

  Tanja, mun piti jo viime keväänä tehdä postaus eri pellavahousuista, mutta se on jäänyt. Ja tekemättä edelleen. Mä en noita ruotsalaisketjujen vaatteita käytä, koska ne ei istu mulle. Mutta Vero Modan pellavahousut on hyviä, mun vanhimmat on ajalta ennen Luksua. Toisaalta on olemassa parempiakin.

  Anne-Mari, tietämättäni;). Kiitos.

  Ano, kiitos tästä kannustavasta (ehdollisesta) kommentista.

  Anni, en hyt ihan laiha, mutta tuo ikirengas vyötäröllä tuntuu pienentyneen. Toisaalta, mulla on ollut yli 200 suklaagramman päivittäinen energiavaje viimeiset pari viikkoa, joten kyllä se varmaan jossain näkyykin;).

  A ja T, puhutaan varmasti niistä samoista Vero Modan housuista.

  VastaaPoista
 9. He, mä tunnustaudun kanssa siihen kastiin, joka on kaivanut leveät pellavaiset liehulahkeet kaapista joka kesä. Mutat nyt löytyy kaapista korkkareiden kanssa pidettäväksi liehulahkeiset farmaritkin. Vähän jännittää.

  VastaaPoista
 10. M. mulla on myös liuhuvalahkeiset farkut. Pari vuotta vanhat;).

  VastaaPoista