sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lämmintä lenkille

Vanhalla jäätyy jo polvet lenkeillessä. Nimenomaan polvet, muualla ruhossa on rasvaa lämmittämässä. Kävin ostamassa Peakilta talvijuoksutrikoot. Samalla ostin itselleni uuden juoksupipon. Mulla on ollut kaksi mustaa juoksupipoa, mutta ne ovat kadonneet. Ostin värikkään, jos se pysyisi paremmin tallessa.Samalla ostin Luksulle hanskat naisten mallistosta. Lasten malliston koot eivät pojan kädelle riitä, mutta naisten malliston pienin koko on ihan passeli. Olen yrittänyt etsiä niitä Hestroja, mutta en ole löytänyt, joten kokeillaan näitä. Piponkin jouduin ihan kaupasta ostamaan, kun en osaa itse tehdä.


Peakilla on muuten taas todella kiva asustevalikoima talveen, niin lasten kuin aikuistenkin puolella. Harmi, kun ei mitään tarvita. Sehän ei tietty estä ostamasta...

Lähden nyt testaamaan trikoita, palataan!

9 kommenttia:

 1. Kerro sitten kuinka hyvin tarkenit, tuolla on kylmä.

  Hyvä vinkki toi Peakin naisten hanskat. Hestrat on varmaan jossain tiskin alla myynnissä, kun niitä ei tunnu missään olevan. Ja Peakin asusteet on tänä vuonna mageita, Nikelle ostin vihreän pipon (valitsi ihan ite)

  VastaaPoista
 2. Meillekin otettaisiin niitä Hestroja, jos jostakin löytyy. Ostin niitä muutamat viime vuonna vinkistäsi ja vanhemmalle pojalle ei oikein enää muut veikelin hanskat kelpaisi. Viime vuotiset sopivat vielä, mutta yksi on jo ehditty hukata, joten lisää tarvittaisiin.

  VastaaPoista
 3. Haa, kerrankin mulla on täsmävinkki Hestroihin ja moneen muuhunkin kivaan: http://www.kidsoutdoor.fi/tuotemerkit/hestra/

  Julis, kaverin lehmä ojassa :)

  VastaaPoista
 4. Katri: Hyvin tarkeni housuissa. Mutta, ne on väärän kokoiset:( Pitäisi vaan uskoa ettei Peakin trikoot sovi mulle. Kesällä ostin yhdet kokoa M, muuten kivat mutta tippuivat jalasta. Sitten ostin eri mallin koossa S, ja ne soivat jalassa. Nyt ostin taas koossa M ja tippuvat jalasta, kiristyksestä huolimatta. Pipo unohtui kotiin ja nyt kylmyys humisee päässä (humisee siellä muutenkin mutta eri syystä).

  Sanna, Stockalla oli eilen yhdet parit kooosa 4 ja 5. Siellä isojen poikien puolella, urheiluvaatteiden yhteydessä.

  Julis, tackar! Ai se on jo avattu, eikä missään infottu asiasta. Musta taisi tulla sun kaverin kantis:)

  VastaaPoista
 5. Jaha, täytyykin käydä Stocka katsomassa. 4 olisi tuon pienemmän käteen just sopiva koko.

  Täältäkin kiitokset Julikselle vinkistä. Täytyy tsekata sekin.

  VastaaPoista
 6. Mäkin olen lönkötellyt jo juoksupipo (musta) päässä ja hanskat kädessä jo pari viikkoa. Housuissa olen vaihtanut niiden slimmien sijasta jo sellaisiin "Dry" tms tuulipukumaisiin housuihin, onneksi ne ovat pehmeämmät eikä kahise.
  Nähtäväksi jää mihin asti niillä tarkenee.

  Suurempi ongelma mulla on kenkien kanssa, kummatkin juoksukengät ovat joko ohuempaa tai paksumpaa verkkoa eli vesi pääsee läpi. Onko sulla jotkut talvilenkkarit? Mun jalka kaipaa selvästi hyvin kevyitä kenkiä ja kaikki ne gore-tex lenkkarit vaikuttaa painavilta ja jäykiltä.

  VastaaPoista
 7. Mäkin tarvisin uudet trikoot ja pohdin, pitäiskö kerrankin ostaa talvi-sellaiset. Tähän asti on menty hyvin pitkillä sukilla semikylmällä ja pakkasella sitten pitkikset trikoiden alle. Jos luovut omista uusistasi niin vinkkaa - mulla toimii M-koko - luullakseni;).

  Ja joo, mäkin kehuin tota asustevalikoimaa. Lapsillekin on kivoja;).

  Jassu, mä on juossu monta vuotta ympäri vuoden Asicseissa. Eivät pidä vettä mutta muuten jalat pysyvät lämpiminä. Talvella sitten sellaiset remminastat alle...

  VastaaPoista
 8. Jassu: Hulluilla päivillä oli Niken gore lenkkarit. Ne oli kevyet, mutta jalassa muuten ihan käsittämättömän huonot.

  -Mari

  VastaaPoista
 9. Jassu, ei mulla mitään varsinaisia gorejuoksukenkiä ole, ihan noilla Adduilla ja Asicsilla juoksen syksyisinkin (lumessa en ole juossut).

  Tanja, mä annan noille vielä toisen mahdollisuuden, köytän ne vähän paremmin seuraavalla kerralla. Mutta jos ei toimi, niin ilmoitan. Joo, niin muuten kehuitkin;)

  VastaaPoista