keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Blaah

Se oli fiilis Hullareista. Jotenkin niin nähtyä. Taas. Miksi mä edes menen sinne, kun aina on sama fiilis? Voi johtua siitä, että ne ON nähty ennenkin. Sisustuspuolelta ei ollut mitään mikä olisi kiinnostanut. Joten ostin kodinpuhdistusaineita ihan kuin mummot konsanaan.


Tuo saippua on oikeasti halpaa. 500 ml maksoi 6,90.
Normaalisti 250 ml maksaa 9,90 ja litran purkki 19,90.
Method -pyyhkeet olivat pari euroa normia halvempia. Ja niitä kuluu.
Samoin kuin kahvia ja oliiviöljyä, ostan mieluummin
vähän halvemmalla, kun kuitenkin pitää ostaa.

Itselleni en ostanut mitään. Paitsi yhden pienen jutun. Täysin impulssina, en todellakaan tarvitse. Mutta jotenkin vain hulluunnuin, kun kaikki muutkin ryntäsivät sen rekin luokse. Mä olen niin vietävissä.

Luksu sai niitä aluskerrastoja, niitä oikeasti tarvitaan, syksyn ja talven aikana treeneissä. Ja SS:n paitoja ja huppareita. Niitä saa ihan rauhassa mallailla, ketään muuta ei tunnu kiinnostavan. Hyvä meille. Niitä Name Itin vuorillisia farkkuja EI ollut.Inkalle sentään löytyi ihan nappiostokset. Scotch Maisonin ruutupaita ja Superdryn näytekappaleita, huppareita ja paitoja.  

Mies sai kenkäplankkia:). En osta miehelle koskaan vaatteita, eikä tuo kattiloitakaan tarvitse, joten plankatkoon kenkiään.

Ja tietysti orkidea. Ja neljä kassillista ruokaa. Ettei tule nälkä.

11 kommenttia:

 1. Joo mäkin menin sillä mielellä ettei oo mitään ostettavaa. Ihme vaan kun tulin ulos kolmen kassin kanssa:)

  VastaaPoista
 2. Eiks ookin mahtavaa mallailla niitä SS:iä, kun ei oo ketään tönimässä ;) Otin yhen hupparin mutta aika reilu, mietin hajenko toisen pienemmän... ja oli kai jotain t-paitojakin? En ees tajunnu kattoa. Mut se vihertävän harmaa huppari on syötävän magee, harmi ettei ole mulle tarpeeks isoa.

  VastaaPoista
 3. Katri, no eihän siellä olekaan. Ne vaan tunkee niitä täpötäysiä kasseja ihmisten käsiin:))

  Anana, ne hupparit on reilumpia kuin keväällä, saman kokoisia kuin normimalliston. Tuossa keskimmäisessä kuvassa on Luksun päällä se trikoo (kuva selästä). Kympissä riitti hihan pituus, ainakin ennen pesua;).

  VastaaPoista
 4. Mun kassiin tarttui sähköhammasharja ja sukkahousuja ja Estee Lauderin dödöä. Ei mitään pakko saada juttuja. Tyttövauvojen mallikappaleita etsin, mutta niitä ei kai ollut. Poikavauvalle olisi ollut pari rekkiä vaatetta. Ruokapuoli on vielä käymättä.

  VastaaPoista
 5. Mies totesi, että mä oon kai oikeesti kipeä kun en käynyt siellä, okei pikkaisen poltteli, mut en lähtenyt illallakaan. Huomenna kyllä menen, ruokaosastolle ainakin.
  Mut kerro nyt mikä rekki oli vastustamaton!

  VastaaPoista
 6. Ostin pojalle saman paidan, selän teksti on meillä paljon haaleampi

  VastaaPoista
 7. En ole päässyt lähellekään Stockaa enkä pääse ennen viikonloppua. Tosin luulen, etten menetä mitään. Joo, olen varmaan tullut kipeeksi tai jotain?;) Olen vasta ottanut käyttöön vuoden takaiset sisustusostokset, ja tarjonta olikin silloin parempi kuin nyt, ainakin mun tarpeisiin. Valaisimia odotin, mut nyt ei natsannut oikeat mallit.

  Swiss Diamondin pannusetin hakisin, jos en olisi kesällä ostanut hinta-laatu -suhteeltaan loistavat Ikean 365+ -pannut ihan sun suosituksesta! Kyllä gourmet-kokki toisen samanlaisen tunnistaa:) Nää Ikeat uskaltaa surutta laittaa astianpesukoneeseen ja muutenkin toimii hyvin. Mut jos oikein hyvää laatua hakee, niin sit ne Diamondit.

  Minkä kokoisia Superdryn mallikappaleet oli? Meille tarvittais jotain 140-150 ja naisten XS on jollain merkeillä niin pieni.

  Violette

  VastaaPoista
 8. Sanna, sama fiilis mulla, ei mitään pakko saada. Vaikka niinhän se aina on. Se hammasharja oli aika paljon edullisempi kuin normina...

  Anni, tuntuu kaikilla olevan sama fiilis. Herkussa kävin tänäänkin. Ai se rekki? Se oli se Mopin untsikkarekki. Joo, hävettää ja paljon, kun niitä entisiäkin on. Ja se uudenkarhea PJS. Emmä tajua mikä muhun meni, hulluus. Mutta takki on hyvännäköinen. Ja seliseli... Ei puhuta siitä enää.

  Ano, juu, nuo hullareiden trikoot ei ole ihan tasalaatuisia:(.

  Violette, kuten yllä kirjoitin, tuntuu olevan yleinen fiilis.

  Kiva, että pannu on ollut toimiva, se oli kyllä mies, joka sitä kehui, mä vaan levitin sanaa. Ja Annikin on siihen tyytyväinen, sillä on sentään jotain kompetenssia asiaan;).

  Superdryt olivat S-kokoa.

  VastaaPoista
 9. Mä ymmärrän, se takki oli todella kiva, löysin yhden jostain muiden takkien rekistä, mutta oli liian kapea mulle.

  VastaaPoista
 10. Kävin tänään ja vähän sama fiilis kuin muillakin näköjään, ei mitään suurta huumaa tai hullaantumista. Näytekappaleiden rekistä Gantin ja TH:n neuleet, Biothermin dödöt, Guerlainin silmäpussivoide jne. Mies oli tehnyt itselleen hyvät hankinnat jo keskiviikkona.

  Mites se flunssa?

  VastaaPoista
 11. Anni, joo onhan se kiva. Ja hyvännäköinen päällä. Jos siis sellaista sattuisi tarvitsemaan;)

  Jassu, se on tulossa. Vetäisin kaapista löytyneet Inkan vanhat (ei siis viimeinen käyttöpäivä - vanhat, vaan joskus viime talvena saadut) mysiinit nuppiin ja taas jaksaa hetken. Mä olen hirmu itseohjautuva:)

  VastaaPoista