maanantai 17. lokakuuta 2011

Kuvittelin olevani


kovinkin tyylikäs.


Mutta onnistuinkin näyttämään kuusikymppiseltä johdon assarilta.
Miksasin kahden eri jakkupuvun ylä- ja alaosia.
Vaihtelun vuoksi.
Eivät sitten mittasuhteet menneet ihan kohdilleen.

Hävettää vieläkin. Miksei kukaan sanonut mitään?

Viime viikolla oli kansallinen epäonnistumisen päivä.
Tämä blogi voisi elää pelkästään allekirjoittaneen mokista.

7 kommenttia:

 1. En usko! Näyttää oikein tyylikkäältä kolmekymppiseltä :)

  VastaaPoista
 2. Olisin onnellinen jos onnistuisin näyttämään tuolta.

  Itselleni kävi samanlainen moka jokin aika sitten; yhdistin kahden eri jakkupuvun housut ja bleiserin eivätkä sopineet yhteen. Näytin entistä leveämmältä ja koko tärkeä työpäivä meni ihan pieleen.

  VastaaPoista
 3. No höpö höpö. Ei tuolla rungolla eikä vaatteissakaan mitään vikaa ole.

  Mutta mikä mua kiinnostaa enemmän on se, että mikäs tuo ihana huivi on!?

  VastaaPoista
 4. Aarre, nelikymppinenkin riittäisi:)

  Ano, väärät vaatteet voivat niiin pilata kokonaisen päivän.

  Jassu, kyllä nuo oikeasti aika dorkilta yhdessä näyttävät. Huivi on stylesnobin, aika monessa dagenskuvassa vilahtanut. Materiaali on aivan ihanan pehmeää. Löytyy muissakin sävyissä.

  VastaaPoista
 5. Nina Sä näytät tuossa kuvassa tosi hyvältä ja tyylikkäältä!!! Toki oma fiilis on tärkeintä ja livenä kankaat voivat näyttää erilaisilta, etteivät sovikaan yhteen.

  Minusta helpointa on yhdistää jakkupuvun takki johonkin mekkoon. Silloin harvemmin menee metsään. Mustaan silkkimekkooni sopi jopa paksukankainen mustanharmaa jakku, joka jakkuun kuuluvien housujen kanssa on taas jotenkin liian rustiikkinen!? Siinä puvussa mulla on pelleolo. :)

  Ja tuosta työlookista vielä, niin monesti olen ihmetellyt dagens -vaatteitasi, en tarkoita mitenkään pahalla, mutta ne ovat kovin rentoja. En voisi kuvitella meneväni samoissa omaan työhöni. Vaikka en myöskään pukeudu mummosti.

  Finette

  VastaaPoista
 6. F, saattaahan nuo epätarkat kuvat huijata;)

  Ja noissa dagens-kuvissa en taida muutamaa poikkeusta lukuunottamatta olla duunivaatteissa, aamulla en tosiaankaan ehdi mitään kuvata, enkä kyllä suoraan duunin jälkeenkään. Rentous voi johtua siitä. Tai mun rennosta luonteesta.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä bloginpitäjä on oikeassa, asun mittasuhteet ovat pielessä(lähinnä jakun malli ja pituus suhteessa mekon malliin), eikä rento puuvillahuivi oikein sekään sovi kokonaisuuteen - siis siitä huolimatta että malli on hoikka ja pitkähkö. ;)

  VastaaPoista