maanantai 17. lokakuuta 2011

Cube Co.

Ostin Luksulle jo viime keväänä muutaman Cube Co. vaatteen. Tämä on Stockalla myytävä edullinen, isommille pojille suunnattu merkki, kuten pienemmillä Bogi ja tytöillä Global Girl. Olin hieman skeptinen, Bogin trikoot ovat kokemukseni mukaan  täyttä kuraa, Global Girlin vaatteissa on ollut sekä hittejä että huteja.


Nämä Cubet ovat olleet hittejä. Paitaa on pidetty ja pesty useamman kerran, eikä pinta ole mennyt miksikään, samoin saumat ovat pysyneet suorassa. Näitä voisi ostaa enemmänkin, jos silmää miellyttäviä kuoseja osuu vastaan. Se saattaakin olla haastavampaaJ.


Toinen halvempi merkki on samalle kohderyhmälle tarkoitettu Outfitters Nation (kuuluu samaan konserniin Name Itin, Onlyn ja kumppaneiden kanssa).  Muutamat farkut ovat olleet käytössä ja ajaneet hyvin asiansa. Samoin päässä oleva pipo on kestänyt muutaman pesun venymättä. Paitoja en ole vielä kokeillut, mutta ehkä rohkaistun asian suhteen. Onko kenelläkään kokemusta merkin trikoopaidoista?

2 kommenttia:

  1. Cubea on eksynyt tännekin. Ja hyväksi havaittu. Löytyi vuorillisia housuja, joissa resorivyötärö. Ovat mukavat. Näin väitetään. Tsekkaan uudelleenkin. Outfitterskiäkin on. Cube parempi.

    VastaaPoista
  2. Joo, oikein hämmentävän hyvä kokemus tuo Cube. Pitää kokeilla niitä housuja, onko vyötärö millainen, leveä, kapea, säädettävissä?

    VastaaPoista