tiistai 11. lokakuuta 2011

Mikä lähtee, mikä jää?

Niitä on kolme. Mustaa ja puolipitkää. Jonkun pitää lähteä.Uusin Mop, Hullareiden (melkein) ainoa ostos.
Tykkään. Väri ei itse asiassa ole ihan musta
vaan Black Coffee.


Joutsenen perusuntuva.
Tähän kuuluu vyökin (jota en koskaan käytä).
Varmasti laadukkaampi kuin Mop,
mutta niin tylsä.
Tämä päällä on aika monta hetkeä
kylmässä kuplassa seisty.


Italialainen cby.
Näistä tyylikkäin, tämä varmasti jää.
Käy virallisempaankin menoon silloin,
kun villakangastakilla ei pärjää.
Tähänkin kuuluu vyö.
Kuva taas on mitä on,
mutta jos puolipitkä untuvatakki voi olla naisellinen,
niin tämä on sitä.

Paremman kuvan takeista saisi, jos ne olisivat päälläni, mutta tähän hätään henkariversioina.

Kuka lähtee, ketkä jää? Mä olen taipumassa siihen, että palautan tuon hullareiden takin. Mutta kun en haluaisi luopua siitäkään. Kaappitilat ovat kuitenkin rajalliset, enkä ole tämän huushollin ainoa asukas. Eivätkä nämä ainoita takkejani.

22 kommenttia:

 1. Hmm... jos laadussa ei ole ihan mieletöntä eroa, niin minä voisin laittaa sen Joutsenen menemään. On nimittäin tyylillisesti aika lähellä tuota alinta.

  VastaaPoista
 2. Joutsen pihalle! Ekassa takissa iso plussa kaikki noi taskut ja viimeinen on vaan kertakaikkiaan niin tyylikäs:)

  VastaaPoista
 3. Jassu, on niiden laadussa varmasti eroa Joutsenen hyväksi, mutta tuo Joutsen on niin tylsä.

  Ja cby ja joutsen ovat ihan eri planeetalta, vaikka kuvassa näyttävätkin samalta. Joutsen on sellainen perinteinen michelinukko-malli, kun taas cby on huomattavasti kevyempi (kuitenkin yhtä lämmin) ja muutenkin fiksumman oloinen. Mop ja joutsen ovat siis enemmän samaa sarjaa, vaikka mop ei läheskään niin tylsä kuin joutsen. Äh, tämä on vaikeeta...

  Mutta mielipiteitä kiitos:)

  VastaaPoista
 4. Niinu, tähän se taitaa mennä:)

  VastaaPoista
 5. Joutsen veke. On jo palveluksensa suorittanut, eikö? Ja missä on muuten se Parajumpers??

  VastaaPoista
 6. Tiksu, Joutsen ei itse asiassa ole kuin reilun vuoden vanha, mutta viime talvena kentän laidalla pidetty.

  PJS, ei ole musta, se ei pääse tähän arvontaan:)

  VastaaPoista
 7. Se on jo vanaha, vuojen! Ja siis tuo toinen lauseesi paljasti, että ostit sen sittenkin ;)!! Minä vieläkin arvon...

  VastaaPoista
 8. Shit. Emmä tuollaista ole kirjoittanut. Joku on kaapannut mun käyttäjätilin. Ja vaikka ehkä olisinkin saattanut, niin suuresti epäilen, että näen sen vain peräkammarin kuningattaren päällä. (Ja mä en siis ole se peräkammarin mimmi, mulla on piian huone.)

  VastaaPoista
 9. Vaikeeta, moppi on tosi kiva mutta helpoimmin ulkoistettavissa kun voi vaan palauttaa kauppaan. Mut siis kivoja kaikki, tuo viimeinen vaikuttaa sellaiselta kuin se laurelin takki hullareilla, mullakin saattais olla joskus tuollaiselle tarvetta jos nää talvet rupeaa olemaan niin kylmiä kun taas väitetään.

  VastaaPoista
 10. Näiden kuvien perusteella minäkin heittäisin Joutsenen ulos.

  VastaaPoista
 11. Äh, pidät ne kaikki! Ei tässä muu auta :-D
  Ja eikö se peräkammarin kuninkaallinen voisi jeesata niin, että nuo kaikki pääsevät säännöllisesti ulkoilemaan!?

  VastaaPoista
 12. Joutsen pihalle, tuo MOP on tosi kivan näkönen :)

  (tai sitten pidät kaikki... ainahan sitä takkeja tarvitsee)

  Rose

  VastaaPoista
 13. Mä pitäisin kaikki! Toi moppi kyllä iskee eniten eli pitäisin sen. Itselläni on Joutsen ja pari edullisempaa untsikkaa ja kyllä mä ne kaikki tarvitsen vaikka eivät olekaan ainoita takkeja talveen. Mä ostaisin lisää kaappeja.
  T: Nitta

  VastaaPoista
 14. pitäisin kaikki ei tainnut olla vaihtoehtona...
  mop pois.

  VastaaPoista
 15. Vaikeita kyselet... missäs se Everest on? Vai onko se eri sarjaa? Mä itse mietin, että laitanko kaksi joutsenen takkia pois ja pidän everestin vai pidänkö kaikki, mutten ehdi kaikkia käyttää.
  MOP olis varmaan helpointa saada pois käsistä, toisaalta Joutsen menis varmaan hyvin just nyt Huutiksessa. Joo ei tullut sitten viisasta vastausta täältä. Tuo alin on tosi tyylikäs, sen ainaski pidät. Tai jos pidät kaikki, niin annat kuningattaren lainaa Mopin takkia joskus. Huom. paino sanalla LAINAA.

  Katri anosti, kun en pääse kirjautumaan

  VastaaPoista
 16. Jos jostain on pakko luopua, niin kyllä mun ääni tuolle Joutsenelle menee. Tosin eikös teillä ole toinenkin naisten takkien kuluttaja, joten onko pakko luopua. Tiedän että takkien säilytyksen osalta tila on rajallinen. Meillä eteisen takkiongelma ratkaistiin uudella kaapilla (37 syvä, tarpeeksi leveä), jokaisella perheenjäsenellä on kaksi ulosvedettävää henkaritankoa kaapissa (puolipituisille takeille). Välikausina tekee tiukkaa, mutta muuten on selvitty. Tsemppiä takkipohdintaan!
  S
  p.s. Onnittelut sekä vuosien karttumisesta että saavutuksesta

  VastaaPoista
 17. Anni, juu se mopin palautus olisi kaikista helpoin. Ja tuosta cby:sta en aikonutkaan luopua, se on ollut kolme vuotta käytössä ja edelleen erittäin ajankohtainen.

  Sanna, vähän käy jo sääliksi joutsen-parkaa, kaikki haluavat siitä eroon.

  Jassu, luetko sä ollenkaan mitä mä krjoitan? "Pidä kaikki" -arpa ei ole käytössä. Tuokin kävi mielessä, mutta kuninkaallisella on omat palttoot, joita se ulkoiluttaa.

  Rose, lue kommenttini Sannalle ja Jassulle;).

  Nitta, edelleen, "pidä kaikki" ei ole valinta. En halua lisää kaappeja, koska niihin mahtuu lisää kamaa. Ja me en tykkää siitä.

  Ano, vihdoin joku, joka on lukenut mun tekstin:)

  Katri, Everest on hänen kuninkaallisen korkeutensa, ei mun. Tuo on käynyt mielessä, mutta se ei lisää kaappitilaa.

  S, on meillä, mutta sillä on omat takit. Lisäkaappi ei ole vaihtoehto, koska jos sille tielle lähdetään, niin se on loputon suo. Kiitos:)

  VastaaPoista
 18. Täältä susirajalta ääni Joutsenelle! Ja palautukseen MOP. Nuo päällitaskut tekevät siitä vähän halvan oloisen - siis minun mielestäni vain.

  Itsellä on tällä hetkellä kaapissa kolme Joutsenta - en voisi elää täällä yhtään talvea ilman!

  VastaaPoista
 19. Aijuliini, no just tuota mä haen mutten osaa pukea sanoiksi. Ei siis nuo taskut itsessään häiritse, mutta jokin tuossa mopissa tökkii, on siis halvemman oloinen. No kyllähän se melkein puolet halvempi onkin kuin kaksi muuta, että sillähän se selittyy:) Mutta Joutsen on silti tylsä. Blaah, täytyy vetää henkeä ja funtsia.

  VastaaPoista
 20. miksi sä sitten ostit sen jos olet tiesti että se on huonolaatuinen? ja kuinka monta takkia sä sitten tarvitset? ihme porukkaa, täällä on ihan normaalia että jengillä on viisi samanlaista takkiaa.joo pidä ne kaikki ettet palele.

  VastaaPoista
 21. Ano, pointti on juuri siinä etten tarvitse. Tai voisinhan mä tosiaan kokeilla rykäistä vaikka ne kaikki päälleikkäin jos oikein vilu tulee.

  Mä en tiennyt (enkä väitä sitä nytkään, vaan peilaan noihin verrokkeihin), että se on huonolaatuinen. Mulla on ollut Mopin takkeja ennenkin, eikä laadussa mitään moitittavaa, tämän kyseisen yksilön suhteen olen epävarma, siitä tämä postaus. Kelpaako?

  VastaaPoista
 22. Mun mielestäni toi Joutsen näyttää kuvassa ihan kivalta, ja toi MOP selkeästi tylsemmältä. Ja helpompihan se on tosiaan sinne Stockalle kipaista kuin alkaa tuota Joutsenta myydä ;)

  VastaaPoista