tiistai 13. huhtikuuta 2010

Tummaa ja turvallista

Kovin on tummaa, meidän kevät taas. Ticketin harmaata tähteä. Tykkään takin mallista, on se lyhyempi pusakkamalli, enemmän Luksun tyylinen. Ticketille pitää antaa kredittiä housuista, materiaali on vaihtunut "tuulipukukankaasta" hieman kestävämpään versioon.
Meillähän on Popin ruututakkikin, taisi olla hutiostos, ei vaan ole meidän näköinen. On liian...ruudullinen. Olisi vaan pitänyt ostaa se vihreä. Luksulla on ollut ne kaksi aikaisempaakin vihreää, miksei kolmattakin?

14 kommenttia:

 1. Tykkään ja malli vaikuttaa mainiolta sporttiselle pojalle!

  VastaaPoista
 2. Tähän ei oo kyllä mitään lisättävää, totta puhut;-) jos saan näin sanoa. Nyt on kyllä niin teidän näköinen setti, jotta.

  Ruudullinen on aina ruudullinen, siitä joko tykkää tai sitten ei;-) myy pois ja hae vihreä tilalle!

  VastaaPoista
 3. Anni, niin minustakin. Olisihan sitä maailma täynnä kivoja vaatteita mutta pitää ottaa se lapsen luonnekin huomioon.

  Aamunkukka, ihan oikeassa olet. Luksuhan se itse valitsi, mutta rehellisyyden nimissä, herralle on aivan tuon taivaallisen sama mitä kuosia on päällä. Näin taidan tehdä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Olisin Nellillekin ottanut Ticketiltä mieluummin tähtitakin sen mustan kukkatakin sijaan, jos vaan olisi ollut valkoisilla eikä vaaleansinisillä tähdillä. Ihan tyhmää, että sellaisen versio oli vain niissä kuravaatteissa.

  Ja samalla linjalla täälläkin. Joskus tulee hutiostoksia ja sitten ne vaan laitetaan ripeästi kiertoon.

  VastaaPoista
 5. Tuo setti voisi hyvin olla meilläkin.

  Vähän synkkä joo, mutta silti.

  VastaaPoista
 6. Aika magee setti ;)
  Mihin asti muuten tuota pusakkamallin takkia oli?

  VastaaPoista
 7. Väri on vähän synkkä mutta tämän värisiksi ne kuteet menee kuitenkin.

  Anana, se keltainen pipo puuttuu;) Ja olisi teidänkin kokoa, minusta enemmän "isojen" poikien malli.

  VastaaPoista
 8. Tuo setti saattaisi olla tarpeeksi synkkä meidän 10v:llekin.

  Mistä tuon mallisen takin löytää?? Ja vieläpä koossa 146-152..?

  mami75

  VastaaPoista
 9. Nina, toi laps on niin ruoko et sil roikkuu housut aina polvissa eli takin on pakko olla vähän pidempi :D Vaikka toi setti on tumma ni musta se ei oo yhtään synkkä, vaan enemmän sellanen älyttömän asiallinen -ite tykkään kyllä tosi paljon.
  Ja joo pipoja, käys kattoo cittarista onks siellä vielä sellasia liki neonkeltasia pipoja ;) (oikeesti mun piti tehä pompullekin toinen ite mutta tuli sellainen neulonnan suvanto-vaihe -eli ei napeksi =D)

  VastaaPoista
 10. Stylet. Mä en ole vielä päättänyt pidänkö Niklakselle hankitusta sinisestä Ticketin tähtitakista, poika kyllä itse pitää. tuohon pitää vaan hankkia housut vielä, lahjakas lapsi sai syksyllä käyttöön otetut PO.P:n housut nyt reijitettyä:(

  VastaaPoista
 11. Niin ja lisään vielä, laita takki kiertoon, jos ei ole teidän oloinen. Ja kiitos housuvinkistä, pitääkin katsastaa siniset tuon takin kanssa, jos se meille nyt jää.

  VastaaPoista
 12. Minkä koon valitsit Ticketin pöksyistä ja minkä pituinen teidän nuori herra on?

  VastaaPoista
 13. Tuota takkia saa ihan 152 cm:ään asti, tai ainakin sai. Pikkuväestä taisin ostaa, en valitettavastimuista mallin nimeä. Kannattaa soittaa ja kysyä onko sitä vielä. Samaa mallia on olemassa ilman tähtiäkin mutta en muista missä.

  Meidän takki on kokoa 128 cm, vertasin kokoon 134 ja hihojen pituudessa ei ole eroa, vain leveydessä ja hieman pituudessakin. Tuo malli ei ole ehkä paras mahdollinen ihan ruipelolle. Luksu on hoikka mutta harteikas ja hänelle malli sopii hyvin.

  Housuja ostin kahdet, 122 cm menee nyt keväällä, 128 syksyksi. Ja Luksu on siis n. 128 cm. Vertailun vuoksi: Popin setti on kokoa 134 cm.

  Katri, voi ei:( Meillä on nuo uudet Ticketit pysyneet ehjänä jo kokonaisen viikon (se edellinen materiaali taisi pysyä ehjänä tunnin ajan:).

  VastaaPoista