sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Eva Denmark

Tämäkin postaus menee keittiön puolelle, sehän on välineurheilua parhaimmillaan, ainakin kaltaiselleni suurenmoiselle kokille.

Mä tein muutama kuukausi sitten oivalluksen. Olin siis nähnyt mutten tajunnut näkemääni. Olen suuri Eva Solo -fani, keittiöstä löytyy kaikkea munakellosta ja tiskiharjasta lähtien.
Se oivallus. Eva Solo ei ole pelkästään Eva Solo, sehän on myös Eva ja Eva Trio. Siis Eva Denmark.

Ja tuosta Trio sarjasta löytyi jotain mitä olen pitkään etsinyt, pasta-/salaattilautaset.Meillä ei ole isoja syviä valkoisia lautasia, on siis epävalkoisia keittolautasia, mutta ei näitä. Nämä olisi juuri hyvät. Olen harkinnut myös Arabian Omaa ja V&B:n Home Elementsia mutta ne eivät ole ihan sitä mitä haen. Casa Stockmannilta löytyisi juuri sopivan näköiset mutta pinnoite ei kestä.

Formverkista ainakin saa.

12 kommenttia:

 1. Kaunis lautanen, juuri mun makuun - tosin luulin sitä Arabian Omaksi.
  Jäi kaivelemaan kun kuukausia sitten olin Espoon Iittalan myymälän remonttimyynnissä ja Omat olivat -70% ja niitä olisi vielä ollut reilusti, joillakin oli vinoja pinoja syviä lautasia sylissään, ihan kuin olisivat ravintolaa varten tarvinneet. En ymmärrä miksen ostanut niitä, en ymmärrä, en....huoh.

  VastaaPoista
 2. Ketähän pitäisi kiittää siitä, että olen tänne joskus eksynyt. Tekemättömiä töitä? Tämä on pelkkää( ajan) säästöä. Tusen Tack!

  Just hakusessa uusi monikäyttöinen astiasto. Ei ole enää. OMA! Se on siinä. Ykköskriteerinä tällä kertaa kotimaisuus.

  Eva on ihana ;) Solona ja Triona.

  VastaaPoista
 3. Tykkään Omasta ja tykkään Evasta. Meillä tosin ei ole kuin yrttipurkki mutta se onkin sitten ollut ahkerassa käytössä :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään Evasta:).

  Olen täällä taas useasti viime aikoina käynyt viihtymässä, vaikka en ole kommenttia ehtinyt jättää (sehän vie kuitenkin useita sekuntteja..).

  VastaaPoista
 5. Oma on täällä suosikki. Odotan malttamattomana sarjan grafiitin harmaita kulhoja piristämään meidän mustaa keittiötä...

  VastaaPoista
 6. Kyllä mä taidan kuitenkin kallistua Omaan. Ihan kotimaisuuden ja saatavuuden takia. Pitäähän sitä kotiinpäin vetää.

  Gloria, ne lautaspinot voi olla hyvinkin menossa johonkin ravintolaan, aika monessa ravintolassa on Oma käytössä.

  Viidenäiti, on ilo olla avuksi:)

  Miia, meilläkin on se yrttipurkki. Ei oikein toimi. Sitä vettä pitäisi lisäillä säännöllisesti, eikö ole itsestään täyttyvää versiota?;)

  Nina

  VastaaPoista
 7. Jaa, nyt ne tuli kaikki kommentit...

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Tanja, kiva kun käyt viihtymässä:)

  Osmanthus, harmaata, milloin? Mä olen kyllä valkoisen ystävä mutta ei harmaakaan paha ole;)

  VastaaPoista
 10. Vaalean harmaatahan on, mutta grafiitin harmaan tulo tuntuu kestävän. Stokkalla näkivät koneelta jo hinnankin, mutta itse tuotteet eivät olleet materialisoituneet hyllyihin.

  VastaaPoista
 11. Siis kirkkaaseen purkkiin jotain ja valkoiseen jotain toista. Näin toimii hyvin :D

  VastaaPoista
 12. Osmanthus, kävin katsomassa niitä lautasia tuossa lähikaupassa (siis tehtaanmyymällässä) sanoivat, että toukokuun aikana pitäisi tulla.

  Miia, toimii toimii, jos toimii...;)

  VastaaPoista