lauantai 10. huhtikuuta 2010

Paistaa

Tänään oli aivan ihanan keväinen ilma. Aurinkokin paistoi kivasti suoraan silmiin. Stockalta löytyi Bantzeja myös isommille pojille.Mulla on itselläni ongelma. Nämä RL:n aurinkolasit istuu mulle tosi hyvin, mutta en tykkää tuosta isosta tekstistä. Hiuksilla ne saa piiloon mutta sitten ei voi pitää hiuksia kiinni.Täytyy mennä kyökin puolelle, vieraita tulossa. Siirrän Herkun pöperöt omiin tarjoiluastioihin ja teeskentelen, että olen väsännyt ne itse. Ja vieraat teeskentelevät etteivät tiedä.

4 kommenttia:

 1. Saako tuota tekstiä arskoista raaputettua pois?
  Joo mulla on sama tapa noiden Herkun eväiden kanssa ja kukaan ei kehtaa sanoa mitään muuta kuin kehua kokkaustaitojani:)

  VastaaPoista
 2. Toi onkin muuten hyvä, herkun kautta omiin astioihin, ne herkut siis. Just fesessä tunnustin julkisesti olevani surkea kokki, ja kaverit innostuivat kilvan kertomaan mitä mä oon keittiössä mokannut.. menisköhän ne lankaan jos tekisin "Ninat"? ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla sama ongelma silmälasien kanssa, eikä sitä tekstiä saa mitenkään piiloon. Miten ihmeessä meninkin sellaiset hankkimaan???

  Mäkin olen jo elävä legenda kokkaustaidottomuuteni kanssa. Paras ehkä kun ystäväperhe lapsineen tuli kylään ja aloin kuorimaan heille perunoita.. Sinne jäi vieraat lapsia vahtimaan, kun lähdin liimauttamaan sormenpäätä takaisin kiinni... :-D

  VastaaPoista
 4. Katri, ei saa raaputettua mutta jos mustalla tussilla vetäisi päälle, niin olisi huomaamattomampi. Tai sitten ei:)

  Tyttönukke, kannattaa kokeilla, osaan uppoaa, osaan ei;)

  Jassu, sanopa se. Mäkin tiesin jo ostaessa, että teksti häiritsee, mutta ostin silti. Fiksu minä.

  VastaaPoista