tiistai 13. huhtikuuta 2010

HELSINKI FASHION STOCK SALESKUTSU

HELSINKI FASHION STOCK SALES
SEASON 2

PE-LA 16.-17.4.2010 VANHALLA YLIOPPILASTALOLLA
PE KLO 11-19 & LA KLO 10-18

Helsinki Fashion Stock Sales käynnistyy taas! Lumi on 14 -konseptiliikkeen ja Olivia -lehden järjestämä muotitapahtuma kerää yhteen lähes 40 suunnittelijaa ja muotiliikettä Vanhan ylioppilastalon juhlasaliin, huhtikuun 16.-17.päivä.

Tule ja shoppaile loistavissa puitteissa pääkaupungin sydämessä ja tee upeita löytöjä - valikoimissa on tämän hetken kiinnostavimpien nimien vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja edullisin hinnoin. Uusien mallistojen lisäksi löydät myös yksittäis- ja mallikappaleita sekä edelliskausien helmiä.
Helsinki Fashion Stock Sales -tapahtumaan osallistuvat:
Design Shop Outlet, Miranda Lingerie,Tiia Vanhatapio, Camilla Mikama, Mirkka Metsola, Makia Clothing, Subremebeing, Minna Parikka, 2 or+ by Yat, Bisquit Stash, Sanna Rinne, KoneHelsinki, Chao & Eero, Superyellow, Kooky Gems, Lumi on 14, Arela Lizza, St. Vacant, Havaianas, TitiMadam, She Rocks, My o My, Urban A, Björkvin, Kirsi Lille, Puoti.fi, Minimo, Goodis, Noolan, Mhann, Riivari, Nekku, Asuna, Piriste, CTRL, Uman, Muru, Jolier, Liike, Lumi. ym.

Tervetuloa. Tapahtamaan on vapaa pääsy. Varaathan mukaan käteistä.

Tämä tipahti spostiin. Menkää jos keltaisilta päiviltä joudatte:)

3 kommenttia:

 1. Minä just mietin pitäisikö postata tästä, mutta tässähän tämä tuli.

  Menen jos ehdin.

  VastaaPoista
 2. Ooh. Suunnitelmissa olikin sinne keltasille suunnata juurikin perjantaina. Tästä voi seurata pahoja likviditeettiongelmia!

  VastaaPoista
 3. Kävin viime vuonna ja mahtavan rintakorun löysin, perjantaina ollaan vaan jo muilla mailla illalla, mut jos "lounaalle"..

  VastaaPoista