keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Tasapainotusta

En varsinaisesti ole mikään tunnettu luomuihminen tai luonnonkosmetiikan heavyuser mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tai toinen.

Kylmä talvi teki tehtävänsä mun iholle, kannoin kaupasta erilaisia voiteita nuutuneeseen naamaani. Mikään ei oikein tuntunut auttavan, iho oli ihan epätasapainossa vaikka mitä tein.

Painelin sitten epätoivoissani luomukemppariosastolla ja ystävällinen myyjä suositteli Dr. Hauschkan tuotteita ihon kosteustasapainon palauttamiseen. Kilttinä kuluttajana ostin koko setin. Ja kuuntelin käyttöohjeet. Noudatinkin niitä, vaikka se haju välillä puistatti.
Toimi. Iho oli kahden viikon kuurin jälkeen taas kuosissa.

Olen palannut takaisiin synteettisiin tuotteisiin, mutta nyt tiedän mitä seuraavan kriisin tullessa tehdä.

5 kommenttia:

 1. Olenkin aina miettinyt, että millaisiahan nuo Hauschkan aineet ovat. Moni ulkomainen julkkishan niitä ylistää.

  Oliko niitä siis eri ihotyypeille vai käyttääkö kaikki samoja rasvoja? Millainen se haju oikein oli, joku yrttinenkö?

  VastaaPoista
 2. Mun käsittääkseni ihokuureissa on tiettyyn ongelmaan tietty aine, ei ihotyypin mukaan. Voin ihan yhtä hyvin olla väärässä;)

  Haju ei ole niinkään yrttinen, vaan miten sen nyt sanoisi... Olin kutsumassa putkimiestä paikalle kun luulin, että kylppärin putket on tukossa. Että sellainen. Tämä haju tulee nimenomaan siitä puhdistusvoiteesta, muiden tuotteiden döfis ei ole niin pistävä.

  VastaaPoista
 3. Voi apua, ai niin paha haju? Eipä ihme,että palasit vanhoihin rasvoihin takaisin;-) No, leikki sikseen, pääasia että sait kasvot kuntoon. Käytitkö siis kahdessa viikossa putelit tyhjiksi?

  VastaaPoista
 4. Hajut! Yök. Monessa luonnonmukaisessa tuotteessa todella puistattavia. Hyvä, että iho kiitti- karmeata olisi ollut kärsiä turhaan... koko perheen :) Jostain kylkiäisenä saan "aina" ruusuvoiteen ja sitruunaöljyn. Ihan ok. Kai. Sivelen käsiin ja sääriin jos meinaavat vanheta ennen aikojaan ;) Ja lapsilla on tohtorin huulirasvat.

  VastaaPoista
 5. Se puhdistusvoiteen haju on aika puistattava, mutta toimi.

  En käyttänyt puteleita tyhjäksi, kahden viikon kuurissa käytin vain ne hoitonesteampullit kokonaan.

  VastaaPoista