tiistai 6. huhtikuuta 2010

Tennarit

Luksulle Zarasta tennarit ja haaremihousut. Tai baggy-malliset verkkarit. Tjsp.

Nämä on meidän talouden ekat "vaateketju"kengät. Katotaan miten käy, suhtaudun skeptisesti niiden ergonomiaan. Toisaalta ei ne Conversetkaan sen kummemmat ole lestiltään. Kengissä on vetoketju takana pukemisen helpottamiseksi. "Noihan on valmiiksi hajalla", totesi M.
Ja sitten. Tsadaa. Tässä esimerkki elävästä elämästä. Mä EN osaa ottaa kuvia. Kyllä nuo housut roikkuu, niinhän niiden kuuluukin, mutta ei ne nyt oikeasti näytä siltä, että lapsella olisi löysät housuissa. Etupuolella. On mulla vastuuvakuutus, jos kyseinen ketju nostaa jonkin syytteen loukkaavan kuvamateriaalin käytöstä.

Mä olen ihan mahtavan hyvä. Onko jollain kesähäät tulossa? Tarvitaanko kuvaajaa? Mä voin tulla. Yksikään känninen häävieras ei taatusti pysty yhtä laadukkaaseen lopputulokseen. Otan oman kameran mukaan. Ruokapalkalla. Nimeä vaan alle listaan.

16 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä! Kaksi nimeä jo listassa. Mukaan vaan ujommatkin.

  Kameran akku on laturissa ja lomarahat vaihdettu vapaaksi, joten ehdin useampiinkin karkeloihin.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä noiden Zarojen Ja Conversejen ergonomiasta tai lähinnä sen puutteesta. Kesän jälkeen nähdään, pilattiinko lastemme jalat. Parasta olisi juosta paljain jaloin koko kesä.

  Ei ole tullut yhtään hääkutsua kesäksi ja itsekin olen jo naimisissa, mutta kai sitä voi kuvaaja jossain muissakin bileissä olla... pitää vähän miettiä. Mä varaan sut ainakin vapuksi ja juhannukseksi. Mä kato arvostan taiteellisuutta.

  VastaaPoista
 3. Mä taas repesin, sun kolumneja ois aivan mahtavaa lukea!

  VastaaPoista
 4. Mä vinkkaan miehen siskolle, sillä on häät :)

  Kivat kengät, pitäisköhän meidän junnut noita...

  VastaaPoista
 5. Can't touch this! :-D :-D :-D

  http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8&feature=related

  VastaaPoista
 6. Nina, Tanja ja muut Dieselin sohvasta innostuneet. Bea on blogannut siitä, http://beyondcontemporary.blogspot.com/2010/03/diesel-moroso-ihana-sohva.html
  Ainakin kokotiedot selviää.

  VastaaPoista
 7. Edellinen kuuluis siis aikaisempaan postaukseen, mut laitoin nyt sitten tähän...

  VastaaPoista
 8. Kiitos Violette, ilmeisesti siis maksaa kuutisen tonnia. En todellakaan aio investoida sohvaan tuota hintaa näiden possujen kanssa .yh, saako itkeä?

  Loistavaa Nina, sun pirteyteen voi aina luottaa :) Täytyy miettiä tarvittaisko me kuvaajaa jonnekin. Tai voitaisko toteuttaa yhdessä sellainen produktio että kuvataan sama asia ja laitetaan kuvat vierekkäin? Oikeasti tuo kuva ei ole huono, ei tuollaisia vaatteita ole iukeasti helppo kuvata niin että kuva näyttäisy hyvälle ja vaate, tuskin itsekään olisin pystynyt parempaan :)

  VastaaPoista
 9. Hienot byysat, meillä nuorempi tykkäisi varmasti, täytyy tsekata - vanhemmalla on jo parit tuollaiset.

  Ja kiitos, me ei tarvita kuvaajaa, koska yhtä tasokkaita kuvaajia perheestä löytyy jo neljä kappaletta ; ).

  VastaaPoista
 10. Reps, meidän teini käyttää Niken verkkareita niin, että ne roikkuu just noin eli ei tartte myöhemmin edes investoida haaremihousuihin:) ja housujen värikään ei enää ole musta, vaikka parisen viikkoa sitten ostettu.

  Hei, meillä on ristiäiset kesällä, tehän voisitte ananan kanssa tulla kuvaamaan ja voitas just tehdä sellainen kuvakollaasi sotkettuna mun mestariotoksilla:)

  VastaaPoista
 11. :))) Sä oot huippuhauska!

  Mutta opit kuvaamaankin, kun tarpeeksi harjoittelet (Ekaks osta parempi kamera - kyllä, kannatan välineurheilua!). Ja koska minäkin opin. Olin todella toivoton kuvaaja. Yritin joskus kuvaa omia lempparivaatteitani, niin ne näytti kaikki kuvissa ryttykasoilta, vaikka ainuttakaan ryppyä ei IRL ollut. Hmm... :D Ja sitten kuvankäsittelyohjelma käyttöön.

  Anyway, mageet byysat ja Zaran kengät on yleensä ihan yes. Kokemusta on. Sen vähän, mitä niillä on kävelty, on käyneet. Sitäpaitsi ne on meidän jalkoihin sopivaa lestiä.

  Nauraen,
  F

  VastaaPoista
 12. Kiitos vaan kannustuksesta kaikille tasapuolisesti:)

  VastaaPoista
 13. Kuinka pitkä Luksu on? Eli minkä kokoiset pökät ostit? Entä missä koossa po.pin kuoritakki? Kiitän.

  VastaaPoista
 14. Luksu on n. 128 cm (vuosi sitten neuvolassa 125 cm). Pökät on kokoa 128 cm (7-8 v.). Popin kuoritakki on 134 cm. Käytössä myös Popin softshell 128 cm (se ei mene enää montaa senttiä). Ole hyvä:)

  VastaaPoista