maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kevyempää takkia

Mäkin uskaltauduin vaihtamaan villakangastakit kevyempiin versioihin.

Takki Filipan. Tosi hyvin istuva malli, kuvissa se ei valitettavasti näy. Kun en osaa.


Mä yritin ihan oikeasti, nuo on ne parhaat kuvat. En vaan osaa.


Jalassa tänään Clarksit, vähän erilainen malli. Nämäkin jo pari vuotta vanhaa mallistoa. Huomaatteko muuten, että ne on mulle isot, jalka palautui takaisin alkuperäiseen kokoonsa viitisen vuotta synnytyksen jälkeen.

9 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta viimeisestä lauseesta. Kiitos. Ja kiitos blogistasi. Vaikken koskaan kommentoi, oon monet naurut nauranut ruutuni äärellä. Nyt oli pakko kommentoida, sillä nelikakkosen omaava ammentaa lohtua sieltä, mistä sitä saa. Lastensaannin myötä levinnyt räpylä.

  terkuin anonyymi-armi

  VastaaPoista
 2. Kivat kamppeet.

  Kiva kuulla, että jalka voi pienentyä. Toivottavasti myös kaventuisi vähän, joskus. Minulla on aika monet kengät, jotka ei vaan enää istu (entisestään) leventyneeseen jalkaan.

  VastaaPoista
 3. Takki istuu sulle kyllä kuin valettu, todella kaunis. Tuo jalkojen kutistumisjuttu oli mullekin ihan täyttä hepreaa, ennenkuin se sattui omalle kohdalle;-) sentään ei mennyt viittä vuotta, vaan vaivaiset pari vuotta synnytyksen jälkeen. Vaan onpahan taas hyvä syy mennä kenkäkaupoille;-)!!

  ps. vieläkö sulla on sama Ixus? Ei ne meikäläisenkään kuvat juuri kirkkaampia ole, sisällä ainakin on tosi vaikea kuvata, pitää veivata makron ja automaatin väliä,ja siltikin puolet kuvista on ulkaisukelvottomia.
  Nim.kohtalotoveri kaipaa kamerakouluun;-)

  VastaaPoista
 4. Kiva takki ja ihanat kengät!!! Takki istuu Sulle täydellisesti, kyllä sen kuvista näkee. Mutta Nina, älä heilu, kun kuvaat. ;) Jalustasta voisi olla apua...

  Finette

  VastaaPoista
 5. Ihanat kengät tosiaan ja kätevän pituinen takki ! Oon vähän kade; leveälanteinen kun olen, olen todennut, että vahvakankaiset trenssit vyöllä näyttää mun päällä typerältä. Niin paljon kuin sellaista tarttisinkin :)

  VastaaPoista
 6. Täällä toinen kade ilmoittautuu. En edes yritä noin hyvin istuvaa takkia päälleni, näyttäisin vain naurettavalta. Päärynä mikä päärynä:( Mutta kyllä kuvista saa selvää, erittäin hyvännäköinen takki. Muotibloggarit käyttää järjestään jalustaa, ja jos innostut lisää kuvaamaan vaatteita päälläsi (yleisön toive!), niin hankinta ehkä kannattaa.

  Ja jos jalkojen pieneneminen voi olla mahdollista, niin mä lähetän heti sulle halauksia ja virtuaalista vappukuohuvaa!!! Mä pysyisin ihan hyvin pystyssä vähän pienemmilläkin kanooteilla, onnistuihan se ennenkin. Auttaisko tehokkaampi juoksuharrastus?

  Kuvasta kysyisin vielä, mitä materiaalia lattiassa on? Lattia näyttää valkoiselta tai ainakin hyvin vaalealta.

  VastaaPoista
 7. Istuu hyvin, kyllä sen kuvasta näkee. Mulla on pysynyt jalat ja kengät viimeiset 20 vuotta samankokoisina ja ei sekään aina niin kivaa ole, kun pitää osaa sitten itselleen perustella uudet popot:)
  Katri

  VastaaPoista
 8. Anomnyymille, kiva jos voin olla iloksi:)

  Mullekin tuo jalkojen palautuminen oli positiivinen yllätys. Kun aloin siitä puhua niin aika monelle on käynyt samoin. Erityisesti niille, jotka ovat merkittävästi lisänneet painoaan raskauden aikana. Kuten allekirjoittanut;)

  Kuvista ja niiden ottamisesta, mähän yritän olla liikkumatta, mutta se on niin kovin hankalaa. Meillä (tai M.llä on) järkkäri ja pelit ja vehkeet mutta nää mun hermot, eiiih.. Ja M:ltä ainakaan mitään neuvoja ota vastaan, silloinhan pitäisi myöntää, etten osaa.

  Lattia on valkoiseksi vahattu tjsp parketti. Alun perin huomattavasti tummempi, mutta en sitten siitä tummasta tykännytkään. Tummassa näkyy k-a-i-k-k-i pölyt paljon helpommin kuin vaaleassa. Ja meillähän sitä moskaa tuolta ulkoa riittää.

  Nina, lähtee nyt kotiin kun on niin nälkä

  VastaaPoista