maanantai 5. huhtikuuta 2010

Mummin kaapista

Oltiin tänään syömässä äidin tekemää lammasta. Ihan hyvää, vaikka en mikään lampaan ystävä olekaan.

Inkalla on tasan yhdet sopivat kengät kevääseen. Ne Hunterit. Joo, pitäisi varmaan ostaa jotkin muutkin. Inka kaiveli mummin kenkäkaappeja ja löysi sieltä jotain aivan mahtavaa. Äitini säästää aivan kaiken. Valitettavasti.

Sebagot. Kasarilta. Oikeasti.Nämä ON rumat. Tuo väriyhdistelmä. Inkan mielestä ihkut.

Toivottavasti sataa joka päivä.

Ja sitten toinen juttu. Postaustoiveita? Teiltä lukijoilta. Olen varmasti luvannut yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Mutta, mä olen tällainen...tuuliviiri. En muista enää. Tehdäänkö mulle muistilista, jookos? Ideoita on omasta takaa vaikka kuinka, mutta se johdonmukaisuus ja pitkäjänteisyys on hakusessa.

20 kommenttia:

 1. Hih, mulla oli just samanlaiset Sebacot silloin kasarina:) Eivät kyllä enää ole tallessa.
  Postaustoiveita: se teidän kevään sisustusväri? Ja sitten kun olet niin pro, voisit laittaa noista piensäilytyssydeemeistä, kartellit yms?

  VastaaPoista
 2. No ihan varmasti oli, meillä kaikilla oli. Mulla oli sentään yksiväriset (nuo kuvassa olevat on mutsin).

  Ei siinä meidän kevätvärissä oikeasti mitään ihmeellistä ole, kuvia tulee kun saan laitettua, vapuksi ehkä, jos flaksi käy:)

  Piensäilytyksestä, joo, voisin postata. *kirjoittaa muistivihkoon*

  VastaaPoista
 3. Hih, ihanat on :) Sun postauksia on niin kiva lukea, itse toivoisin jotain kurkistusta sun kevätgarderobiin, monta samaa(kin) vaatetta kaapistani löytyy, josko sais jotain lisävinkkiä? Lisäksi meidän samankokoinen poika voisi tarvita jotain kivaa, jota äiti ei vielä ole keksinyt, joten Luksun kevät/kesävaatetsekkaus kiinnostaisi myös.
  Tilda

  VastaaPoista
 4. Minuakin kiinnostaisi teidän vaatteet, sinun ja lasten. Itsellä on 11-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika, vinkkejä kaipaisin omaan vaatekaappiinkin, aikuiselle naiselle:-)

  t. vakkarilukijasi Mari

  VastaaPoista
 5. Vaatekuvia :)
  Alkaa yää oma verkkari-imetyspaita look kyllästyttämään...

  VastaaPoista
 6. dagensdagensdagensdagensdagens:))

  VastaaPoista
 7. Työstä, voitettuja taisteluja ja muuta mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 8. Hih, päivän naurut Inkan innostuksesta vintagekengistä! :-D Tuo se vasta onkin kestävää kulutusta!!!

  VastaaPoista
 9. Juuh, ei kelvanneet mullekkaan noi kaksiväriset, ne oli - sorry vaan mutsillesi - rumia. Kyllä ne piti olla yksiväriset ja noi kaksiväriset taisi tullakin vähän myöhemmin, niissä on tollanen hieman kapeampi kärki. Edelleen ne yksiväriset hiekanväriset mokkaset ovat parhaat - veneessä : ). Kuivuvat nopeasti ja tuntuvat hyvältä paljaissa jaloissa...mutta mikäs siinä, jos Inka tykkää!

  Bloggausaiheita voisi olla matkailu (matkoistanne et yleensä kirjoita mitään, varmasti tarkoituksella, mutta niistäkin voi kirjoittaa yleisemmäälä tasolla, eikö?), veneily, juoksun aloittaminen uudelleen (heh heh), kaikenlaisesta kesäohjelmasta (tuli mieleen kun puhuit keikoista/konserteista jne)...

  VastaaPoista
 10. Jee, minulla taitaa olla ihan samat ja ainakin 4 muuta pariakin =D (Sivuvaikutuksia sille että isä on purjehtija). En ole heittänyt pois kun ajattelin jos ne joku päivä taas sujahtaisivat jalkaan ;) Voitas mennä Inkan kaa sitten suffelle purkkareissa ja aä hoidat pienemmät lapset, eiks?

  Mä en nyt osaa toivoa mitään. Pitää miettiä :)

  VastaaPoista
 11. Poikien huoneen sisustusta, ideoita jne. Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Miia, työstä en oikein julkisesti voi puhua, työnantaja ei oikein tykkäisi.

  Jassu, mä poltan nuo...

  Noita kenkiä löytyi myös yksivärisinä, mutta ei noi oli pakko saada. Ja mutsi naureskeli mulle vahingoniloisena.

  Gloria nuo on kyllä vuodelta -81 tai -82 eli kyllä noita rumia osattiin ennen varsinaista katumuotibuumiakin.

  Anana, niinhän te voisitte. Voin luvata että kierrän teidät kaukaa...

  Toiveet vastaanotettu.

  Nina

  VastaaPoista
 13. muakin kiinnostasi vaatteet ja matkailu, autolla euroopassa -tyyliin. Haluaisin lähteä omalla autolla mutta uskallus puuttuu.

  VastaaPoista
 14. Noi ehdat kasarit kestääkin vielä. Harmittavasti Sebagojen laatu on heikentynyt viimeisten vuosien aikana ihan järkyttävästi. Itse kuulun tähän "purkkareissa kesät talvet" -klaaniin, joten voin syvällä rintaäänellä tuota laatuasiaa kommentoida. Omassa kaapissa on vielä nykykatsannolla ihan liian monet. Viimekesänä suosikit oli vaaleanpunaista mokkaa olevat slip in purkkarit (öö, no se malli jossa kanta auki).
  Tuatara

  VastaaPoista
 15. Laskin juuri että omat ekat Dockarit ostin Floridasta vuonna -81 ja myös kuuluin tuohon Dockareissa kesät-talvet-porukkaan, ainakin yläasteen ja lukion ajan.
  En mä, Nina, mistään katumuodista tiedä Dockareiden suhteen : ))), lähinnä vaan sen että kauhistelin niitä halpispurkkareita, joita jollain Vagabondilla tms sitten jossain vaiheessa tuli.
  Oma "rajuin" Docksides-versio on ollut haalean vaaleanpunaista nahkaa.

  VastaaPoista
 16. Hih, piristit taas päivän. Ihan sama mistä sä kirjoitat - mä tulen yleensä hyvälle tuulelle.
  Paitsi että haluisin tietää, mistä niitä Dieselin sohvia saa ostaa;).
  Ja vaatteet, sisustus, matkat - kaikki noi edellä mainitut kiinnostaa kyllä:).

  VastaaPoista
 17. Hehee, omat lempparini kultaisella kasarilla oli Dockarit valkoista nahkaa. Oi miksi kulutin ne loppuun... Käytin niitä purjeveneessä mutta kävelin niillä myös aikoinaan puolen Euroopan ympäri Interrailillä. Ne kesti vaikka mitä, ja kaikista kasarin kenkäpareista uuri ne on jääny eniten mieleen.

  Mutta ihana äiti sulla, kun on säästäny kaiken jälkipolville:) On, mistä tyttärentyttärellä ammentaa! Säästät vielä pitkän pennin, kun ohjaat Inkan suoraan mummin luo "shoppailemaan".

  Postaustoiveista nyt ainakin matkailuista, kuvaa stugasta ja ympäristöstä, mitä siellä puuhaatte jne. Edelleen odotan sitä juttua sun lempparivaatekaupoistasi, vai menikö mulla ohi? Ja ensi kesän keikkakalenteri tietty!

  VastaaPoista
 18. No, niitä duunivaatteita! :) Voi olla yhtä omiasi tai sitten ihan nettikuvia. Melkein parempi, jos on jotain semmoisia, mitä löytyy kaupasta.

  Ja sisustusaiheetkin on kivoja, mutta ne tulee vähän palasina. Mä tykkään ajatella kokonaisuuksina, ostaa kerralla kaikki (tai enemmän...). Niin jotenkin en osaa ajatella jotain pientä palasta sieltä. Eli nerous puuttuu, lukijan oma vika. :)

  Niin ja oletko kuullut uusimmasta ryppyhoidosta? Tunnettuja pistäjiä ja Puragenia paremmat tulokset... Mehiläisestä löytyy.

  Kiitos joka tapauksessa kaikista posteista! Kiva blogi, hienosti jaksat blogata!

  F

  VastaaPoista
 19. Tuatara ja Gloria, ei ehkä kannata muistella enempää;)

  Tanja, mä bongasin sen sohvan. Se on iso, siis mun mielestä valtava. Ja hinta oli reilut 50 000 kruunua, katsoin pari kertaa hintalappua;) Aika kallis näin köyhän mielestä. Zazasta saa vain lamppuja, Casuarinasta kuulemma sohvia. Mä käyn siellä joku päivä nappaamassa speksit, nyt kun ilmojakin pitelee;)

  Violette, nuo kengät on aika kesyt verrattuna mitä muuta sieltä kaapeista löytyi;)

  Stugasta en muista oikein kuvia ottaa, kaikissa on joku perheenjäsenistä.

  Niin stugasta kuin kodistakaan ei tule mitään laajempia kuvia, on liian henk.koht mulle. Eli saatte tyytyä pala sieltä toinen täältä setteihin. Sori.

  Se kauppajuttu on tulossa, mutta senkin viivästymisestä syytän ilmoja. Syytän säitä kaikesta mahdollisesta, jollette ole huomanneet.

  F, joo kuulin siitä. Se asia ei ole mun kohdalla edennyt mihinkään...

  VastaaPoista
 20. Nina, kiitos. Munkin piti laskea noi nollat pariin kertaan näin aamu tuimaan ja sitten vielä miettiä että mitä se nyt euroissa tekekään. Aika paljon tänkin köyhän mielestä.

  VastaaPoista